Проодаеться будинок 4 км від міста Бар .три кімнати два коридора кухня та сан вузол.біля будинку є погріб , літня кухня сарай гараж .землі 1 га висаджений сад яблуко груша і 50 сотих горіх. Детальніше по телефону 09******85 .

власник
Недвижимость  Продам дом

Будинок розташований на тихій вулиці. Гарні сусіди. Близько продуктові магазини. Велика мальовнича прибудинкова територія. Є город, багато фруктових дерев і кущів. Сад. Три великі волоські горіхи. На території є кілька лаундж зон, дві гойдалки, місце для барбекю. Літня кухня з ремонтом кухня, з плитою,газовою плитоою, лежанкою. Є курник і свинарник Сам будинок великий. 3 величезною кухнею. Двома спальнями і двома великими кімнатами. Утеплені стіни і горище. Два котли. Газовий і дровʼяний. Є бойлер. Пральна машина. Є все для комфортного проживання! Дивіться фото. Особливості планування: з опаленням • з ремонтом • з меблями • з гаражем • 3 балконом • веранда • Гараж. Погріб-підвал.

власник
Двоповерховий будинок з прибудинковою ділянкою

Продам будинок без внутрішніх робіт та комунікацій із 2 рівними земельними ділянками по 10 сотих в м. Погребище, вул. Польова. З документами. Біля будинку є гараж та господарські будівлі, криниця. Торг

власник
Продам будинок, власник
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок,без кап.ремонту всередині приміщеня,електрифікований,газ підведений до будинку.В наявності є всі можливі господ.приміщення,гараж,садок,кринниця,туалет.

власник
Продається будинок