Продам будинок в смт. Сальково Кіровоградська область. Будинок знаходиться в центрі села, поряд шкода, ринок, магазин. Також неподалік річка Південний Буг. В селі центральне водопостачання. Біля будинку чудовий сад з плодовими деревами. Також є погріб, літня кухня, сарай, дровник та гараж. Дім продається з усіма меблями. Будинок 128 кв м. В загальному 15 соток. За детальною інформацією звертайтесь по тел. +38**************21 Наталія Торг можливий

власник
Продам будинок в Сальково

Продається просторий житловий будинок зі всіма зручностями в с. Салькове по вул. Пушкіна 10. В будинку є веранда, велика вітальня, дві спальні кімнати, кухня, ванна і туалет окремо. Підключений інтернет, підведена в будинок вода( в дворі криниця), каналізація,бойлер, парове опалення, нові металопластикові вікна дуже гарної якості, нові вхідні полуторні двері. Біля будинку є времянка, гараж з ямою, кладова, сарай, дровник, вигрібна яма, два погреби, земельна ділянка(город), фруктові дерева та кущі, гарні квітники. За деталями звертайтесь за мобільним телефоном 38********61.

власник
Продається житловий будинок

Продається будинок, можливо під дачу. Є господарчі будівлі, сад, город 25 сот. Поруч річка, афальтова дорога. Документи в порядку .Двоніть домовимося.

власник
продається будинок з надвірними прибудовами в с.Сальково
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж Земельної ділянки 0.15 Га. із Будинком. Місцезнаходження :вул. Незалежності 6, смт. Салькове — селище міського типу в Заваллівській громаді Голованівського району Кіровоградської області України.

Продаж Будинку село Салькове

Популярні запити