Продається незавершене будівництво в м. Рогатин, вул. Мазепи за деталями звертатись в приватні повідомлення ебо за номером 0935383857

власник
Тарнавського

Будинок 1997 року, ділянка 10 сот,розташований в зручному місці,на пагорбі. В будину 4 кімнати,кухня,ванна,підвал.. Опалення автономне,газове. Міські водогін та каналізація. Присадібні будівлі-великий гараж,стайня,літна кухня з підвалом,комора.

власник
Будинок в Рогатині.

Можливий обмін на квартиру або інші варіанти - телефонуйте домовимось Продається будинок, стайня, гараж, підвал по вулиці Степана Бандери 55, площа території 0,50 гектара, великий город, сад, є затверджений план будівництва мансардного будинку, за детальнішою інформацією по телефону, торг

власник
Будинок земельна ділянка обмін торг пропонуйте
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам незавершене будівництво 2 поверхи..с.Підгороддя Рогатинського р-ну..Івано-Франківської обл. Загальна площа 170.7 м.кв. ( житлова 134.6 м.кв.) Є 16 соток землі біля хати. Документи готові до продажу. Дах з металочерепиці з вмонтованими мансардними вікнами,утеплений. Фундамент - бутабетон. Стіни-перший поверх-цегла .Другий- газоблоки. Перекриття між першим і другим поверхом-залізобетонний моноліт. Залізобетонна зв’язка усіх поверхів. На першому поверсі залиті бетонні стяжки, Виведені труби під каналізацію та підведені труби на воду. Підведені газ та світло.Для опалення в стінах вбудовано шахти для одночасного обігріву двох поверхів(для газу чи твердого палива) Два входи-парадний з вулиці і другий з кухні. На другому поверсі є великий хол з виходом на великий балкон з гарним краєвидом на ліс) Село розташоване за 3 км від районного центру. Поблизу села є ліс. Від будинку до траси Львів-Івано-Франківськ 200м. Зручний заїзд з вулиці Школа через дорогу і поряд два магазини. Звертайтесь за додатковою інформацією за тел .09******68 ,Viber,WhatsApp.

власник
Можливий торг.Продам будинок,незавершене будівництво дом дача хата

продається будинок с.Конюшки є літня кухня погріб стодола стайня деталі по тел 09******18 09******42

власник
продається будинок в с.конюшки

Продається будинок в с. Добринів, Івано-Франківської обл. Відстань до Рогатина - 12 км. Будинок цегляний, площею 113 кв. м, 3 кімнати, кухня, кладовка та горище. земля приватизована - 25 соток. Опалення індивідуальне - газове, або твердопаливне на дрова (котел). Є горище та великий підвал. Є літня кухня, господарські приміщення, фруктовий сад, город та велика ділянка землі. Гарна природа, до гір - 500 м., ліс (можна ходити на ягоди та гриби) Для деталей, пишіть в приват, дам номер телефону.

власник
Продається житловий будинок

Продам будинок в селі Юнашків, Франківська обл. 116,6 м. кв. Господарський будинок - 66,5м. кв. Літня кухня-18м.кв., гараж-23,6м.кв. Вбиральня-1,8м.кв., піднавіс -86,6м.кв. Є електрика, опалення- котел комбінований - дрова/газ, на підлозі паркет, стіни свіжопофарбовані, криниця на подвірʼї, сад, город- 16сот. Дах - оцинковка. Всі меблі лишаються. Проведений швидкісний інтернет. Будинок готовий до заселення.

власник
Продам будинок з земельною ділянкою

Житловий будинок з виробничим приміщенням (столярний цех) половина площі під виробництво, половина може бути житловою, можна зробити мансарду. До будинку підведено світло трифазна лінія, газ, також на території є криниця.

власник
Будинок з виробничим приміщенням (столярна майстерня) 208 кв. м.

Продається будинок в с. Путятинці, Івано-Франківського району, Івано-Франківської області. Будинок знаходиться на початку села, початок вулиці Горинська, 5 км до міста Рогатин Територія складається з будинку, 2х літніх кухонь, 2х гаражів, підвал, стайня, стодола, криниця, вулична вбиральня, сад, + город біля будинку 12 соток В будинку є газ , світло, підключення до парового опалення + пєци 3 великих кімнати та кухня з підведеним газом, з кухні є спуск в окремий підвал та вихід на горище

власник
Приватний будинок дім

Продається хата. Хата 84 м кв., 3 жилих кімнати, коридор, веранда , підвал , вихід на горище. Літня кухня ( прибудова) , є ванна, кладовка, гараж та сарай. Газове та пічне опалення, центральна вода + каналізація. Загальна територія велика. Будинок продається з меблями. Будинок розташований в центрі села, поблизу церква. Можливий торг! 09******51

власник
Хата , село Чесники

Будинок з цегли, пластикові вікна, є стайня, огорожа, криниця, за додатковою інформацією телефонуйте.

власник
Продам будинок біля Рогатина

‼️‼️‼️‼️ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ‼️‼️‼️‼️‼️ Продаж будинку з садом і ділянкою. У будинку 3 кімнати ,коридор, кладова , меблі усі залишаються . На подвірї також є літня кухня , у якій є ванна та кладова , поміняно вікна та двері на пластикові , прибудова для сільського господарських знарядь та стайня. Город близько 50 соток, подвіря 30 . Зручне та спокійне місце розташування. Збоку ставок , місце для відпочинку . 5-10 хв пішки до центру села , школи , магазинів та мед.пункту . с.Конюшки Рогатинський район . Більше фото будинку , звертайтеся у приватні повідомлення. Та телефонуйте за номером 09******39 - Маряна , 09******55 - Оксана .

власник
Продається будинок

Будинок не закінчене будівництво 95 процентів готовності на ділянці 25 сотих сад виноградник

власник
Будинок не завершенне будівництво

Продається приватний будинок. Є погріб, стайня, літня кухня, город. Кімнати просторі чотири кімнати і кухня в будинку. Опалення- котел газовий є пічка. Ціна 8000 доларів. Можливий торг. Можливий обмін на квартиру в Івано-Франківську з нашою доплатою.

власник
Продається будинок

Продається приватний будинок з присадибною ділянкою село Дички Рогатинського району Івано -Франківська область .Площа 1,2860га -Загальна площа житлового будинка 62,3м -висота 2,75 м-Підвал, літня кухня, стайня , шопа , вбиральня на подвірї ,криниця , ворота .Є магазин , початкова школа , ходить автобус до Рогатина , відстань 12 км

власник
Приватний будинок з присадибною ділянкою

Продається житловий будинок з цегли в с. Черче. (Рогаининський р-н, Івано-Франківська обл. 3км до Рогатина) В будинку нова підлога і замінені вікна, меблі у всіх кімнатах, лічильники на газ і електрику. На території знаходяться: літня кухня, стайня, стодола, туалет. Також є камаз піску і шутру Охайне подвіря, колодязь, сад Площа приватизована 33 соток. Продається з меблями, є також запас дров.

власник
Будоник житловий з меблями

Продається будинок, в жилому стані. З боку проходить дорога Стрий Тернопіль, сожна використовувати як комерцію.

власник
Продається будинок

Продається житловий цегляний будинок, який розташований у самому центрі с. Помонята Рогатинської міської обєднананої територіальної громадіи Івано-Франківського району Івано-Франківської області ( колишнього Рогатинського району), площею - 79.9 кв. м, разом із приналежною земельною ділянкою. На ділянці розташовані та входять до домоволодіння: літня кухня - 18.2 кв.м; стайня-стодола площею 42.4 кв. м; цегляний гараж - 20.2 кв. м; власна криниця, туалет. Розташування: до м. Рогатин - 18. 6 км. до м. Ходорів - 10.7 км. Від будинку до найближчого магазину - 30 метрів; до Церкви святого Миколая - 50 метрів; до школи - 20 метрів. До автобусної зупинки та залізничної станції близько - 200 метрів.

власник
Житловий будинок

Будинок має на першому поверсі коридорчик, прихожу, кухню, санвузол із ванною, гараж, вхід у два великі погреби. На другому поверсі дві невеликі спальні і великий зал із відкритим великим каміном. Дам в оренду, або продам. Торг.

власник
продам будинок с. Бабухів, Івано-Франківська обл.

Продаю будинок Івано-Франківська область Рогатинский район село Підгороддя.Знаходиться 5 км від міста Рогатина, 65 км до Івано-Франківська, 75 до Львова. Деталі по телефону ,писати на вайбер +38********40 Писати після 16⁰⁰

власник
Продаю будинок Івано-Франківська область

Продам будинок в селі, 53м2 2 кімнати Є город, хлів Загальна площа 25+- соток 3 км до міста Є газ + Меблі Оплата миттєва! Не під виплату!

власник
Продам Будино площа 53м²

Будинок знаходиться в мальовничому куточку Прикарпаття. Загальна площа всієї території 25 сот.,де розміщені будинок(готовий до проживання), пивниця,стайня,комора,літня кухня. Пічне опалення,можна опалювати газом або дровами(є великий запас дров). Підведена електроенергія,газ,вода. Ідеальна локація для ведення великого господарства та фермерства,або для тих,хто хоче втекти від людської метушні та насолоджуватись природою.З подвіря відкриваються красиві краєвиди. Адреса Івано-Франківська обл.,Рогатинський район,с.Зеленів. Координати на Google map 49.371290,24.802887

власник
Будинок на великій ділянці поблизу Рогатина

Продам будинок в с. Підбіря, Рогатинський район, Івано- Франківська обл. В будинку є газ, світло. На подвірї є криниця. Також є літня кухня, гараж, стайня, стодола. До міста Рогатин 17км. Телефонуйте - домовимось.

власник
Продам будинок с. Підбіря

Продається будинок та кухня житлова та 42 сотих землі. Будинок після пожежі, потребує ремонту проведений газ. Кухня має конвертор світло, є підвал, криниця (вода питтєва), господарські будівлі . Можливий торг

власник
Будинок житловий
1 - 24 з 41 результатів

Популярні запити