Продам будинок в місті Чоп по центральній вулиці, загальною площею 114,5 кв. м Будинок має зручне планування для автономного проживання сімʼї з двох поколінь, завдяки окремим входам в дві частини будинку, які відкриваються із загальної заскленої, опалювальної веранди. Більша частина будинку складається з двох кімнат, кухні, санвузла з ванною та коридору , а менша з одної кімнати, кухні, санвузла з душем. В будинку проведений ремонт і повністю придатний до заселення. Присадибна ділянка загальною площею 0,0432 га яка складається з доглянутого подвірʼя, городу та гаражу. Узгодити зручний час для огляду та за детальною інформацією звертайтесь з повідомленнями через WhatsApp, Viber, messenger.

власник
Житловий будинок

Реальному покупцю хороший торг В спокійному містечку, міста Чоп продається велика, просторна квартира. Перший поверх: Прихожа, вхід в гараж, велика зала з каміном та картиною намальованою художником Закарпаття, туалет, кухня з виходом на заднє подвіря. Другий поверх: Кімната з балконом (27 кв.м.), ванна кімната, кімната (25 кв.м.) з балконом та кладовою ( кімната переробленна з кухні). Третій поверх: 2 кімнати (27кв.м.) з балкономи, душева з туалетом, вихід на горище. Гараж в будинку (15 кв.м.) заднє подвір;я: тераса, та земельна ділянка 2,5 сотки.

власник
Хороший торг.Квартира котеджного типу. 3-х поверхова

У місті Чоп, у безпосередньої близькості від кордону з Угорщиною та Словаччиною, продається будинок площею 80 кв.м. з усіма зручностями. Побудований на ділянці площею 855 кв.м. Будинок одноповерхневий, має чотири кімнати (25, 18, 8,5 та 6,5 кв.м.). Вікна – стлопластик, опалення за допомогою газового котла Junkers. Є великий цегляний гараж (25 кв.м.) та великі прибудови. Всі будівлі на бетонному фундаменті. Є сад з виноградником та фруктовими деревами. Є можливість стоянки на подвірї кільком автомобілям.

власник
Продам будинок у прикордонному місті Чоп, Закарпатської обл.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається житловий будинок в місті Чоп Закарпатської області ( недалеко від  центру ). Будинок побудований з цегли, утеплений ззовні пінопластом, загальною площею 200кв.м., житловою 110кв.м., складається з 3 кімнат, кухні-хол, 2 с/в (є гідромасажна вана), коридору, господарських приміщень, в дворі є великий гараж, отоплення газове та на дровах. Водопостачання та  каналізація централізовані.  Двір вимощений бруківкою, є зона відпочинку з мангалом та пічка на дровах (пец), де можна випікати хліб чи піцу, сад засаджений декоративними рослинами та каркасним басейном. Площа земельної ділянки складає 12соток, кутова з 2 заїздами. Район новозбудований, є сусіди. Гарна локація, спокійний район, школа, магазини, зупинка  транспорту, до  центра  міста 5 хв. на  авто.

Продається житловий будинок

Продається трикімнатна квартира 2-х поверхового 8-ми квартирного будинку, на другому поверсі з індивідуальним входом з вулиці. Перед будинком приватна територія (город 0.0097 га , виноградник та місце під автомобіль). Квартира з трьох кімнат- спальня (площа 15м2), дитяча(площа 15м2), гостинна(площа 20м2)+ кухня(площа 12м2) +ванна/туалет (туалет окремо від ванної), кладовка + коридор та сходова клітка з терасою, кладовою та гардеробною. В квартирі в 2020 замінили всі вікна на нові пластикові. Опалення - Індивідуальне . Газовий котел. Зручне та тихе місце розташування. + Продається гараж з надбудовою та земельною ділянкою (0,0093 га). Все як на фото, територія огорожена. В гаражі є винний погреб. Винний погреб 24 м2 Гараж площею 24 м2 Кімната над гаражем - 24м2 + стрих. Всі деталі за телефоном.

власник
Продаж 3к квартири 99 кв. м ЧОП на Молодіжна 25