Продам недобудований будинок На участку є світло, пробита скважина Участок 7 соток Вул. Титова7

власник
Продам Недобудований Будинок

В селі Мильськ Рожищенського р-ну продається житловий, дерев’яний будинок, оббитий плоским шифером. Будинок теплий, в доброму стані, загальною площею 71.2 кв. м. Опалення пічне. До будинку підведений газ. Поряд знаходяться господарські, побутові будівлі і споруди (літня кухня, прибудова, сараї, погріб, колодязь, огорожа) та земельна ділянка - площею 0.25 га. Вулиця до будинку асфальтована.

власник
Продам будинок

Расположен в хорошем месте рядом остановка транспорта магазин большой участок есть скважина вода заведена в дом

власник
Продам дом в Рожище
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається господарство в селі Підгірне в рожищенському районі, є хлів гараж, криниця, хата, садок 75 дерев віком 7 років, ділянка 1га, деталі по телефону

власник
Будинок від Луцька 35км село Підгірне

Продаєть будинок з бруса 10.5*10.8м.встановлені добротні металопластикові вікна ,цоколь залитий для обмуровки керпічем,або, обкладання блокхауса.на участку є централізована вода,каналізація,газ,світло проведене 3фази.дзвоніть все розповім.тогр.цікавить обмін на квартиру з моєю доплатою.

власник
Добротний будинок з бруса

Продам будинок у м.Рожище,усі деталі за телефоном +38********71

власник
Будинок у м.Рожище

Продається будинок в с.Березолуки, Луцького району. Загальна площа будівлі 92,1 м.кв. Земельна ділянка 0,35га. Види опалення: - газове - окремий котел на тверде паливо - в двох кімнатах є додаткові грубки (на одній можна готувати їжу) На території є додаткові споруди: літня кухня і 2 підсобні приміщення. В хаті, літній кухні і гаражі є погріб. Сад: близько 10 плодових дерев, виноградник, ягідні кущі Оптичний інтернет до 300Мб Колодязь з смачною, чистою водою відео з будинку: youtube.com/watch?v=N8yAq9jDl0Q Відстань до м.Рожище - 18км, до м.Луцьк - 35км

власник
Будинок 92,1 м.кв., 0,35 га землі с.Березолуки

с. Щурин, Рожищенський район, вул. Шевченка 3. На 1пов. 5кімнат, кухня, коридор, веранда. На 2 пов. 2 кімнати. Є літня кухня, кладовка, хлів, льох, криниця. 75 соток приватизованої землі, електропідключення обійстя 380 В, газ. Опалення водяне комбіноване ( газовий котел + твердопаливний). До Рожищ 25 км, до Луцька 50 км.

власник
Будинок в с. Щурин

Продам будинок, в селі Башова Рожищенського району, поруч ліс, до села Копачівка 2 км, м.Рожище 10, м.Луцьк 20км! За детальнішою інформацією телефонуйте !!!

власник
Продам будинок!!

Продам будинок у мальовничому селі Крижівка, Рожищенського р-н. Площа всієї ділянки 0.25 га. За городом є луг для випасу худоби. За будинком - фруктовий сад: дерева яблунь, груш та слив, кущі червоної та чорної смородини.Будинок цегляний з житловими кімнатами, кладовою кімнотою та верандою. З веранди є вхід у льох. По будинку проведене парове опалення, котел на тверде паливо (газ від будинка 10 метрів) та світло (380 V).Надвірні споруди: гараж, хлів та літня кухня. В селі є середня школа. Дитячий садочок в сусідньому селі, але діток возить автобус. Неподалік будинка є мальовниче та чисте озеро, хвойний ліс та річка. Дзвоніть домовимося.

власник
Продам будинок за містом.

До Вашої уваги пропоную господарство на продаж з замелею 0,5га., та садком, додатково може бути земельна ділянка 0,75га.,будинок та літня кухня житловий стан гараж для авто та декілька споруд для ведення господарства такі як: хлів, сінник, конюшня і т.д., дві криниці. За детальною інформацією звертайтесь!!!

власник
Фазенда Рожище 20км.

Будинок знаходиться за 10 хв від центру міста. Зроблено косметичний ремонт. У двох кімнатах потрібно замінити підлогу. У комплекті з будинком йде двохсекційний сарай з піноблоку. На території також знаходиться літній душ та теплиця. Опалення індивідуальне газове. Посаджено багато фруктових дерев та кущів. Є два городи та два виноградники. Над будинком є досить просторе горище з зручними сходами. Продаж від власника. Ріелторам прохання не турбувати. Більше деталей за телефоном.

власник
Продам частину будинку 46м.кв.

Продам житловий будинок в с.Луків Луцького району. 4 житлові кімнати. 38 сотих землі. Площа житлова 50 м.кв, загальна 70 м.кв. тел.09******74

власник
Продам житловий будинок в селі

Продам відремонтований будинок в с. Вишеньки. Готовий до заселення і комфортного проживання, свіжий ремонт. Невелика площа дозволить значно зекономити на комунальних платежах Розташований дім в центрі села, до школи й садочка 500 метрів, до магазину 100 метрів. До м.Рожище 9 км по рівній асвальтовій дорозі. Зупинки громадського транспорту в обидві сторони біля будинку. Опалення будинку - газовий конвектор. Власний колодязь з доброю водою. Одразу за господарськими спорудами(хлів, сарай) є тридцять соток городу з родючою землею. Телефонуйте і домовляйтесь про огляд в будь-який час.

власник
Продам будинок у с.Вишеньки Луцького району

Продається будинок в с.Єлизаветин ,5км від м.Рожище ,потребує ремонту. В будинку є три фази,вулиця,газифікована ,60 соток города .Поруч ліс та річка, приватний ставок.

власник
Продається будинок.

Продам будинок квартирного типу м.Рожище

власник
Продам будинок квартирного типу

Продам будинок м.Рожище по вулиці Багряного 3.Усі деталі по телефону

власник
Продам будинок м.Рожище

Будинок знаходиться біля центру міста Рожище. До центру 5 хв. ходьби. В центрі всі магазині поряд, ринок, школа, садочок. Будинок старий, в житловому стані але потребує ремонту. Залито фунламент під новий будинок. Є всі наявні документи. Все приватизовано. У дворі є літня кухня, баня. Кого зацікавить, за більш детальною інформацією звертайтеся в повідомлення, або телефонуйте за номер: 0 *********35 . Розповімо детальніше.

власник
Продаж будинку (у звязку з переїздом)

Продається будинок , господарські споруди та прибудинкова ділянка 83 сотих у с. Тихотин Рожищенського району.

власник
Будинок в  с. Тихотин з прибудинковою ділянкою 83 сотих

Продається цегляний будинок з прибудовою за адресою: с. Мильськ, вул. Першотравнева, 4, Луцький район. Будинок знаходиться за 40 км від м. Луцька, 27 км від м. Рожище. Загальна площа будинку - 70,8 м2. Пічне опалення. На території є мурований сарай, сад та город (32 сотки), криниця. Ціна - 12 000$. Можливий торг. Звертатися за деталями - 09******43, 09******07.

власник
Продаж цегляного будинку з прибудовою у с. Мильськ

Продається сучасний двох поверховий будинок у м.Рожище з загальною площею 190 квадратних метрів і житловою 96.9 метрів квадратних,земляна ділянка -6 сотих, є все для проживання, перший поверх повністю закінчений ремонт! Будинок знаходиться на відстані 20 км від міста Луцька! Тепла підлога, газове опалення,централізоване водопостачання, септик. Детальніша інформація за телефоном!!

власник
Продається двох поверховий будинок у м.Рожище

Рожище вул. Героїв УПА 128. В будинку зроблено ремонт для власного проживання.Є меблі і техніка залишаються по домовленості.Вся техніка самсунг ( телевізор, пралка, духова шафа, плита). Є 2 кондиціонери і відеонагляд. Опалення газове 2 контурний котел вайлант. Є можливість поставити твердопаливний котел місце під котел вже є . 2 гаражі і інші споруди.

власник
Героев УПА улица, 128, Рожище, Волынская 135000.0 USD

Популярні запити