Котедж з власною просторою ділянкою з видом на озеро. Загальна площа 115 м². Ділянка 2.5 сотки. Сучасне та зручне планування: 2 паркомісця 1-й поверх: кухня-вітальня, санвузол 2-й поверх: три спальні, санвузол, гардероб Відмінне розташування, всього 14 км до центру Львова. Поруч усе необхідне для комфортного життя: школа, садок, магазини, супермаркети. Всі документи на руках .

власник
можливий продаж по єОселя
Янівська, 124

Незавершене будівництво, загальна площа 226,10 кв.м.; житлова 98 кв.м., кухня 15,10 кв.м.; 5 кімнат, 2 поверхи, 2 балкона, покриття бітумна черепиця; керамзит блоки, ділянка 7,05 сот., проведені всі комунікації! Поруч автобусна зупинка, супермаркети, торговий центр М10!

власник
Житловий будинок

Продається будинок в с. Воля , Старосамбірського району . Загальна площа будинку 72.3кв.м. В будинку 2 великі кімнати та кухня, висота стелі 3.5 м. , пічне опалення, 2 веранди, кладовка та сходи на горище. Підлоги дерев‘яні , дах оцинкована бляха. Земельна ділянка площею 0,15 га , будівля для худоби -32 кв.м. . Біля будинку земельна ділянка 0.40га. Ціна 12 тис .$

власник
Продається будинок в с. Воля , Старосамбірського району
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок, в хорошому стані. Три кімнати, на подвірї є криниця, півниця. 5 км від лижнього витягу Майдан Є школа, два магазини

власник
Продається ділянка з будинком

Продам будинок в центрі села, є літня кухня, сарай, всі комунікації, поруч зупинка, школа, магазини, вся інфраструктура. Можна під бізнес. Детальніше по телефону.

власник
Продам будинок с.Старий яр

Будинок в с. Карачинів на 190квадратів, 37 сотих землі, на ділянці є ставок, газ і світло в будинку, є три фази.Стоять хороші вікна і дах з дорогої металочерепиці

власник
Будинок за Львовом

Обміняю на рівноцінну квартиру у м.Львові або продам земельну ділянку з деревяним будином, побудований в 1968 році (перегородка внутрішніх стін цегляна).При будинку ганок і кладовка теж цегляні. Віддаль до кільцевої м.Львова 18 км..(Яворівський напрямок). До центру с.м.т. Івано-Франкове (Янів) 5 км. Будинок знаходиться у мальовничій місцевості заповідника Розточчя і Національного парку, Зелена зона. В селі Лелехівка. Яворівського р-н. Заг. плоша ділянки з будинком 32 сотки. (0.250га і 0.711га) два держ.акта на зем.ділянку. Кімнати ізольовані 12,2 кв.м і 18,4 кв.м Кухня 9,1кв.м При будинку є ганок 4,0 кв.м і кладовка 5,2. кв.м Вхід в будинок через ганок. На дворі: криниця. стайня, стодола. кладовка, великий льох. Підвал-півниця під кладовкою.. Великий сад з городом. Газ підведений під будинок(2метра). До річки 150м. До озера 250м До лісу 0.5км. Ліс з двох сторін. Два окремих заїзди на подвіря з різних сторін. Розгляну різні пропозиції. Продаж або обмін на рівноцінну квартиру у м.Львові. Торг... При потребі зроблю і додаткові інші фото ...

власник
Земельна  ділянка (32сот) приватизована з будинком обмін або продаж

Будинок(незавершене будівництво) знаходиться у мальовничому затишному місці неподалік Львова.У напрямку м. Яворів на відстані 5 км від Львова район естакади і відпочинкового комплексу "Оріон".Село Домажир мікрорайон ЕМКА.Дуже гарний і сучасний проект.Будівля 2 поверхова ,накрита керамічною черепицею,два гаражі,розташована на ділянці 15 сотих(є можливість докупити ще 15 сотих).Гарний доїзд ,газ і світло в будинку,вода-криниця на ділянці ,незабаром буде підключененя до львівського водогону.Будинок з великим потенціалом. З реальним покупцем завжди домовимось.

власник
Будинок на ділянці

Продається цегляний будинок у селі Кам"янобрід у будинку є усі комунікації.. Газ, світло, безкоштовна центральна вода. Приватизована земельна ділянка площею 18 сотих поруч є річка озеро хороший сад дві зупинки залізнодорожнього транспорту деталі по тел.

власник
Продається будинок у Камяноброді

Продається добротна оселя в селищі Смолин. Яворівського району. Львівської обл.( 2 км від польського кордону).Будинок розташований в центрі мальовничого села поруч з середнью школою і магазинами. Хороший заїзд. Площа будинку 80 м.кв. 3 кімнати + веранда, частково мебльована.Підведена вода і електрика. Є можливість добудови.Велике подвіря. Сарай на пять відділень, Літня кухня, Два камінних підвали. При будинку великий яблуневий та вишневий сад, багато горіхів. При оселі 90 ар родючої землі + 2,2 га паю. Підходить для ведення фермерського господарства. Можливий окремий продаж земельної ділянки. Село поєднане автобусним сполученням Смолин - Львів через Яворів і Новояворівськ. Можливий торг.

власник
Продається добротна оселя в селищі Смолин. Львівської обл.

Будинок знаходиться в с Кам’янобрід Львівська обл 5 км від м Городок(траса Львів-Шегині) 300 м від будинку знаходиться :зупинка електрички ,маршрутки школа дитячий майданчик магазин Будинок цегляний,побудований в 2010р Можливий ОБМІН на 1к квартиру з доплатою‼️‼️

власник
Будинок с Кам’янобрід

Будинок знаходиться на трасі Львів -Краковець, між містами Новояворівськ та Яворів. Деревяний будиночок, облицьований цеглою, підведені комунікації, 25 сотих землі

власник
Будинок з ділянкою

Продається будинок Яворівський р-н с . Залужжя. Площа ділянки 15 сотих, 4 км від міста Яворів . Для детальнішої інформації звертатись за номером .

власник
Продаж будинку.

Продаж будинку в с.Зелів, площа 155.8м2, 1/1, залізобетон , піно блок шлако блок.перекритя .господарські споруди, криниця , підвал , комора земельна ділянка 18 сот Поруч вся інфраструктура та зручний доїзд . Недалеко озера Ясниський карєр Ціна 52000$ детально пишіть в вайбер Можливий обмін на будинок в закарпатській області Ужгорода або до 10км від ужгорода . Якщо невідповідаю на дзвінок пишіть вайбер

власник
Продам будинок з землею

Продається будинок Львівська обл село Чолгині 10 км до міста Новояворівськ

власник
Продається будинок с чолгині

Незавершене будівництво житлового будинку у с Ямельня підведене світло комунікаціі поряд вулиця забудована поруч проживають сусіди Хороший доізд можливий обмін!

власник
Земля і будинок  у с ямельня

Продаж якісно збудованого будинку 213кв.м. Будинок введений в експлуатацію і всі документи готові до продажу . Проведені всі комунікації ( світло , газ , вода , інтернет та відеоспостереження ). Будинок складається з двох поверхів , підвального приміщення та мансардного поверха . На першому поверсі - коридор , котельня, душова кімната , кімната відпочинку , кухня яка переходить в простору вітальню . А також на першому поверсі повністю зроблена тепла підлога , залиті чистові стяжки та встановлений котел Vailend. На другому поверсі - чотири спальні , ванна кімната з даховим вікном та простора вітальня з виходом на балкон . Більше інформації , фото та показ за тел.09******87 Роксолана або 06******21 Мар’ян .

власник
Продаж 7 кімнатного будинку 213кв.м. 53 Сотих! Житлова площо 124 кв2м!

Продається будинок у передмісті Львова, в смт, Кожичі загальна площа 114,7 м2, із земельною ділянкою 25 сот. Окремий заїзд. В центрі смт На ділянці присутні у сі комунікації, газ, вода-колодязь, світло 3 фази. Також, на ділянці є окреме господарське приміщення та гараж. Будинок забудови 1980 років, потребує оздоблювального ремонту кімнат. Стан фундаменту та стін відмінний, перекриття даху старого типу з шиферу не протікає, у відмінному стані. До центру Львова 9 км. Можливий огляд за домовленість. Можливий адекватний торг. Продаж від власника. Більш детально за телефоном.

власник
Будинок 114 м2 та  земельна ділянка 0,25 гектара смт Кожичі.

Продам двоповерховий будинок , земельна ділянка 15 сотиків , всі деталі по телефону!

власник
Продам будинок!!

Продаж 2 поверхового будинку, 0 цикл, Рясне Руське (перша зупинка після Рясне 2), Львів. Загальна площа будинку - 200 кв.м. Земля - 8 соток. Гарне, корисне планування, без лишніх коридорів. Перший поверх - кухня, вітальня, гостьовий санвузол, паливна. На другому поверсі одне велике приміщення, тому простір можна спланувати на власний розсуд. Роботи по фундаменту проводились фірмою зі спецтехнікою. Дах - металочерепиця. Побудований камін. Великі панорамні вікна. До кожної ділянки підведена каналізація. Можливість провести світло. Перший поверх збудований з цегли, другий - з блоків (Aeрок D40O), перегородки - цегла. Є документи на початок будівництва. Згідно з планом забудови будинок знаходиться на другій лінії від лісу. З ділянки видніються висотки Рясне 2, дорога до цього мікрорайону займе 15 хв спокійною пішою ходою. Заїзд - ґрунтова дорога. Ділянка під будівництво, не дачний масив. Поруч футбольне поле, по плану має бути спорткомплекс. Можливий торг.

власник
Будинок Рясне-Руське

Продаю сімейний дім на 32 сотках землі в селі Черчик, Яворівський район, Львівська область . Затишне розташування , спокійна місцевість. Проведені світло, газ, інтернет. Для опалення є пʼєц та стояк або ж батареї і газовий котел. Туалет на дворі. Є криниця, літня кухня, стайня, погріб. Хата приватизована, земля теж - лише 25 соток. З усіх сторін оточена сусідами. Чекає сімʼю, яка буде дбати про неї. Пишіть, якщо цікавить і я надішлю ще фото і відео.

власник
Будинок в с.Черчик, Яворівський р-н, Львівська обл

Дачний будинок в хорошому стані. Світло, пічка на дрова, бак на воду, гарний краєвид, поруч ліс.

власник
Дачний будинок Рокитне

Продається будинок в.Рясне-Руське. Частково з ремонтами. Перший поверх зроблений.

власник
Рясне-Руське будинок

У продажі приватний будинок у м. Яворів. Знаходиться в кінці вулиці Пасічна. Два заїзди. Поруч центр міста та школа. Хороший підʼїзд до будинку , зроблена дорога. Велике подвірʼя на 9 сотиків. Площа будинку 117 кв.м. Один поверх із виходом на масандру та можливістю облаштування другого поверху. Всі комунікації на місці , газ, світло , вода все є. По фото видно - будинок потребує ремонту.

власник
У продажі приватний будинок Яворів на вул. Пасічна 7
1 - 24 з 53 результатів

Популярні запити