Чемерівці для великої сімʼї . Вулиця тиха і спокійна, до центру 5 хвилин) Площа будинку 104 м2, є 3 господарські будівлі, камʼяний підвал, молодий сад з різними фруктовими деревами , плодові кущі, малина та полуниця на агроволокні, а для любителів городини теж є плодюча земля. Це все знаходиться на 19 сотках. Для розваг малечі і різноманітних квітників теж знайдеться місце, адже ще майже 5 соток у Вашому розпорядженні. Подвірʼя та город повністю огороджені металевою сіткою. Це ваша можливість створити ідеальне житло за своїм смаком та уподобаннями, оскільки вся чорнова робота зроблена. Будинок має прихожу, 3 окремі кімнати, ванну кімнату, довгий коридор, та величезну кухню-студію. Газовий котел двух-функційний. Біо-металічні радіатори. Тепла підлога на 4 контури. Вікна металопластикові 6-ти камерні з двухсторонньою ламінацією світлий горіх. Ковані вхідні двері з броньованим склом. Виведений кран для поливу. Це чудова пропозиція для тих, хто хоче вкласти свою енергію у створення ідеального житла. Дозвольте собі втілити в життя свої дизайнерські фантазії та перетворити цю квартиру на справжній будинок мрії.

власник
None 23900.0 USD

Продам приватний будинок в Чемерівцях, ЦЕНТР! Можливий обмін! - Загальна площа будинку: 103 м² - Є гараж, є 3 хліва в одному з них є піч(можна зробити літню кухню) - Є всі комунікації: газ, вода, бойлер - Від центра 250м, школа - 100м - Є також город - 7соток. Загальна площа території - 14 соток.

власник
будинок в смт.Чемерівці | ЦЕНТР!

Продаж приватного одноповерхового будинку смт Чемерівці. Загальною площею 79м². Земельна ділянка 12 соток, рівна, огороджена парканом +окрема ділянка під город. Будинок цегляний, утеплений. Три роздільні кімнати та кухня, суміжний санвузол. Міська вода, септик. В будинку є підвал який може слугувати як бомбосховище. Гарний, великий гараж розміром довжина 5, 6 м. та ширина 3, 6 м. Велика прибудинкова територія, доглянуте подвіря, плодові дерева: груші, вишні, яблуні. Добре розвинена інфраструктура: школа, магазини, аптека, відділення пошти. Хороші сусіди.

Продаж приватного будинку Чемерівці