Продаж деревʼяного будинку в житловому стані в центрі села В будинку пічне опалення,дві спальні,кухня вітальня.Зручності всі на вулиці,в будинку газу немає але є по вулиці. Перегляди за попередньою домовленістю Вся більш детальна інформація по телефону

Герасименка

Продається дачний будинок в садовому товаристві "Мрія" неподалік села Старе Київської області. 48 км від Києва, 25 км від Борисполя. Будинок 1991р., утеплений пінопластом 8см. Стіни з шлакоблоку та цегли. На 1 поверсі розташовані 2 кімнати, кухня та гараж + кімната на мансардному поверсі. Опалення - електричне інфрачервоне + масляні радіатори, також на кухні встановлена пічка на дровах. Є бензоелектроагрегат 2,8кВт. Лічильник день/ніч. Підключена охоронна сигналізація. Проведено Інтернет. На вікнах встановлені решітки. Освітлення вночі з датчиком руху. Вода - свердловина 50м. В окремому приміщенні розміщена сауна, душова та туалет. Також на подвірї є чудова альтанка з мангальною зоною, де можна влаштовувати сімейні посиденьки, куштувати фрукти зі свого саду та овочі зі свого городу. Територія 12 соток - 2 ділянки по 6 соток - приватизовані. По периметру ділянки посаджені туї та можевельник. Навколо садового товариства сосновий ліс, чисте повітря, восени багато грибів. Це місце для тих, хто втомився від міської метушні і хоче простої тиші та спокою. Телефонуйте, приїзджайте поглянути на цей чудовий будиночок. По бажанню скину відео у Viber.

СТ Мрія

Продається будинок в лісі в с. СТАРЕ ,по вул. Лісовій. В будинку проведений газ , вода . Дубовий ,обкладений цеглою. З кімнати , 2 груби , діюча піч. Отоплення , газовий котел.Надвірні споруди, літня кухня , також з газом , гараж , погріб. Земельна ділянка 50 сот. На все є документи. Немає податку при переоформленні. Затишне місце , прямо під лісом. Можливий торг.

Будинок в лісі с. СТАРЕ
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

В селі Старе продається деревяний будинок (потрібно робити ремонт) Світло, централізоване водопостачання, пічне опалення, металопластикові вікна. Будинок знаходиться біля лісу. Гарна природа, чисте повітря. Чудове місце для відпочинку і життя! За більш детальною інформацією звертайтесь за номером телефону

власник
Будинок дача біля лісу

Село Старе, Бориспольский район, Вулиця Дніпрова 32, будинок з городом 20 соток, газ. Центр села. Загальна площа будинку 89,9 кВ. М Житлова площа 51,6 кВ м Гараж, погріб, криниця, літня кухня, сарай Свердловина 7 метрів 50 км від Хутора Гора до КПП метро Вірлиця. 200 метрів до центральної площі, де сільська рада, Пошта, Аптека, 5 продуктових магазинів, сто. Поряд ліс 15 км до Дніпра Обєкт цікавий для відпочинку, ведення малого та фермерського господарства, дачного відпочинку в тихому місці

Будинок, 20 соток, газ, свердловина, гараж, погріб, літня кухня, сарай

В мальовничому с. Старе пропонуємо до продажу приватну садибу. Зручне місце розташування, асфальтований підїзд. Всі необхідні комунікації в будинку - газ, вода, електрика. Господарські споруди, літня кухня, дві теплиці, родючий чорнозем. Є можливість розділити ділянку на дві. Подробиці за тел : 09******74 Світлана.

Приватна садиба с. Старе

Предлагается дом возле соснового леса , с. Старе , Бориспольский район . Дом в отличном жилом состоянии общей площадью 66м2., жилой 34м2., три комнаты, отопление печное , колодец, санузел во дворе, Земельный участок 36 соток, приватизирован. Дом деревянный , личкованый кирпичем. Есть веранда и сарай. Дом - заходи и живи. Все что вы видите на фото - остается в подарок новым владельцам . Зеленая зона, лес, свежайший воздух, тишина. Звоните, поторгуемся.

Предлагается дом с. Старе . Бориспольский р-н.

Продається будинок в с. Старе бориспільського району. Будинок- 55,7 м2, ділянка 16 соток. Опалення газ- конвектор, скважина-20 метрів, вода заведена в будинок, є душова кабіна, бойлер, скептик з переливом, туалет на вулиці. Будинок деревяний, обкладений керамічною цеглоюв. Знаходиться в центрі села - вул. Дніпрова 53, вся інфраструктура поряд. На ділянці також є господарча кірпична будівля з банею. Будинок, за потреби, можна опалювати дровами, є плита і груба. Ділянка і будинок з усіма документами.

власник
Продається будинок з ділянкою 16 соток. Київська обл. , с. Старе

Село Старе,Бориспільський район Продається новий будинок + гостьовий будинок Земельна ділянка 25 соток в 60 км від м. Києва, 30 км. від м. Бориспіль, 30 км. від м. Переяслав-Хмельницький. Загальна площа будинку 127,5 кв. м., І поверх + мансарда, веранда – 18 кв. м., коридор – 11,7 кв. м., кухня – 8,8 кв. м., кімната1 – 19,7 кв. м., кімната 2 – 17,7 кв.м., кімната 3 – 8,7 кв.м., ванна кімната – 5,8 кв.м., санвузол – 1,2 кв.м., кладова (0,3+1,5+1+1,3) кв. м. Три кімнати в будинку повністю готові для проживання + кухня+ с/вузол Мансарда – 31,8 кв.м.утеплена,склопакети .Під чистове оздоблення. Гостьовий будинок-міні кухня(каналізація ,світло і вода є),бойлер. Опалення -пол автономне електричне.Також є пічне опалення- лежанка для вигрівання спини. Пол-плитка,стіни-деревом обшиті,скрізь склопакети.Туалет,душова окремими кімнатами. В будинках електричне опалення, встановлено електро-котел та теплу підлогу на веранді і у гостьовому будиночку, проведена каналізація та водопостачання, інтеренет,відеоспостереження.Каналізація -вигрібна яма Будинки з ремонтом, встановлено бойлери, металопластикові вікна, на подвірї є скважина . Також є підсобне приміщення під генератор та інструмент -є всі виведені точки під генератор,на всі будувлі.світло є.Двері металеві +решітка металева на замку. Дров’яник на 18 кубів дров.Обшитий металом.Пол бетон На ділянці є фундамент під альтанку, яма під басейн. Гарний фруктовий сад-яблуні,груші,сливи,абрикос,персик,черешня,кізил. Кущі- аґрус,порічка,смородина. Два заїзди у двір. Територія доглянута, огорожена Від центру села до будинку 2,5 км В селі є магазини, кафе, відділення Нової Пошти, школа, дитячий садок, ФАП, ставок. Щодня курсують маршрутки до м. Борисполя з інтервалом 45-60 хв. Тихе і спокійне місце, родюча земля, поряд хвойний ліс, чисте повіт.Навколо села скрізь хвойний ліс.Реальним покупцям гарний торг

Продам житловий будинок

Родинний маєток, сімейне гніздо шукає нових господарів, для яких безпека та здоровʼя є пріоритетними поняттями. Продається комфортабельна садиба в одному із самих мальовничих районів поблизу Києва, в селі Старе, Бориспільського району. Мусимо продавати, так як мешкаємо всією сімʼєю закордоном. В наш дім і на всю площу маєтку , ми вклали багато сил та коштів, щоб зробити їх такими, про які мріяли. Будинок має зручне планування для комфортного проживання великої родини . На першому поверсі в просторий гараж, передпокій, величезна студія : кухня/ідальня/вітальня зі справджнім чугунним каміном з живим вогнищем. Дитяча кімната та спальня. Чудові зручні сходи з кованими поручнями на другий поверх приведуть в бібліотеку, у велику спальню ( з каміном) та в робочий кабінет. На кожному поверсі є свій санвузол. Окремо від будинку збудували баню-зруб з кімнатою відпочинку на санвузлом. Біля бані улюблене місце гостей- деревʼяна альтанка з великим столом і лавами та зручний цегляний мангал. Біля бані штучне озеро, яке ми зариблювали коропами навесні, а зимою купалися в ополонці після сауни. На задньому дворі дитячий майданчик з горкою, колисками та пісочницею. На терасі стоїть батут та тренажери. В гаражі ставимо тенісний стіл та влаштовуємо змагання. В гаражі розміщуються всі інженерні комунікації ( генератор, потужні фільтри води, електричні щитки та пульти відеоспостереження) Будинок продаємо не з пустим гаражем: залишаємо там свій квадрацикл, щоб їздити за грибами в лісі та рибалку та Господарські приміщення , майстерня та підвал побудовані осторонь будинку, ближче до саду, де плодоносять більше 20 фруктових дерев та розбиті високі овочеві грядки та пагорби з полуницею. На території росте багато декоративних рослин та багаторічних квітів. Солідності двору додають могутні сосни, які зростають тут вже не один десяток років. Меблі в будинку від кращих світових виробників. всі побутові прилади також. будинок знаходиться під цілодобовою охороною і відеоспостереженням. Також постійно наглядає сторож.Телефонуйте будь-ласка на Viber чи WhatsApp - я власниця, з радістю все розповім.

власник
САДИБА будинок 25 соток с. Старе: ГЕНЕРАТОР, автономне опалення. Торг!

Популярні запити

Географія Старе