Продається газифікований будинок з усіма зручностями , теплий взимку та прохолодний влітку , в смт. Томашполі, вул. Гаврилюка , буд.111, біля центральної лікарні! Будинок складається з двох частин , видно на фото! Будинок на 3 входи, 3 веранди, коридор ,кухня, ванна кімната, 5 житлових кімнат! Також є 2 груби ! В дворі знаходяться господарські споруди : кладова, сарай, погріб, туалет, російська баня. Просторе подвір’я . Будинок продається з меблями. Біля будинку присадибна ділянка (10 соток) та фруктовий сад. Будинок пристосований для ведення домашнього господарства. За детальною інформацією звертатися за телефонами 09*********56 ( Вайбер) Світлана

власник
Будинок на 3 входи з усіма зручностями по вул.Гаврилюка біля лікарні

Терміново продаеться новий газифікований будинок із всіма зручностями. Біля будинку є окрема кухня. гараж для буса. зручна кладова кімната. два погріба. сауна. сарай. Також біля будинку є фруктовий сад.багато горіхів.клубніка. малина.багато сортів винограду та смородіни.доглянутий город.За детальною інформацією звертатися за номером 09******85,возможен обмін на квартиру в Вінниці.

власник
Продам будинок новий або обміняю на квартиру Вінниця

Продам 2 поверховий будинок в гарному стані, участок 15 соток будинок розміром 9на9, прибудована кухня та гараж, каналізація, підведжена вода, газифікований, є великий сад плодоносні дерева(яблука, груші, вишні, сливи, абрикоси та інші) також город для посадки ...Будинок находиться на вул.Яблуневій( біля центального базару та жд вокзалу).Ціна за домовленістю!!!Можливий обмін на квартиру в Одесі.

власник
Продам  двоповерховий будинок
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок в смт Вапнярка Вінницької області по вул. Ярослава Мудрого (колишня Димитрова) 140. Є літня кухня, погріб, сараї. Підведені газ та вода, парове опалення 09******48 Валентина

власник
Продам будинок в смт Вапнярка

Продам свой дом в жилом состоянии, который находится среди красивейшей природы Винницкой области. В селе есть все, что для жизни нужно - лес, горы, две реки, кристальная родниковая вода. Дом находится в центре села , где есть детский сад, школа, аптека , магазины. Отопление печное, но рядом проходит газопровод. На территории есть еще один дом в летнем варианте без отопления.

власник
Продам свой жилой дом

ТЕРМІНОВО продається будинок в с. Вербова Тульчинського району, Вінницької області. Добротний будинок з літньою кухнею і двома льохами. Чотири кімнати, газ, вода. Продаж з меблями. Площа земельної ділянки 0,25 га. + город. Віддаленість від смт Вапнярка - 3 км.

власник
Продам будинок в с. Вербова Томашпільського району

Продам будинок Вінницька обл., бувший Томашпільський район, с.Ракова , вул.Дружби (на новобудовах)

власник
Продам будинок  Томашпіль, с. Ракова (на новобудовах)

Будинок в центрі ,3 хв.до зал.вокзалу у провулку в центрі Вапнярки ,знаходиться в кінці вулиці тому шуму не чути .На подвірї є сарай ,кладовка ,в будинку є погріб.Великий просторий будинок.

власник
Будинок в центрі

Продам 3 кімнатну квартиру, 3 поверх, не кутова в цегляному будинку. Кімнати роздільні, опалення індивідуальне (є газовий та твердопаливний котел, кахельна груба), сарай, гараж. СМТ Вапнярка, Вінницької області

власник
Продам три кімнатну КВАРТИРУ

Продам дом с участком, 2 комнаты, кухня. В доме обстановка на первое время проживания. Во дворе имеется 2 погреба. Есть летняя кухня из двух помещений, сарай, все в одном строении. Во двор подведена вода, кран. Фруктовые деревья.

власник
Продам дом с участком!

Продам будинок с. Пеньківка Вул. Жовтнева 27 На подвір’ї будинок , гараж з літньою кухнею, хлів, а також старий будинок який не придатний для проживання. Є газ , також удачно вибурена Скважина 10 куб/год Деталі за телефоном 09******50 Власник!

власник
Будинок на 2 обійстя

Продам хату в центрі Томашполя біля старої школи,поруч зі стадіоном,в хаті два котла газовий,та дровяний ,вода підвежена,гараж,сарай,кухня літня,погріб.Більш детальна інформація по телефону.

власник
Хата в центрі Томашполя!!!

9500$ без торгу Продається хата із земельною ділянкою в Томашполі, до центру 3 хвилини ходьби. В будинку електрика, газ, вода та каналізація, встановлений душовий бокс та унітаз, рукомийник. Новий забор та електро ворота на пульті робочі. Будинок старий в жилому стані.

власник
Продається будинок хата

Продається булинок по вул Миру.На ділянці є гараж,літня кухня,сарай.

власник
Подам будинок по вул Миру.

Продаётся добротных новых половина дома, со всеми удобствами.Две комнати, кухня, ванная санузел, прихожая - 45кв метра.В доме есть все комунникации - вода, газ, свет. Висота потолков 3 метра, большие окна. В центре города. Погреб, гараж, сарай. Земельный участок 8.5 соток с фруктовыми деревьями. Земля приватизированая, имеется кадастровий номер.

власник
Продам пол дома смт. Вапнярка

SOS Швидко продається будинок. Вапнярка Вінницька область. По вулиці Ярослава Мудрого 24. Площа будинка 80м. Цегляний. Земляна ділянка 23 сотки 4 кімнати , висота стелі 2,5 ,є газ у дворі. По іншим питання дзвоніть (Зина)

власник

Продається затишний будинок, в жилому стані. В будинку 4 кімнати, коридор, веранда, також є літня кухня, гараж, погріб, господарські будівлі, великий город 60 соток, будинок електрифікований та газифікований, опалення газове також в будинку стоїть груба з пічкою, на подвірї є колодязь. Детальна інформація по телефону 09********80, +09********92

власник
Продається будинок

Продам Будинок в с, Вербова з господарськими будiвлями (лiтня кухня,сарай,пiдвал) водопровiд в дворi, в будинку газ.Город 25 соток. Всі питання по телефону 06******76

власник
Продам хату в с Вербова

Будинок,літня кухня,погріб,вода,криниця,сарай.земля 30соток

власник

Продам будинок, гарне розташування, навпроти стадіон, дитяча площадка, магазин. 7хв до залізничного та автовокзалу. 4 кімнати, 2 гаражі, літня кухня, господарські будівлі, є місце для тримання тварин. 2 види опалення: газове та твердопаливне, централізоване водопостачання та каналізація. Додаткова інформація по телефону

власник
Продам будинок у смт.Вапнярка!

Продам недобудований будинок Вінницька обл. Вапнярка вул.Березова 51. На запитання відповім.

власник
Продам недобудований будинок

Продам недобудований будинок. Три кімнати. Кухня. Санвузол. Погріб. Ділянка 12 сотих. Є фруктові дерева

власник