Продам будинок в селі Мошурів. вул Шевченка 33. Черкаська область. Звенигородський ( Тальнівський р-н ) По під самий двір траса , можна поїхати маршруткою, або автомобілем, на Київ - 173км, на Черкаси- 124 км, на Умань - 50 км, на Звенигородку - 43 км, на Тальне -10 км. Будинок саманний, обкладений кирпічом, покрита- жесть, зверху шифер, 2 кімнати, 1- кімната - 24 кв.м, друга- 18 кв.м, кухня 18. кв.м. веранда 5 кв. м. Сан вузол- 12. кв.м. будинок має 2 входи. Нова електро проводка, газ ( груба ) також є пічне опалення, лежанка, в літній кухні також газ до плити . Надвірні споруди , Сарай, літня кухня, кладова це все під одним накриттям. Погріб, шиферний гараж, криниця. Садок, город. Всього 52 сотих. Під посадку 36 сотих. 7100 доларів . Кадастровий є, документи в порядку, боргів нема. Кого зацікавить дзвоніть. 09********33 . Надя.

власник
Продам хату з газом в с Мошуров по вул. Шевченка 33

Будинок старенький обложаний кірпічом потребуе ремонту в середині у дворі е колодязь. погріб. сарайчики ну в поганому стані город 15 соток правда заріс хащами бо нема кому доглядати.З документив е тильки план на будинок.оформленням займаетесь самі

власник
Продам будинок Майданець Тальнівський р-н Черкаська обл

Продається будинок в стані незавершеного будівництва. Спланований на дві кімнати, кухня, санвузол, коридор. В будинок заведено воду та світло, газ не заведено. Каналізаційна споруда недобудована. Територіально розташований біля жд/вокзалу (кінцева зупинка автобусу √1).

власник
Продам дом, 6 сот. г.Тальне
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається пів будинку по вулиці Партизанській. В жилому стані, потребує догляду більше подвіря, так як багато років ніхто не проживає. Газове опалення, земельна ділянка, євро вікна, груба, проведена вода. На території є літня кухня, гараж та сарай. Подвіря 6 соток та є город 15 соток.

власник
Продам пів будинку

Продається в тихому та гарному місці газифікований будинок 10*14м, 6 кімнат кухня 14м.кв., санвузол роздільний. Також є гараж, літня кухня, кладова, сарай, підвал, вольєр для собаки, літній душ. Площа земельної ділянки 0,08 га. Можливий обмін в м.Черкаси.

власник
Будинок у м.Тальне

Ціна договірна! Дача за містом Тальне, 2х поверхова цегляна споруда, город та садок, поряд річка та ліс. Інші питання по телефону! Ділянка 8 соток. Можливий обмін на авто, торг! Ціна договірна!

власник

В селі Онопріївка на Центральній вулиці продається будинок, літня кухня, два гаражі, два погреби, хлів, криниця, дві ями. Двір заасфальтований, обгороджений метало профілем. 0,5 га городу.

власник
Продаю будинок в с. Онопріївка, Черкаська обл

Будинок 70-х років постройки, теплий, кирпичний, газове опалення. криниця чистої води, гарний сад та 60 соток городу до берегу ставка. Чудова природа, до районного центру 10 км. В селі є аптека, церква, школа, лікарня, Хліб завод, консервний завод.

власник
Приватний будинок

Продам будинок в місті Тальне.або обмін на квартиру в Тальному.всі питання по телефону.торг присутній.біля хати є гараж,погріб,два басейни під дощову воду.газ вода.отоплення новий котел.нові батареї.насос.вікна.туалет на дворі. металопластикові.земля приватизована кадастровий номер є.

власник
Продам будинок.обмін.

Продається цегляний будинок по вулиці Багряній. 06******56 Газу і води немає

власник
Будинок без зручностей, газ і вода відсутні

Будинок-дача на фундаменті з блоків, перекриття панелі, під будинком гараж, комора та підвал. Стіни та стеля під чистову. Підлога доски. Проводка розведена. Вікна дерево, скло в наявності. Ділянка 0,5 га. на ділянці фруктові дерева. Скважина 35м, газ по вулиці можливо врізатись. На ділянці господарські будівлі. торг.

власник
будинок - дача с. Білашки

Продається будинок в с. Білашки. Має пічне опалення, світло, своя криниця в подвірї. Стіни саман обложені кирчом. Асфальтований підїзд до подвіря. Будинок розташований в центральній частині села, неподалік ставок.

власник
Будинок в с.Білашки

Цегляний будинок з городом Черкаська обл. Звенігородський р-н, с. Мошурів

власник
Приватний будинок з городом

будинок:цегляний,обкладений плиткою, з 2 підвалами. гараж:цегляний,обкладений плиткою на 2 автомобілі. сарай:цегляний,обкладений плиткою з підвалом.

власник
продається будинок м.Тальне вул.Трипільська 2

Житловий ,одноповерховий будинок,розташований на березі річки Гірський тікич.Загальною площею 131м2.Будинок після капітального ремонту,повністю ,придатний до комфортного життя:У будівлі 3 окремих кімнати і одна кімната прохідна,а також веранда,кухня , санвузол та кладова.Інженерне обладнання:електропостачання,газове та електро опалення ,каналізація,власний водопровід.Дуже велика прибудинкова територія,гараж +господарське приміщення на 150м2.,садова ділянка ,асфальтована ділянка для машин та великий город.Дуже мальовниче і тихе місце для проживання,відпочинку,ведення домашнього господарства та бізнесу. +38**************88 Анатолій

власник
Житловий  будинок,газифікований зі всіма зручностями

Продається газифікований будинок,пощею 61м2 в м.Тальне по вул.О.Шевцова 37.Загальний стан жилий,є вода в дворі та хаті,літня кухня також газифікована.Загальна площа ділянки 15 сот., приватизована .весь город засажений ремонтантною малиною. Документи всі є.

власник
Продається будинок

Продається два будинки на одній ділянці в с.Тальянки. Знаходяться в 5 хвилинах хотьби від Черкаської траси. Дорога до будинку асфальтована. 30 км до м.Умань і 15 до м.Тальне . Поряд (300м) від будинку магазини (3 продуктові і 2 господарські), базарчик де можна купити всю натуральну продукцію односельчан. Також в селі є агротехнічний коледж, школа і дитячий садочок поряд з будинком. Ставок за 150 м від будинку. Один із будинків старіший і менший за площею 45 кв, глиняний, обкладений цеглою. Інший новий, великий 76.4 кв, повністю цегляний, з величезними кімнатами та високими стелями. Всередині глиняно-пісчана штукатурка, якісні, деревяні великі вікна, функціональні дві печі.Частково мебльований. Опалення можливе і газове і дровяне. Ремонт частковий. Підведений газ, світло, в дворі є криниця, господарські споруди, 2 підвали. Зручності зовнішні. Город великий, грунт- чорнозем нище городу великий берег з джерелом. Є садок плодових дерев.Всі документи на будинок є. Готовий до прожиття. загальна площа землі 57.5 соток

власник
Продається два будинки

Продається приватизований цегляний будинок 9×12м в м.Тальне ,вул.Затишна.Загальна площа земельної ділянки 7 соток.Будинок по плануванню складається з 4 кімнат,кухня,ванна, коридор,веранда.В будинку індивідуальне газове опалення,центральна вода.Надвірні споруди:літня кухня,погріб,сарай,гараж.Двір викладений плиткою.Документи на ділянку та будинок в повному порядку,готові до угоди.

власник
Продаж приватного будинку

Продам будинок в Тальному по вул. Гордашівській, 18. Будинок 1но поверховий, 54,6 м2 загальна площа, ділянка 14 соток. Є гараж, літня кухня, сарай, погріб, дровник. Є комунікації: світло, газ, вода привозна. На всі ваші питання відповім особисто по телефону Реальному покупцю торг

власник
Продається будинок м.Тальне

Продам 3 кімнатний будинок в селищі Здобуток. Знаходиться в центрі села. До автобусної зупинки 20метрів. Магазин та дитячий майданчик теж дуже близько до будинку. Опалення газ. Також є груба. Вода в будинок підведена але потрібно доробляти. Інша інформація за телефоном. Можливий торг.

власник
Будинок селище Здобуток (центр)

Продається будинок. Біля будинку є сарай, туалет, погріб, город в кінці якого ставок. В будинку є газове опалення, водо проведена до будинку. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном 06******25 Сергій.

власник
Продам хату в селі Соколівочка

Продається пів будинку в м. Тальне вул. Вільних Козаків в самому центрі міста . В будинку дві кімнати,ванна,кухня та веранда.Газове опалення,вода в домі,кондиціонер,дві вигрибні ями.Також на території є гараж,літня кухня,підсобне приміщення, туалет та літній душ,невеличкий садок.Все подвіря встелене плиткою,будинок утеплений, ніякого ремонту не потребує,заїжай і живи.Ціна договірна.

власник
Продаж будинку в центрі міста Тальне

Продам газифікований будинок із земельною ділянкою 58 соток у центрі села Кобринова Гребля, до траси Черкаси-Умань 2 км. Є гараж, літня кухня, хлів, ожинник, яблуневий сад. Детальна інформація за телефоном.

власник
Продам газифікований будинок Кобринова Гребля із земельною ділянкою

Продається газифікований будинок у м. Тальне, вул. Замкова, 75. Огороджений високим парканом "китайською стіною"(шлакоблок). В подвірї біля будинку є погріб, сарай / літня кухня, туалет, літній душ, загорожа для собак, фруктовий садок та город. Загальна площа ділянки приблизно 11 соток. Лічильники: вода, газ та електрика. Будинок та земля приватизовані, всі документи на руках. Торг присутній.

власник
Продається газифікований будинок у м. Тальне, вул. Замкова, 75
1 - 24 з 31 результатів

Популярні запити