Продам шлаковий будинок смт.Іванопіль вул.Садова 46.площа будинку 86 м2, є гараж,великий сіновал,погріб,літня кухня з підведеним газом,хлів,декілька металевих кліток для нутрій,різні прибудови,є криниця яка потребує чистки,садок також потребує чистки,підведено три фази.В будинку парове опалення (газовий котел),також є пічне опалення як альтернатива,всі вікна окрім віранди пластикові,туалет на вулиці,є супутникова тарілка.Поряд є беріг де можна випасати худобу

власник
Продам будинок  в смт.Іванопіль

Продається приватизований будинок в селі Іванопіль 69.8 м2, загальна територія ділянки 18 соток. В будинок проведений газ, опалення газове( встановлено 2 конвектори), як альтернатива є пічне опалення. Перекритий дах у 2022 році. Вода в криниці біля сусіднього будинку 30 м. Біля будинку є багото фруктових дерев, город 10 соток. На подвірї є додаткова споруда (літня кухня, хлів та ін., яка потребує ремонту). Поруч ліс. До центральної дороги селища 700 м. В ціну не входить переоформлення. будинку. Реальному покупцю торг.

власник
Продам будинок в смт. Іванопіль, Чуднівський  р-н, Житомирська обл.

Продається приватизований будинок в селі Іванопіль 70м2. В будинку пічне опалення. По вулиці проходить газ. Вода в криниці біля сусіднього будинку. Погріб в будинку під кухнею. Біля будинку є сад, город ≈15 соток. На подвірї є додаткові споруди (кухня, хлів та ін.). Поруч поле для випасу. До центральної дороги 250м.

власник
Продається будинок

Продається будинок.В смт. Іванопіль Житомирська область,Бердичівський район. В будинок заведений газ, вода. Вода з власної криниці.Також в будинку є ванна, санвузел.На подвірї є:гараж, літня кухня,баня, сарай два садка з фруктовими деревами.Всі документи готові до переоформлення.Всі інші питання за номером телефону.

власник
Продається будинок

Житомирська область, Бердичівський район, селище .Іванопіль , провулок Шевченка 72. 1.2га землі , площа будинку 71 м2, . Проведений газ, опалення автономне ( також піч, як альтернатива), своя скважина. Є погріб, хліви, різні прибудови, садок (потребує чистки) Туалет на вулиці. Поряд посадка куди можна вивести худобу.

власник
Шевченко переулок, 72, Иванополь, Житомирская 5000.0 USD