ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ! Продається шикарний та видовий будинок (2 поверхи) з мансардою, в р-ні Лісковиці, м.Чернігова. Будинок розроблено у дизайнерському проєкті, при будівництві були використані якісні та дорогі матеріали та фурнітура, яка прослужить дуже довго. Усе робилось як для себе, а тобто усе продумано та не порушено ні одного процесу. Загальна площа- 252 м². 1 поверх - 146,8 м²; * передпокій - 23,0 м²; * кухня 38,2 м²; * шафа 4/2; * котельня – 10,0 м²; * санвузол - 5 м²; * кімната 23,1 м²; * гараж - 40 м², * тамбур 3,3 м², 2 поверх - 105,4 м² Площа земельної ділянки - 20 соток, багато кустарників та гарний сад. Чекаємо Вас на офісі за адресою: проспект Миру, 151 "Центр нерухомості та консалтингу"

Лесковица

Новый Дом 2019 года в Чернигове (Александровка) Цена обговаривается !!! Выгодно: Покупка новым хозяином только земли, Дом не введен в эксплуатацию!!!! 712. Коттедж с оптимально подобранной квадратурной. Состояние - После Строителей. Дом 2019 года. Кадастровый номер: 7410100000:02:046:5592 Общая площадь дома 160 м.кв. расположенного на участке 10 соток. 1 этаж: Каминный Зал, Просторная Кухня, Столовая, Гардеробная, Гараж, с/у, котельная 2 этаж: 4 комнаты, с/у, прихожая, Огромный Балкон. Цокольный этаж – заход с гаража На участке – Электричество (5 кВт, трехфазка), Вода – шахта перед домом, Газ – по улице Адрес: Александровка, ул. Земляничная (Сунична) Руслан

Сунична вул.

Продам велику половину будинка з власним двором та огородом 5 сотих. В будинку 4 окремі кімнати + кухня, коридор та ванна. Зроблений євроремонт, тепла підлога. На підлозі ламінат та плитка. Опалення дровʼяне та газове. Для дровʼяного опалення прибудована окрема котельня з входом з вулиці . Велика двоповерхова прибудова у дворі де гараж, сарай . Також є добротний погреб. Господарям залишається вбудована кухня.

власник
Продам половину будинка
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Большой светлый дом. 3 метра потолки, вода, газ в доме, 18 соток земли с домом(8 сад и 10 огород. Имеется сарай, летний душ, гараж для авто и мото техники(раздельный) и огромный зимний погреб. 5 мин пешком до центра, 10 до школы. В доме есть большая печь. Отопление: газ,печь и груба. Дом нуждается в ремонте. Дом находиться в очень живописном месте. Благодаря тому что дом построен на возвышенности, ему не страшны весенние разливы воды. Дом прекрасно подойдет для семьи с детьми, поскольку находится в 500-800 метрах от леса и , где есть ягоды и грибы. Так же на территории дома есть прекрасный сад, где растут фруктовые деревья. тел. 07******92, 07******76.

власник
Большой светлый дом

Підходить під Є-оселя 3%/7%, Сертифікат (введення будинку в експлуатацію 2020 рік)! Продаж просторого будинку загальною площею 239 м2 з ремонтом, меблями та технікою. Матеріал - силікатна та червона цегла, залізобетонні плити перекриття, є підвал під усією площею будинку. Подвіря - 10 соток на яких є власна лазня (твердотоп), гараж та навіс для авто, асфальтована дорога. Будинок енегронезалежний, обладнаний сонячними панелями та накопичувачами. Власна скважина та централізоване водовідведення. Індивідуальне газове опалення (тепла підлога). Навколо будинку якісна тротуарна плитка, газонна трава. Для перелгяду будинку, отримання додаткової інформації та придбання телефонуйте не вагаючись!

Новий будинок з меблями та технікою, Олександрівка. DI

Пропонуємо на продаж чудовий будинок в Олександрівці. Будинок ідеально підійде для великої родини. Вітальня, кухня та спальня на першому поверсі та три спальні на другому поверсі. Додатково через перехід велика господарська кімната, яку можна облаштувати під кабінет, спортзал або творчу майстерню. Всього 2 поверхи + горище (є висувні сходи). Загальна площа будинку 141,9 м² Кухня 17 м² 2 ванні кімнати з санвузлами (на першому і другому поверсі). У вітальні є камін, який наразі не функціонує, але можна запустити за потреби. Столярка дерево. Опалення: двухконтурний котел. На першому поверсі поміняні батареї, на другому поверсі встановлено терморегулятори. Світло (лічильник день/ніч), газ (є лічильник), вода (є лічильник), вигрібна яма (бетонні кільця, сифон). Є бойлер. Вікна - двокамерні металопластикові склопакети. Є підвальне приміщення, гараж з ямою 34,6 м². Перед вітальнею на першому поверсі є вихід на терасу з обідньою зоною. Загальна площа земельної ділянки 10 соток. Земельна ділянка доглянута. Насадження: груша, черешня, 2 вишні, 3 яблуні, слива, виноград та кущ калини перед будинком, Є кущі смородини та йошти. Додатково є вольєр для собаки, господарське приміщення для інвентарю та навіть курник (за потреби). Сам будинок та додаткові споруди побудовано після 1999 року, та є сучасними. До зупинки 7 хв. пішки, автобуси 21 та 30. Встигни придбати будинок своєї мрії! З радістю організуємо перегляд у зручний для вас час. Для оперативної відповіді краще дзвонити,

Продаж будинок 141,9 м² Олександрівка

Просторий, окремий двоповерховий будинок в Олександрівці. Загальна площа 120м2. На першому поверсі розташовані кухня, великий зал, роздільний санвузол і котельня. На другому поверсі - хол і три окремі кімнати, балкон з чудовим видом. В цокольному поверсі є гараж і обладнано підвал. Ідеальне розташування, поряд зупинка транспорту. Приватизована земельна ділянка загальною площею 7сот Затишний двір з хозбудівлями. Доглянутий город. Центральний водопровід і дві ями. Комбіноване опалення. Газове і твердопаливне. Встановлений бойлер. До будинку підведено три фази. Всі інші подробиці по телефону 09******16

Цегляний окремий будинок в Олександрівці

Супер предложение! Лесковица, ул. Варзара - пол дома со всеми коммуникациями : центральный водопровод, газ, сливная большая яма - все работает , все подключено. Дом деревянный, обшелеванный, состояние советское. Огромное преимущество - свой отдельный двор, участок земли для садоводства, есть гараж, огромный полисадник, асфальтированный подьезд , рядом озеро Земснаряд, очень красивый вид - вид на купола Троицкой церкви. Документы в порядке, готовы для продажи. Торг уместен с реальным покупателем после просмотра. Приглашаем посмотреть этот дом!

Полдома, Лесковица, отдельный двор , все коммуникации!

Популярні запити