Продається будинок с. Трепівка. В домі дві кімнати,сан. вузол,газ.котел, гаряча-холодна вода. Дім знаходиться в центрі села,поруч декілька магазинів,файно маркет,школа,садок.Поруч зупинка автобусів, електричка!

власник
ТЕРМІНОВО !!! Продам будинок с. Трепівка

Будинок кирпичний з газовим опаленням 82.4 кв.м. є і пічне опалення, 5 кімнат.В будинку є кухня також. Колодязь в дворі, вбиральня, літня кухня (3)кім, погреб, гараж, кладова, сарай. Садок (вишні, черешні, яблуні білий налив, семеренка, зимова груша, слива біла, горіх, малина, барбарис, смородина, полуниці). Город 2 сотих біля будинку і за 50м від будинку 20 сотих. Село велике красиве вулиці асфальтовані, з алеями. Ліс, від центру села 1 км, школа, лікарня, аптека, дитячий садок. Магазини є в селі Файно Маркет. Від Кропивницького 25 км їздить електричка 1 км від дому жд.вокзал, зовсім поруч з будинком траса, та автобусна зупинка, курсують автобуси, до Кропивницьного 25км. Село дуже красиве, мальовниче, сучасне перспективне. Продаю з меблями і всим що знаходиться в будинку та дворі. Будинок огороджений сучасним забором.

власник
ТЕРМІНОВО!  Продам будинок в с. Трепівка. Кіровоградська обл.

Продается часть дома (одна с квартир) в селе Треповка (Кировоградский раен). Дом на три квартиры. В квартире 3 комнаты и веранда! Печное отопление (грубка). Веранда на данный момент без крыши! Рядом железнодорожный вокзал, электричка ходит регулярно. Автобусы к городу Кропивницкий и Знаменку часто и регулярно. До центра и магазинов недалеко. Дом в нормальном состоянии. Двор общий. Во дворе есть сараи, общий колодец. Торг уместен. Документы на дом есть! Смотреть можно в удобное для Вас время!

власник
Часть дома(квартира)
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Всім привіт! Продаю будинок в житловому стані!) Розташування дуже зручне і тихе в молодіжному та сучасному с.Трепівка, неподалік від м.Кропивницький та м.Знамянка! До ж/д та автостанції 5-10хв. ходьби Транспорт курсує регулярно та швидко! На прибудинковому участку є гарний та урожайний сад, постройки для сільського господарства, літній будиночок, погріб, огород) За 100м криниця з чистою та смачною водою) отоплення будинку на основі печі та груби, що дає змогу власноруч контролювати температуру повітря в кімнатах і періодичність отоплення, а також витрати на комунальні послуги значно зменшуються. Неподалік 100м є огород для власного вирощування 15 соток. Всього за 5-10хв. ходьби також є загальноосвітня школа, дитячий садок, відділення укрпошти, банкомат, відділення нової пошти, церква, сучасна медична амбулаторія із швидкою допомогою, продуктові, господарчий та авто- магазини, кафе з вечірньою дискотекою. На околиці села є гарний ліс та ставища, де можна гарно відпочити або порибачити) Документи на будинок присутні! Дзвоніть, домовимось!)

власник
Саме час мати свій будинок!) Продаю будинок!

Продам в селі ТРЕПОВКА. Дві кімнати ,кухня окремо , Гараж з кдадовою,погріб вихідний ,сарай . ГАЗУ НЕ МАЄ ,але стоїть котел довгого горіння дровяний (водне опаленя). Скважина вода заведено До кухні.10 соток ділянка і 10 сот є окремо напроти будинку. До центру села 5 хв ,до електрички і автобуса так само 5 -10 хвилин ходу. Документи на продаж ГОТОВІ. Оформлення документів у нотаріуса навпіл.

Будинок в Трепівці