Пропонуємо до продажу сучасний новий будинок у місті Чоп, Закарпаття. Інтер’єр виконаний у стилі мінімалізму, що поєднує функціональність і привабливість. Просторі кімнати, сучасна техніка та велика тераса з видом на сад і зоною відпочинку з барбекю та піччю для піци створюють ідеальні умови для проживання. - Загальна площа -128.20 м.кв., разом із гаражем у будинку з автоматичними воротами. - Земельна ділянка 7 соток. - 3 окремі кімнати, великий санвузол. - Вихід на терасу з кухні та зали - гараж з ремонтом та опаленням. - Будинок збудований з цегли, товщина стін 35 см. та утеплення фасаду пінопластом 12 см. - Дах із натуральної черепиці, деревяні товсті балки. - Побутова техніка фірми -GORENIE (пральна машинка, сушильна машинка, індукційна плита, духова шафа, витяжка, посудомийна, холодильник), кондиціонер - DAIKIN. - 2 види опалення газовий котел фірми BUDERUS та піч-камін на дровах для площі 130м.кв., фабрики PIAZZETTA Італія. - газове опалення підлоги в кухні, санвузлі та коридорі, в кімнатах батареї. - Вікна – потрійний склопакет, москітні сітки на всіх вікнах, мармурові підвіконня. - Є можливість облаштувати під мансардою гардеробну, кімнату та санвузол (комунікації підведені для міні-санвузла під мансарду), горище утеплене мінватою. - 7 соток землі з фруктовими деревами-10 груш, яблуні, яблуко-груша, черешня, абрикос, 2 інжири. - У гаражі є раковина, труби мідні, жерстяні водостоки. - Паркан по всій ділянці. - будинок продається з меблями та побутовою технікою. - Є паркова на подвірї ще на 1 машину. - 5 хвилин до центру пішки, поряд школа. - 25 км. до м. Ужгород, маршрутки щогодини, залізнична вузлова станція -3 км. від кордону. Ціна 175.000 $ і переписка навпіл. Торг можливий. Пропозиція від Агентства нерухомості «Мій Дім». Детальніша інформація за телефоном 0508195305

Головна, 2

На одном участке два дома и беседка с камином Сад огород виноградник и т д Больше по тел Все новое Пригодно для отдельного проживания 2 семей

власник
Продам два новых дома  с участком 20 сот

Продається будинок у м.Чоп за мостом. ЦІНА 11000$ + ріелторські та переписка пополам - 3 кімнати, одна з них прохідна, ванна, кухня, комора, коридор - Також окремо є літня кухня там 3 кімнати - Будинок побудований до половина цегла далі саман+цегла, літня кухня з цегли - Дах черепиця - Потребує повністю ремонту - Раніше був у будинку газ, опалення газове - Є міська каналізація - 9 соток землі Більш детально за телефоном - вайбером 05*********05

Продається будинок
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будинок придатний до житла,три кімнати,одна прохідна, Гарний житловий стан.Площа 73.3,земля 13.8сот.Металопластикові вікна.Дах не протікає,сухо та тепло. Сад,виноград.Домашнє вино принесе Вам задоволення.Території достатньо,щоб гарно провести час з друзями та рідними. Заходьте та живіть!.Деталі за тел. Дзвоніть!

Продаж Симпатичного Будинку

Будинок з трьох кімнат,металопластикові вікна,хороші деревяні двері. Два санвузола - в будинку та надворі.Часткова заміна покриття даху. Потребує оновлення ремонту у ванній кімнаті та кухні, а далі при особистому бажанні утворюйте власний комфорт на власний розсуд. Будинок добротний,гараж теж.Фундамент бетоннний,якісний.Сад,город,виноград.В дворі достатньо місця для паркування,крім гаражу! Комісія.Пишіть.Дзвоніть!!!

Продаж Будинку 3 кімн

Будинок з 7 кімнат,2 санвузли на першому та на другому поверхах. Перший поверх стіни- цегла- саман, другий - у дві цеглини.Стіни 40 см.Капітальна перебудова початок 2000р.Опалення газ/ електрика.З меблів залишається кухня, два ліжка,шафа ,трюмо.Будинок міцний та добротний ! Додатково є ще дві земельні ділянки до будинку.Вартість ділянок в ціну не входить.Ваші дітки потребують ОСОБИСТОГО ПРОСТОРУ.Дзвоніть!

Будинок для ВЕЛИКОЇ Родини Продаж

ЧУДОВИЙ будинок розташований в тихому,зеленому місці! Заходь та живи або Ваш особистий креатив,утворений Вами,принесе омріяний ЗАТИШОК та СПОКІЙ! Картина на стіні - справжній витвір митця, відчуття додаткового комфорту! Відпочинок на ТЕРАСі з родиною або друзями надасть приємних емоцій /вихід з кухні/ Плодові дерева,городина- приємне з корисним! Додаткова інформація по тел.Огляд за попередньою домовленістю.Дзвоніть!

Продаж ГАРНОГО Будинку

код об"яви 266/24 В прикордонному місті Чоп пропонується на продаж 2-х кімнатний будинок , в нормальному житловому стані. Будинок вільний, ніхто не проживає. Дві окремі кімнати, кухня, с/вузол. Опалення газовий 2-х контурний котел, централізовано вода та каналізація. Продається з меблями. Є підвал.

2--х кімнатний будинок в м. Чоп

Продається будинок - м.Чоп-центр., недалеко від вул.Головної - Загальна площа 81м.кв. - 10 соток землі - 2 окремі кімнати та 1 прохідна - В будинку є газовий конвектор, газова плита, кімнатах кахельні печі, ванна - Будинок побудований з саману та цегли - Є літня кухня - Хороше місце розташування і тиха вулиця ЦІНА 35.000$ + ріелторські послуги та переписка пополам 05********05

Продається будинок в м.Чоп

Дуже привабливий будинок. Перший поверх містить спальню,кухню,кладовку, ванну,коридор, прохідну гостьову кімнату.Другий поверх в стадії ремонту.Площа на 5 кімнат. У дворі є підсобні приміщення. Гарний город ,невелика земельна ділянка. Відмінний стан.Купляй та насолоджуйся побутом! Все для Вас! Все дуже якісне! Комісія . Пишіть,дзвоніть. Це Ваша "лялечка"!

Сучасний Будинок Продаж

Будинок 201 кв.м. Утеплений камяною ватою. Весь будинок оснащенний підігрівом підлоги, контроль температури кожного приміщення регулюється за допомогою перемикачів. Котел конденсаційний. Споживання газу 120-150 кубів в зимній період для обігріву всього будинку до 22 градусів. Підлога- плитка керамограніт (120*60) Перший поверх: коридор, туалет, вихід в гараж, пральня, кухня студія, тераса. Другий поверх: велика ванна кімната, душева, туалет, 3 кімнати з виходом на балкон. Кухня повністю оснащенна сучасною технікою. Меблі виконані під замовлення з італійських панелей "Фенікс"

власник
Дизайнерський будинок для вашої сімї

Хорошенький, сухий будинок.Газове опалення, можна встановити додаткове на дровах.Три кімнати,одна прохідна.Меблі при потребі залишаються. Ванна та санвузел в будинку.Сад,город виноград,малина.Септик.Підсобні приміщення для різних потреб.Тихе,спокійне місце. Інфраструктура поряд, все " під рукою" ! Мінімум часу,максимум користі!!! Пишіть.Дзвоніть!

Продаж  Будинку біля Ринку

Продам дом , 6 комнаты. Готовые к проживанию

власник
Продажа , обмен !Срочно

Продаж будинку в м.Чоп В Царському селі так райончик прозвали місцеві .. 6 соток землі

Продаж будинку м.Чоп.

В самому центрі м.Чоп продається приватний цегляний будинок. Дім утеплений (пінопласт), дах новий - металочерепиця з утепленням, вікна пластикові, є кондиціонер. Загальна площа будинку становить 88.9 квадратних метрів. В будинку знаходяться три кімнати, кухня, столова, комора, ванна, коридор, підвал. Є всі комунікації.Опалення - газова колонка. У дворі знаходиться альтанка, мангал, гойдалка, фруктові дерева, полуниця, кущі, виноград, перед будинком квіткова клумба. Земельна ділянка 4 сотки.

власник
Приватний будинок від власника

Номер оголошення на сайті компанії: SH-192-090-LX. Терміновий продаж будинку! Можливий варіант під виплату! Продається просторий 4х кімнатний будинок, ділянка 10 сот. Будинок цегляний і утеплений. Дах і перекриття теж утеплене . На стадії готовності, чистова стяжка, тепла підлога. Двір прокладений бруківкою і озеленений! Є мангальна зона, гостьовий будинок, дроварня із заготовленими дровами! По всій тереторії є відеонагляд! Паркувальна зона з навісом! Торг присутній

Продаж 4х кім будинку в Чопі,160м.кв

Подам будинок біля міста чоп Будинок повністю придатний для проживання Є всі комунікації На території будинку камери відео спостереження встановлені Будинок з трьох кімнат з яких одна прохідна Є тераса , також одна кімната в прибудові Господарські споруди на території 23 сотин землі За ціну можливо домовитися Бажаючих прошу писати на вайбер або звонити

власник
Продам будинок не подалік мімта Чоп

Продається гарний будинок на тихій вулиці у м. Чоп. Це гарне містечко з алеями сакури ( японської вишні) в Ужгородському районі ( до Ужгорода до 20км ), до кордону з Угорщиною 1.5 км, до кордону з Словачиною 1км. Через Чоп проходять поїзди в Європу ( Будапешт, Відень, Прага , Кошице ), а також у Київ, Львів, Одесу, Ужгород. Будинок дуже міцний , з залізобетонними перекриттями. Має цокольний поверх, де знаходяться : хазяйська кухня, газовий та дровяний котли і комора. На першому поверсі : прихожа, спальна кімната, велика кухня, ванна кімната з санвузлом, кладовка. На другому поверсі є 2 роздільні кімнати. Вихід на балкон із коридору другого поверху. Є ще технічний поверх ( горище). У нашому будинку немає проблеми з відключенням світла, бо в наявності безперебійник з гелевим акумулятором ( тримає електроенергію до 10 - 12 годин!) Всі вікна у будинку металопластикові німецькі ( Рехау та Саламандра), двері з натурального дерева. Водопостачання міське та є своя скважина. Майже всі меблі у будинку залишаються покупцеві. На ділянці багато кущів троянд та різних квітів, плодові дерева, виноградник, кущі малини, смородини. Багато полуниці, суниці, інжир. Весною під вікном гарно цвіте магнолія! За будинком є вольєр для птиці, невеличкий камяний сарайчик на 2 відділення та велика нова будка для собаки. У дворі є місце для 3 машин. У подарунок покупцеві залишається гарний мінівен Мазда 5 ( 2006р.) , 7 місць, (з українською регістрацією). Можемо розглянути варіант довгострокової оренди будинка (для сімї без шкідливих звичок), а також продаж будинку під виплату на пару років ( з першим внеском 50 %). Показ будинку з 1 серпня. Торг з реальним покупцем. Прохання писати на вайбер. Усім миру та добра!

власник
Будинок з садом у затишному місці (у подарунок мінівен!)

Місто Чоп.Гарний будинок,за чудову ціну.Гараж,будинок під магазин.Дуже вигідно.Фото та відео при потребі надішлю.Комісія.Це Ваш шанс!

Продається Будинок

Чудовий будинок з 5 кімнат, 2 кімнати на першому поверсі, 3 кімнати на другому.Цокольний поверх з гаражем.Велика прихожа! Металопластикові вікна. Гарний житловий стан!!! Меблі за домовленістю. Газове опалення,бойлер.Чудова ціна за ЧУДОВИЙ будинок!!! Пишіть.Дзвоніть!

Продаж Будинку 5 кімнат

Відмінний стан, всі комунікаціі.Просторо,затишно,зручно! Город ,сад.фруктові дерева,полуниця,виноград..Корисно та смачно.Залишаються різні інструменти для городування та садівницва.Двадцяти тонний контейнер додатковий бонус для Вашого майна.Велика прибудинкова ділянка дозволяє вільно та приємно проводити час з родиною та друзями! Створіть собі комфорт та отримуйте задоволення від життя! Комісія.Дзвоніть.

Продаж ДОБРОТНОГО Сімейного Будинку

Гарний, компактний двоповерховий будинок для родини з дітьми на тихій вулиці в місті Чоп, Закарпатської області. Будинок є окремою частиною котеджного комплексу з трьох будинків. Побудований в 2017-2019 роках, матеріал цегла "поротерм", 4 кімнати + вітальня та кухня. Будівля має загальну площу 200 м2, приблизно 25 м2 займає гараж. Першиий поверх: Головний вхід, коридор з виходом в гараж, невеликий туалет і окрема котельня. Коридор закінчується великою і красивою вітальнею, яка суміщена з кухнею американського типу. З вітальні є прямий вихід на чудову криту терасу площею 40 м2. З вітальні на 2 поверх ведуть дизайнерські сходи. 2-й поверх складається з невеликого коридору, який веде до 4-х окремих кімнат (приблизно по 20 м2 кожна) та великої ванної кімнати з великою вбудованою душовою кабіною, дизайнерською ванною, двома умивальниками та унітазом. Увесь перший поверх будинку, коридор другого поверху та санвузол обладнані системою "тепла підлога". Всі 4 кімнати на другому поверсі опалюються радіаторами. 2 з чотирьох верхніх кімнат мають прямий вихід на іншу терасу (з боку вулиці, на північ). Опалення, ізоляція та інше вбудоване обладнання: • Конденсаційний котел, повністю програмований, • Зовнішнє утеплення скловатою товщиною 15 см всього будинку. • Резервуар для води обємом 1000 л, оснащений електричним насосом, • 3-фазний електрогенератор, підключений до основної електромережі будівлі, • Інверторні кондиціонери в кожній кімнаті на 2 поверсі (як для опалення, так і для охолодження). • Відеоспостереження та програмована система сигналізації, обидві з доступом онлайн, • Опалюваний гараж з прямим входом в будинок, • Електричні зовнішні та гаражні ворота, • Додатковий невеликий гараж для велосипедів, скутерів та інструментів (також обладнаний електричними дверима), • Пральна машина, • Сушильна машина, • Домофон. Вбудована індивідуально спроектована кухня: • Індукційна плита, • Мікрохвильова піч, • Духовка електрична, • Великий холодильник, • Вбудована посудомийна машина, • Вбудована вентиляція, • Меблі високої якості. Інші меблі: • Вбудовані ексклюзивні шафи-купе у двох верхніх кімнатах, • Великий обідній стіл і 6 стільців у вітальні, • Терасні меблі. Двір та прилегла територія: • 2 автозаїзди у двір, паркомісця на 4 авто, • Невеликі зелені зони та декоративна бруківка. Накладні витрати на будинок (комунальні платежі) складають близько 3000 грн на місяць взимку і 1500-2000 грн на місяць влітку (включаючи опалення, охолодження, водопостачання, каналізацію та вивезення сміття). Ріелторів прохання не турбувати, продаж безпосередньо від власника. Обмін не цікавить, кредит чи розтермінування неможливі.

власник
Гарний, двоповерховий будинок в місті Чоп, Закарпатської області

Будинок з цегли, заг. пл. 200 кв.м (житлова 109) мансардний, 2 ділянки по 6 сот. Перший поверх: коридор, великий хол, кухня, кладова, санвузол ( є можливість зробити душову). Другий поверх хол, 1 спальня, 2 дитячі кімнати, санвузол окремий, ванна кімната велика(ванна джакузі двійна, 2 умивальника). В кожній кімнаті кондиціонер, є камери спостерігання ( в будинку 2, на дворі 3, в гаражі 1), гараж, котельня (велика бочка для збору води, 2 насосів, 2 котла газовий та на дровах). Двір бруківка, на другій ділянці бесідка, мангал, піч, декоративні дерева, декоративне озеро, декілька фруктових дерев, каркасний басейн. До центра міста 5 хв. на авто.

Продаж 2-пов будинку у Чопі