Будинок знаходиться в 15хв. від центру села.На подвірї є криниця,газу немає, опалюється дровами.Деталі по телефону.В самому селі газ є.

власник
Продається будинок

Продам будинок в селі Григорів Монастирський район звертатися за деталями по номеру +38********07

власник
Продається будинок.

Продається будинок в селі Ковалівка Монастириського району. Будинок розташований в центрі села. Світло і газ в хаті. Вода в метрі від хати джерельна лісова. В будинку дві кімнати і кухня. Стіни цегляні. Велике подвіря з господарськими будівлями і город 20 соток. Близько школа магазини церква. Ціна договірна. 09******85.

власник
Продається будинок.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

До міста 1.5 км відстані Побудований з цегли та шлакоблоків 2 садки, город, сарай За деталями телефонуйте за номером 38********18 38********91 На місці при огляді хороший торг, дзвоніть договоримось!!

власник
Продається Будинок с.Григорів

Власник Без посередників! Без комісії Продається будинок із земельною ділянкою у мальовничому куточку України , смт. Коропець, до Івано-Франківська 45км Асфальтована дорога , початок села, центральна дорога Будинок на 3 кімнати, кухня та їдальня. На подвірї є колодязь. Є горище, яке можна також зробити для проживання. Сухий підвал. На території також є сарай, курник. чудовий виноградник, та плодові дерева. Земельна ділянка під городину. Жилий стан. Школа, училище, магазини,нова пошта, усе для комфортного спокійного життя Телефонуйте на вайбер або телеграм

Будинок цегляний у чудовій локації

Терміново Продається будинок 3-х поверховий з цегли у місті Монастириська Тернопільської області по вул. Чорновола. Терміново. Біля будинку є город, площею 10 соток. Рік забудови 1993. До будинку є також виготовлені всі вікна та двері з натурального дерева. Звертатися за номером +38********18

власник
Недвижимость дом

Продається житловий будинок в мальовничому куточку Тернопільської області, в селищі Коропець. Селеще розміщено на території Дністровського каньйону. Є середня школа І-ІІІ ступеня, військовий ліцей, музична школа, садочок, поліклініка і відділення швидкої допомоги.. Площа будинку 64 м2 Ділянка 20 соток. Опалення пічне на дровах. Є можливість підведення води до будинку. Підведено газова труба до будинку, потребує тільки підключення. Відстань до Івано-Франківська 45 км.

Продається будинок  з ділянкою

Продається будинок з великою кількістю площі (подвірʼя, город). Для життя потрібен ремонт, вода на дворі. Газ і світло є в будинку. За деталями звертайтесь в приват.

власник
Будинок дача хата

Продам будинок який знаходиться по вулиці Степана Бандери Близько супермаркет,лікарня,автобусна В будинку 2 кімнати,кухня,коридор і ванна Всюди металопластикові вікна Присадибна ділянка 5 сотих Прохання для звязку спершу писати повідомлення на олх чи у вайбер Не завжди виходить відповідати на звінки

власник
Продам будинок по центральній вулиці

Продам приватний будинок у самому центрі села,неподалік районний центр Деталі за телефоном

Приватний будинок с.Григорів

Продається житловий будинок з надвірними будівлями,що знаходиться в селі Григорів Монастириського району Тернопільської області по вулиці Шевченка буд.39 цегляний загальною площею 73,9 ,в т.ч. житловою 31,4 м. До вказаного житлового будинку відносяться стайня стіни камінь,сарай стіни цегла,стодола стіни дошка,2 підвали бетоні монолітні,надійне бомбосховище в надзвичайному випадку.Земельна ділянка приватизована 0,1159 га.Розташоване в спокійному районі далеко від стратегічно-важливих обєктів,неподалік школа,церква,медпункт,магазини.До районного центра Монастириськ 3 км.Є городна ділянка під посадження.

власник
Приватний будинок

Продам цегляний будиночок +25 сот землі (чорнозем) с.Лука, Монастириського р-н. Тернопільської обл. Будинок знаходиться в центрі села, поряд зупинка транспорту. Всі документи в порядку, земля та особнячок приватизовані. Більше інформації за тел.

Продам цегляний будинок + 25 сот.землі с.Лука

Будинок в центрі селища.смт.Коропець.Тернопільська обл………………..

власник
Будинок.в хорошому стані.

Продається 2 будинки на одному подвірї , старий будинок, який потребує ремонту та новий будинок, повністю обжитий, два окремі номери, є всі документи в мальовничому селищі міського типу Коропець, чудові краєвиди, поблизу річка Дністер, будинок обжитий, є всі комунікації, все залишається- заїжджати і жити!

власник
Продається 2 будинки на одному подвірї в мальовничому куточку смт Кор

НОВОБУДОВА. Будинок 2 поверховий, з комунікаціями, газ, світло - три фази, централізоване водопостачання. Загальна площа будинку 120 кв. Площа ділянки 34 сотих. Молодий плодовий сад перед будинком. В будинку встановлені нові якісні пластикові вікна, між кімнатні двері дубові , вхідні двері з металу, розведена елекрика, поштукатурені стіни з зовні та всередині. Великий підвал, розділений на дві частини. Земля ПРИВАТИЗОВАНА і призначення усієї землі під забудову, грунт чорнозем, город доглянутий та оброблений. Інфраструктура в пішій доступності.( школа через дорогу від будинку). Асвальтована дорога. Документи в повному порядку!

власник
ТЕРМІНОВО ! Будинок 2 поверхи, 34 сотих землі !!!

Продам житловий будинок Земельна ділянка 25 сотих Монастириський район селі Лядське 50 км від Івано-Франківська ціна 15500$ Площа 69,9 м.кв. Будинок цегляний, вікна замінено на металопластикові, пічкове опалення, в будинку газу немає але є в сусідів. криниця, гараж, погріб, господарські споруди город 25 соток навпроти.

Продаж будинку

Продається будинок у селі Лядське Монастириського району Тернопільської області від власника. Будинок розташований на земельній ділянці 25 соток, має площу 67,8 кв.м., не враховуючи окрему мансардну кімнату і хол на другому поверсі ще приблизно на 25 кв. м. з можливістю збільшення кількості кімнат. Також біля дому 10 соток землі сільсько-господарського призначення. На території є господарські будівлі: літня кухня, гараж, декілька сараїв з можливістю ведення домашнього господарства. Багато фруктових дерев, великий виноградник, криниця. Автономна якісна каналізація на два септики. У будинку є 3 кімнати, облаштована якісна кухня (з витяжкою, газовою плитою, духовкою, мікрохвильовою піччю, холодильником, групкою на дві кімнати для автономного опалення і також для приготування їжі), ванна, туалет, душ, пральна машина, всі необхідні меблі. У будинку є гаряча і холодна вода, світло, газове опалення, на кухні також є опалення підлоги, два великих сухих погреби (один в будинку, інший у літній кухні), підлога у кімнатах - паркет, металопластикові нові вікна окрім двох дерев*яних, проведений інтернет. Літня кухня також має газове опалення. Відстань до Івано-Франківська близько 40 км, до Монастириська до 25 км. Їздять автобуси. Є магазин, ринок. До школи возить шкільний автобус. Місцевість дуже мальовнича, навкруги пагорби, чудовий ліс, в кінці нашої ділянки річка. Будинок підходить як для постійного проживання так і для дачі. В ньому є все необхідне щоб заїжджати і жити. Будинок можна оглянути в зручний для вас час. Якщо є питання телефонуйте за номером телефону +491*****7125. Мене звати Володимир (вайбер, телеграм, вотсап, тому що зараз за кордоном). Ціна - 18000 дол., договірна. Можливий торг.

власник
Продаж будинку у мальовничій місцевості

Продається Будинок і город, дві окремі ділянки, розміщені поруч. Площа будинку 67 м.кв. , площа ділянки під будинком 9 соток, ділянка під город 42 сотки . Опалення комбіноване: газовий конвектор,групка. Вода в будинок підведена.Є багато господарських будівель,літня кухня з підвалом Торг присутній С.Криниця Ціна 10000дол

власник
Продається хороший будинок

Популярні запити