Продается часть дома (одна с квартир) в селе Треповка (Кировоградский раен). Дом на три квартиры. В квартире 3 комнаты и веранда! Печное отопление (грубка). Веранда на данный момент без крыши! Рядом железнодорожный вокзал, электричка ходит регулярно. Автобусы к городу Кропивницкий и Знаменку часто и регулярно. До центра и магазинов недалеко. Дом в нормальном состоянии. Двор общий. Во дворе есть сараи, общий колодец. Торг уместен. Документы на дом есть! Смотреть можно в удобное для Вас время!

власник
Часть дома(квартира)

Продам в селі ТРЕПОВКА. Дві кімнати ,кухня окремо ,гараж з кдадовою,погріб вихідний ,сарай .ГАЗУ НЕ МАЄ ,але стоїть котел довгого горіння дровяний (водне опаленя).Скважина вода заведено до кухні.10 соток огороду і 10 сот є окремо напроти будинку.До центру села 5 хв ,до електрички і автобуса так само 5 -10 хвилин ходу.Участок не приватизований. Покупець документи робить сам.пишіть на ВАЙБЕР ,так як звінки не можу прийняти. Пишіть на вайбер+38********03

власник
Продам, Строчно цені по домовленості

Продається будинок загальна площа 63 метра² загальна 25,6 метрів². В будинку 2 окремі кімнати, коридор, сіни, кухня, і дуже вилика віранда, великий двір. В Трепівку ходять автобуси є жд вокзал, школа, шадок, багато магазинів.

власник
Продається Дом в селі Трепівка, вулиця Київська 53. Торг уместен
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будинок кирпичний з газовим опаленням 88 кв.м. є і пічне опалення, 7 кімнат.В будинку є кухня також. Колодязь в дворі, вбиральня, літня кухня (3)кім, погреб, гараж, кладова, сарай. Садок (вишні, черешні, яблуні білий налив, семеренка, зимова груша, слива біла, горіх, малина, барбарис, смородина, полуниці). Город 2 сотих біля будинку і за 50м від будинку 20 сотих. Село велике красиве вулиці асфальтовані, з алеями. Ліс, від центру села 1 км, школа, лікарня, аптека, дитячий садок. Магазини є в селі Файно Маркет. Від Кропивницького 25 км їздить електричка 1 км від дому жд.вокзал, зовсім поруч проїждають автобуси. Село дуже красиве, мальовниче, сучасне перспективне. Продаю з меблями і всим що знаходиться в будинку та дворі. Будинок огороджений сучасним єврозабором.

власник
ТЕРМІНОВО!  Продам будинок в с. Трепівка. Кіровоградська обл.

Продаєтся будинок село Трепіка, вул.Шкільна 59. Біля будинку є присадибна ділянка, колодязь в кінці городу. В дворі знаходятся два будинки: Літня кухня 46 м2 і житловий будинок 64 м2 з верандою 12 м2. Має прибудови: 4 сараї і погріб. Відстань до м.Кропивницький 25 км(25 хвилин їзди на авто). ЖД станція знаходится близько до будинку, ходять електрички і автобуси. Супермаркет Файно Маркет 3 хвилин пішки. Дзвонити на телеграм або вайбер +38********02 (власниця за кордоном)

власник
Продам Будинок с.Трепівка(Торг уместен)