ПРОДАЖ Терміново!!! Чудова пропозиція для тих, кому цікаве проживання в затишному районі,  с чудовими краєвидами. Будинок у с. ЄЗУПІЛЬ 132 м2 будинок 45 м2 літня кухня 25 соток землі Будинок готовий до ремонту Власна криниця В будинки заведено газ і світло Пластикові вікна Стіни цегла, бетоні перекриття 15 км від Івано-Франківська. В селі асфальтовані дороги. Єзупіль має чудові краєвиди, та розвинену інфраструктуру (  дитячий садок,лікарня, школа, магазини на любі потреби)

Продається будинок в с Єзупіль

Продам житловий будинок 70 м2, з літньою кухнею на 40м2, на земельній ділянці 12 сот. В будинку є індивідуальне опалення, ванна, туалет, вода, каналізація, підвал та стрих. При потребі залишаються меблі. Подвіря зелене, багато плодових дерев, є ділянка для городу. Будинок міцний, цегляний в жилому стані. Відстань до Івано-Франківська 15 км.

Терміново! Буде гарний торг! Будинок цегляний с. Єзупіль 15 км від Іва

Продається особняк в селищі Єзупіль. Селище сучасне, стрімко розвивається, є добре розвинена інфраструктура. Розташоване на берегах річок Дністер і Бистриця. Автобусне сполучення з Івано-Франківськом, справді, відмінне. Курсує приміський поїзд, є залізнична станція. Є ліцей, дитячий садочок-ясла, Школа мистецтв, бібліотека, будинок культури, обласний дитячий санаторій, лікарня, поліклініка, аптека, відділення Укрпошти та Нової пошти, пожежна частина, багато магазинів. Словом, інфраструктура селища, справді, добре розвинена. Домоволодіння знаходиться на відстані до 1км від центру селища і залізничної станції. Подвір’я загальною площею 15сот, є водяна свердловина з діючим водопостачанням, криниця. На подвір’ї є будинок і господарська будівля. Також є альтанка. Будинок – цегляний, на два поверхи з бетонним перекриттям. Пепший поверх: Коридор; кухня площею 15м2 кв.м. З неї вхід у вітальню (столову); кімната та ванна. Також б будинку є гараж та підсобні приміщення. На другому поверсі є 4 кімнати та санвузол. В будинку індивідуальне газове опалення, встановлений турбокотел. Гаряча вода котел і бойлер. Водопостачання автоматичне (скважина з насосом) також є водовідведення. Частково в будинку встановлені металопластикові вікна. На подвір’ї багато плодових дерев, тут тихо і спокійно. Подвіря по периметру обгороджене. Площа 15сот, а за ним город (45сот, які можна купити за окрему плату). Вся земля є приватизованою. Житло також приватизоване. Житло омебльоване і придатне для проживання, є стаціонарний Інтернет хорошої якості. є Відеоогляд...

Продається будинок. Єзупіль
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок в селі Єзупіль, розташований за 20 км від Івано-Франківська, у тихій та мальовничій місцевості поблизу річки. Житло з можливістю поступового ремонту: Ви можете одразу заїхати і жити, поступово виконуючи необхідні ремонтні роботи. Це дозволяє уникнути великих одноразових витрат і робити ремонт у зручному для вас темпі. У селі Єзупіль є все необхідне для комфортного життя – школа, дитячий садок, магазини, медичні заклади тощо. Село відоме своєю спокійною атмосферою та високим рівнем безпеки, що робить його ідеальним для сімейного життя. Додаткові можливості: Гарна транспортна доступність: Зручне сполучення з Івано-Франківськом дозволяє легко діставатися міста як на особистому транспорті, так і на громадському. Розвинена інфраструктура: Всі необхідні комунальні послуги, швидкісний інтернет та стабільний мобільний звязок.

Терміново. Продаж Будинку 20 км від Івано-Франківська

Продаю будинок вс.Єзупіль.З усіма комунікаціями.Світло,вода,інтерне,душ,туалет,індивідуальне газове опалення,підігрів підлоги.Є земельна ділянка під осг.До центру не далеко.Поруч магазин.Всі деталі за телефоном.

власник
Будинок в с.Єзупіль

Зниження ціни!!! Було 48000$ Стало 46500$ Продаж повністю житлового будинку в селі Єзупіль Продаж будинку в смт. Єзупіль Поруч є санаторій дитячий, школа, лікарня- амбулаторія , дит садок , церква , кафе, сільська рада , зупинка ж.д Транспортна розвʼязка як поїздом так і автобусом , напрямок побережжя 2 км від будинку до Дністра До бистриці 1 км Дорога їде далі на Козино Побудований в 80х роках Відстань від франківська 20 м2 Вулиця галицька 19 Площа 120м2 , 3 кімнати, коридор, кухня Заведено світла 5квт Можна зробити каналізацію ( септик) та водопровід На теріторіі є плодові дерева ( яблука, груші, сливи, виноград, горіх) та ягідні кущі ( смородина, малина) Криниця на подвірʼї глибиною 6м ( треба чистити) На території є літня кухня площею 20м2, сараї заг площа 38м2, суха півниця 7м2 На території будинку є старий фундамент під забудову Є частково можливість під забудову (13 під с/г та 15сот під забудову ) В будинку є газ , пічки ( можна готувати на дровах ) Зроблено чистова побілка, стан повністю житловий Вікна деревʼяні та підлога з деревʼяної дошки В будинку всє залишається !

Продаж будинку

Будинок в чудовому селі Єзупіль. Будинок звичайно потребує ремонту,але основна перевага,що можна заїхати і жити і поступово робити ремонт. Біля будинка чудова ділянка з садом і городом. Є вода світло,газ. Проща ділянки 9 соток. Буду радий надіслати вам відео. Тел. :099372332

Терміновий продаж будинка!!!Придатний для проживання!!!

Терміновий продаж ! Будинок неподалік Івано Франківська (15 км до міста )с. Єзупіль Для огляду телефонуйте Показ в зручний для Вас час ! До будинку веле тільки нова асфальтована дорога ! Заведений газ Є сарай 23 м2 та підсобні приміщення Загальна площа земельної ділянки 6 сотих

Терміново ! Булинок в 15 км від Франківська Будинок, Дача с. Єзупіль