Будинок в елітному районі. 2 кілометри від Луцького кільця. Загальна площа: 172 м² Землі: 8 соток. Якісне будівництво. Збудованний в 1.5 цеглини. Утепленний пінопластом. Дах утепленний мінватою. Дорога метало-черепиця. Двір обкладенний бруківкою. Огороженний . Гараж з ямою та підвалом. Автономне-газове опалення. Перший поверх: кухня-студія, санвузол, кімната. Другий поверх: 3 кімнати та санвузол. Підігрів підлоги на першому поверсі. 2 санвузли, 4 кімнати, велика кухня-студія. Є горище ~20 м². Поруч супермаркет АТБ. Зупинка громадського транспорту. Мікрорайон закритого типу. Доїзд до будинку викладенний бруківкою. Обєкт вартує Вашої уваги!

Луцька вул., 1

Продаж 2 поверхового будинку з опаленням і ділянкою на 3.6 сотки, 116 кв. м, 4 кімнати, на вул. Вінницька. Продається прекрасний новозбудований будинок, який стане ідеальним місцем для вашої сімї. Будинок розташований у Рівному в районі Боярка (Вербова). Площа ділянки: 3, 6 соток земля приватизована Огороджено Загальна площа будівель: 116 кв.м, 4 кімнати, 2 поверхи Опалення автономно-газовий котел Комфортабельний будинок з усіма необхідними зручностями. Місце для паркування автомобілів. Можливість організації ландшафтного дизайну за вашим бажанням. Дозвольте собі насолодитися спокоєм та гармонією власного місця! Звертайтеся за деталями та організацією перегляду за контактними даними нижче.

(!) Продаж 2 поверхового будинку з опаленням

Пропонуємо будинок на вул. Вінницькій Загальна площа 75 кв.м Чотири кімнати , кухня, санвузол. Автономне газове опалення, а також є грубка. Хороший житловий стан. Територія земельної ділянки майже 6 сот, перевагою є те, що вона кутова і можна при бажанні побудувати двоян .

Продаж будинку від власника
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок за індивідуальним проєктом р-н Боярка, вул. Скляренка. Розкішний, просторий та затишний дім площею 240 квадратів і з земельною ділянкою 14 сот. Прибудинкова територія впорядкована , насаджені плодові дерева. На території є альтанка з зоною барбекю, дві теплиці, будівля для зберігання садового інструмента, накриття для двох авто та вольєр для собаки. Будинок спроєктований у 3 рівнях. Цокольний поверх: спортзал, кінозал з каміном, кабінка для сауни, котельня, пральня, приміщення для зберігання консервацій. Перший поверх: передпокій, гостьовий санвузол, гардеробна, зала з панорамними вікнами та виходом на терасу, кухня. Другий поверх: дві дитячі кімнати, кабінет, санвузол, гостьова кімната з санвузлом, гардеробна, спальна кімната з санвузлом. Будинок під системою відеоспостереження. Наявні всі комунікації. Альтернативним джерелом світла є сонячні панелі. Деталі по телефону, можливий торг.

Будинок за індивідуальним проєктом

Географія Рівне