Продам цегляний будинок, Просяна вул. Польова 10. Будинок цегляний, два поверхи, другий поверх не житловий. Загальна площа 150 кв м. В будинку 6 кімнат житлових, кухня, веранда, в веранді є погріб, санвузол, велика літня кухня в якій є душова ванна. Комунікації - газ в будинок заведений на кухню і на літню кухню. Газовий котел, який гріє воду в батареях і воду для ванної. Дровяний котел. Встановлений бойлер. Вода на дворі з свердловини, є криниця. Свердловина заведена в будинок. Заведена вода на кухню. Є септик. На газ і світло є лічильники. Перекриття монолітне. Погріб в будинку теж монолітний, може слугувати, як укриття. Ділянка 4 соток під садівництво, плодові дерева, виноград, малина, полуниця + велике подвіря Двір виложений тротуарною плиткою. Е гараж, погріб, у дворі хоз. будівлі. У селищі є всі блага цивілізації: в пішій доступності магазини, аптеки, лікарня, зупинка маршрутки транспорт, школа, дитячий садок, базар ж/д вокзал, залізна дорога, нова пошта, парк, стадіон, озеро.

власник
Продається будинок смт Просяна Дніпропетровська обл.

Будинок утеплений, дах - металочерепиця, в дворі вкладено бруківку, на земельній ділянці є господарські будівлі з погребом є сад та город, територія обгороджена європарканом. Опалення автономне - газове, своя свердловина є бойлер, туалет та ванна в будинку. Продається з меблями та технікою.

власник
Продаж житлового будинку

продам участок с домом+хоз.постройки+гараж. Возможен обмен на легковое авто, бус, газель. Возможно с нашей доплатой. Дом внутри пустой, в аварийном состоянии! Скорее под снос! вода и свет нужно переподключать.

власник
Продам участок+дом аварийный+гараж