Продаж дачі в садовому товаристві Дніпро, біля Благодатного. Зручне місцерозташування у змішаному лісі, поруч р.Золотоношка. Від Черкас до дачі 20км, щодня ходить дизель-потяг, до зупинки 1км. На земельній ділянці є цегляний будинок площею 40кв.м, душ, туалет, свердловина, центральне водопостачання технічної води в літній час. Садове товариство охороняється цілий рік. Перегляд по домовленості.

можливий продаж по єОселя
Центральна, 5

Продам дачу в кооперативе Труд. Можно как под дачу, так и под постоянное жилье, улица газифицирована, возможно завести газ. Остановка автобуса ( автобус №315 ) возле самого кооператива - 10 мин ходьбы от участка . Озеро на територии кооператива - 5 мин ходьбы от участка . Лес с двух сторон, рядом речка Золотоношка (100м) Магазин на територии кооператива - 10 мин ходьбы от участка . До реки Днепр 2 км Дачный участок ровный 5 соток. Огорожен. Скважина с приямком, колонка, сделано под подключение насоса. Дом кирпичный в 2 этажа, без удобств, Подвал в доме. Хоз. постройки: Баня, Сарай для инструмента, туалет на улице .

власник
Дача в кооперативе Труд , возле с.Благодатное (Чапаєвка)

Продається будинок від власника в с. Благодатне (Чапаєвка) неподалік від міста Черкаси, поруч річка Дніпро та чудовий ліс. Загальна площа земельної ділянки 24,11 соток. Будинок з саманту, обкладений цеглою та утеплений з пластиковими вікнами. Газове та пічне опалення, дуже теплий будинок. Загальна площа 54 кв.м: 3 кімнати, кухня, веранда з технічним приміщенням. На території розташовано 2 погреба, 2 господарчі будівлі, літня кухня, колодязь з смачною водою, гараж, молодий сад та теплиця. Є власна скважина, вода підведина до літньої кухні та будинку, каналізаційна яма з можливістю самостійної викачки. Підключений провідний інтернет, wi-fi по будинку та електроенергія три фази (380 Вт) Можливий торг 09******41 Іван 06******13 Олена Якщо необхідно більше фото, звертайтеся в особисті повідомлення

власник
Продається будинок
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам доглянутий будинок в с. Благодатне зі всіма умовами та зручностями всередині, два види опалення: тверде та газове. Літня кухня з опаленням, водою та газом. Два погреби, гараж, сарай 19 метрів. Центр, поруч пляж, школа, автобусна зупинка через дорогу. До Черкас та Золотоноші по 20 км. Деталі за телефоном 06******41.

власник
Будинок с. Благодатне (Чапаєвка)

Продаємо свій будинок, ми є власниками! Є всі умови для життя. З опалення: тепла підлога та піч, яка обігріває гарно кухню, залу та кімнату. . Велика кухня- 20м2, 3 кімнати, зала, коридор, ванна кімната з бойлером В будинку скрізь зроблена тепла підлога. Встановлені євро вікна великі. Великий двір, є фруктові дерева, огород. Літня кухня, літній душ, туалет. Пару сараїв невеликих. Погріб. Поряд річка і дамба, до міста 15-20 хв. В селі є школа і садочок, магазини. Будинок доутеплюється з вулиці. Потребує трохи ремонту у ванній(стіни і стеля)

власник
Продається будинок с.Благодатне(Чапаєвка)

Продається будинок в с. Благодатне (Чапаєвка) в 12км від м.Черкаси. Будинок розташований в зеленій зоні під лісом. Атмосфера природи і чисте повітря дозволяють відпочити від міської метушні тихими вечорами в колі сімї та друзів. Авторський проект був задуманий так, що б було комфортно в ньому прожівать. Сам будинок побудований з червоної цегли, перекриття ж/б плити, підвал на весь будинок, який поділений на секції: сховище для продуктів, котельня (газ.котел, твердопаливний) насосна, гараж. У будинок заведено електрика 3фазна. Вся столярка з добротного дерева, на першому поверсі підлоги вистелені ламінатом, в залі паркет, у ванній тепла підлога (душова кабінка, ванна), мідна проводка, мет.пласт. вікна, камін, велика і простора зала, спальня. Вихід на другий поверх по добротної і красивою сходах. Другий поверх так само має с/вузол, дві спальні, гардиробная, балкони, вихід на горище. Дах перекритий мет. черепицею, цоколь високий, фундамент з бетону. У двір два заїзди, красивий і доглянутий ландшафт, декоративні рослини, дерева, сад, тимчасова будівля з газом, вода, с/вузол, дровник, свердловина, септик, будиночок, де можна тримати домашню птицю. Ділянка має 13.5 соток приват. землі. Телефонуйте, раді вас бачити. Компанія: Експерт з нерухомості

Черкаси, Золотоноша, с.Благодатне(Чапаєвка)

Продаётся дача село Благодатное бывшое село Чапаевка, Черкасская область, Золотоношский район. Садовое обеденение Химик. 25 км от Черкассах 150 км от Киева. Дом 30 кв м, сзади дома, встроенный сарай, паровое отопление, батарей по всем комнатам, новые деревянные полы, электро нососом, вод за счет элекричества, включил вилку в розетку и вода льется, автоматически, употреребляет, электро энергию, как лампочка 60 ват, есть возможность в перспективе провести воду в дом, калитка, ворота для машины, забор сетка рябица, один участок огорожен забором, второй участок что соединяется с первым участком, осталась поставить забор спереди и с зади. В доме 2 маленькие комнаты по 8 кв. метров. Первая комната, коридор, кухня, комната, 2 комната, 3 кровати, идеально подходит для семьёй из 3 человек. В доме встроенный большой сарай, 15 кв, метров, можно расширить комнату, за счёт сарая. Новый электро счётчик. Кооператив жилой, люди живут зимой 2000 дач, рядом магазин, автобусная остановка, православная церковь, 3 минуты ходьбы. На территорий кооператива есть интернет, компания Инфоком, Маклаут, есть возможность под соединение интернета. Живописная местность, вокруг по перемитру леса, грибные села, кооператив находится, 4 км от села, Благодатное, Крутьки, Мельники,Чеховка, в селе Чеховка, есть река Днепр. Кооператив находится на речке Золотоношка, с видом на лес, на территорий кооператива есть 3 озёра, отличная, рыбалка, идеальная экология и тишина, где не слышны тревоги и выстрелы. Это то место, где можно жить, радоваться, отдыхать и наслаждаться жизньtю! Цена 3000 долларов, без торга, нотариальное оформление, за счёт покупателя. Звонить до 21-00 Так как я нахожусь по работе,, нахожусь в Одесской области и там не всегда есть связь, то пишите или звоните, по вайберу, телеграмму или ватцапу.

власник
Продаётся дача,село Благодатное, (Чапаевка) Черкасская область.

Пропонується до продажу будинок біля лісу, у с. Благодатне (Чапаєвка), кооп. Труд. 20 хв до м. Черкаси, неподалік Дніпра. Невеликий затишний Будинок, має кухню з усією необхідною технікою, та 2 спальні. Будинок обладнаний всією необхідною технікою TV, інтернет, газ, бойлер та ін. Є всі необхідні меблі, для комфортного проживання. Затишне просторе подвіря, на якому є все необхідне для комфортного відпочику і комфорту . Неподалік від будинку-магазин, трансп. розвязка, ресторан, ліс, річка. Приїжджайте подивитись і Вам обовязково захочеться тут залишитися! Ціна + Торг, до Угоди!!

Пропонується до продажу будинок, кооп. Труд біля с. Благодатне