Продам 3-х комн.кв-ра,68 м.кв., в пгт Олишевка 38км от Чернигова, 110 км от Киева, Дом находится в центре посёлка, 2эт. кирп. дом, на 2-м этаже, своё отопление, газ, вода, балкон,лоджия,телефон, туалет, ванна(раздельно) + Гараж + сарай+ погреб + подвал. Продает хозяин квартиры-цена 11000 у.е 1.Кирпичный двухэтажный дом в удобном месте. 2.Расположение на втором этаже. 3.Просторная и светлая квартира,общей площадью в 68/42.5/8 м². 4.Автономное отопление, газ, вода, балкон,лоджия,телефон. 5.Санузел раздельно. 6.Светла кухня. 7.Удобная планировка. 8.Наличие небольшого участка перед домом для цветника. 9.На заднем дворе есть закреплённая территория с деревянным гаражом,кирпичным сараем,вместительным погребом и подвалом. 10.Не подалёку от дома протекает речка . 11.Через дорогу размещена большая двухэтажная школа с огромной территориейи стадионом,также рядом есть небольшой игровой комплекс,рядом детский садик. 12.Очень хорошо развитая инфраструктура посёлка!!!Есть Сельсовет,ряд магазинов и баров,Пожарный и газовый участок,лесничее хозяйство,почта,больница ,аптека,детский сад,библиотека,Дом Культуры,Церковь. 13.Хорошее транспортное сообщение,как конечных,так и проходящих маршруток. 14.В посёлке есть большой стадион,где летом проходят футбольные матчи,ежесубоботный выездной базарчик. Незаменимое место приятного и полезного времяпровождения,хоть зимой,хоть летом.С легкостью можно организовать поездки в лес ,на природу. Столица в 110 км от посёлка,куда ходит маршрутка.

власник
3к квартира Олишевка

Продається невеликий будинок в селі Олишівка по центральній вулиці. Будинок деревяний, має 2 кімнати, кухню, прихожу. В будинку є вода, опалюється газом, але є і груба з піччю. Із господарських будівель є: сарай, льох. Земельна ділянка 25 соток, загальна площа будинку 60м.кв. В селі розвинута інфраструктура, є школа, садок, лікарня, аптеки, магазини, швейна майстерня, дитячі секції та ін..Є і озеро, пляжі. Є ліс. Ходять маршрутки до Києва, і Чернігова. Більше інформації по телефону, або при зустрічі.

Продам будиночок в селі Олишівка

Продам доглянутий цегляний будинок в жилому стані, в сучасному, селі Олишівка, Чернігівського району, в 38 км від Чернігова та в 100 км від Киева. Будинок якісно збудований, має надійний фундамент, та товсті несучі стіни, загальною площею близько 70 м2, три кімнати, газово-парове опалення, функціонуюча піч, та дві твердопаливні груби, які забезпечать теплом в періоди, форс-мажорних обставин, вікна частково замінені на металічно пластикові. Велика земельна приватизована ділянка, площею 20 соток, двір дуже просторий, огороджений забором, є гараж для легкового автомобіля, сарай, погреб, дровниця( запас дров на рік) , всюди в госродарчі приміщення, проведена електрика, город доглянутий, багато фруктових дерев. У дворі пробита водяна сверловина, на вулиці біля будинку кільцевий колодязь, з чистою джерельною водою, проведена каналізація для пральної машини ( доречі залишим в бонус). Будинок розміщений поруч з центром села, асфальтний підїзд, велика кількість магазинів, базар, також дуже багато мальовничих місць для відпочинку, річка Смолянка, озера, ліси, три рази на день їздить автобус з Чернігова, гарне місце для проживання і відпочинку. Продажа не термінова, нотаріальне переоформлення, з документами все надійно і безпечно, продається з меблями, ціна 5500 доларів США, більше фото можу скинути, телефонуйте, всім гарного дня!!!

Продам будинок в с. Олишівка з меблями та побутовою техн
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається гарний цегляний будинок у передмісті Чернігова, за 30 хвилин їзди від міста. смт.Олишівка в центрі. Загальна площа становить 98 м2. Будинок дуже теплий( деревяний ,обложений цеглою), в дуже гарному стані. Складається з 2 кімнат, кухні,хоз приміщення, санвузла. Підключені всі комунікації - електрика, газ, вода. У дворі є своя свердловина , з неймовірно смачною і чистою водою. У будинку в усіх кімнатах встановлені пластикові вікна, охайні шпалери. Опалення газове за допомогою газового котла, а гарячу воду забезпечує сучасний бойлер. Всі кімнати просторі, світлі, затишні і дуже теплі, тому Ви точно зможете себе дуже комфортно почувати в цьому будинку! Плюс до всього, Вам точно сподобається велике подвіря з різними господарськими будівлями, є сарай, погріб. Землі 33 сотки, доглянутої і родючої, з молодим садом з єлітними фруктовими деревами. Зручний заїзд для авто, а вулиця, де розташований будинок широка ! Цей будинок ідеальний варіант як для постійного проживання, так і для дачі! В смт є дитячий садок, школа, магазини. Ходить маршрутка 3 рази на день Чернігів-Олишівка. Вся детальна інформація - за телефоном. Телефонуйте! З радістю відповім на всі Ваші запитання та організую перегляд

Продаж будинку смт Олишівка в 100 км від м Київ

Продаю будинок у тихому селі, 30 хвилин від Чернігова і 1.5 години від Києва від Лісовой. 3 кімнати, прихожа, кухня і ванна кімната. У будинку є все необхідне для життя. Проведено газове опалення, у кухні і ванні кімнаті підігрів підлоги. Також є електричний бойлер на випадок відключення газу. Майже усі меблі та побутова техніка залишаються в будинку. Будинок утеплений, крім опалення є три відновлені печі! Криниця та свердловина, альтанка, великий гараж і підвал. 30 соток газону та невеликий сад з фруктовими деревами. У саду ростуть яблуні, вишні, шовковиця, абрикоси, груші, порічка, лохина, черешні та сливи. Також кілька сосен та берез. За парканом є огород площею +20 соток. Будинок дуже теплий, затишний та світлий! Все робили для себе. У селі є 5 магазинів, дитячий садок, школа, церква, лісництво, ринок з домашніми продуктами. Розгляну варіанти обміну на землю в Карпатах. Чекаю вас на перегляд!

власник
Затишний облаштований будинок в селі 80кв м

Продається просторий і теплий будинок в Олишівці. Будинок одноповерховий, цегляний, загальною площею 71м2. Три кімнати, кухня, прихожа, веранда. Проведений газ, світло, каналізація. Для опалення є ще велика груба. Просторий широкий двір. У дворі великий гараж, літній будиночок, капітальний погріб, цегляний сарай. Будинок розташований на земельній ділянці площа якої 30сот. Землі вистачить і для города і для великого саду. Звертайтеся за телефоном 09******16 З радістю покажемо і відповімо на всі питання.

Продаж великого цегляного будинку в Олишівці

Пропоную на продаж цегляний, добротний будинок в Олишівці. Будинок одноповерховий, загальна площа 77м2. Дві кімнати, кухня, веранда. Для опалення встановлено газовий котел і велика піч. Земельна ділянка 60 сот приватизована. Просторий двір. У дворі колодязь, гараж, літня кухня, сараї. Широка вулиця. Сама ділянка кутова, тому навкруги багато місця, можна спокійно розвернутися машиною. Телефонуйте 09******16 Відповім на всі питання і організуємо показ.

Цегляний будинок в Олишівці

Теплий будинок,всі прибудинкові будівлі в гарному стані.У дворі є колодязь та водяна скважина..Молодий сад та великий город..Всі інші питання по телефону.

власник
Будинок в селі Олишівка,Чернігівський район.

Продаж доглянутого будиноку в жилому стані, в смт Олишівка, Чернігівського району. В 35 км від Чернігова та в 100 км від Киева. Будинок доглянутий, якісно що збудований. 57,2 м2, має 2 кімнати. Проведений газ, функціонуюча піч та твердопаливна груба, які забезпечать теплом. Велика земельна приватизована ділянка, площею 15 соток. Двір дуже просторий, огороджений забором, є сарай, погреб, дровниця. Асфальтований підїзд. На вулиці біля будинку кільцевий колодязь, з чистою джерельною водою. Будинок розміщений на початку села, повз проходить асфальтна дорога. В смт є дитячий садок, школа, маршрутка Чернігів Олишівка їздить 3 рази на день. Продається з усім що є на фото 6800$ можливий розумний торг. Дзвоніть 09******26

Продаж будинку в 35 км від Чернігова, смт Олишівка

Продам дом в с. Олишевка, хорошее состояние, газ и вода в доме, есть душевая и все коммуникации, 2 скважины, печка, 34 сотки Приват.земли, плодовые кустарники и деревья, погреб и другие хоз.постройки.

Продам дом в с. Олишевка

Продам будинок смт.Олишівка.5 кімнат,в з-х кімнатах євроремонт, металопластикові вікна,вода в будинку,два гаражі,сарай та другий сарай з мансардою.велика територія біля будинку,огород.По всім питанням звертатися в будь який для вас зручний час по т.09******37 Надя

власник
Будинок смт Олишівка

Продаеться добротний,жилий на даний час будинок У не малому селі,де є школа,багато магазинів до Чернігова 40 км до киева 100км 2 окремі спальні,та 2 прохідні кімнати Окремий сад, огород 20 сот,можно обробляти і більше якщо треба Газове та пічне опалення.електрика.колодязь в дворі, є змога проводити воду до будинку Також є літня кухня та будівля для бані,при бажанні доробити. Залишаються частково меблі Якщо цікавить докладніше пишіть,дзвоніть Є можливий гарний торг

власник
Будинок Олишівка

Для комфортного проживання за межами міста! ПРОДАЖ! Вашій увазі пропонується пречудовий доглянутий будинок площею 80м2 + 27 соток землі, на 15 з яких - є кадастровий номер. Файну доглянуту садибу розташовано в самому центрі СМТ Олишівка Чернігівської області, на відстані близько 40 км від міста. Це ніби маленький шматочок раю, що з любовю пестять дбайливі руки. Бездоганно продумано все, що стосується будинку і подвіря . Якісної побудови сучасні будинок і хлів, а також всі господарські споруди на території. Просторе облаштоване подвіря. З криницею і своєю особистою свердловиною. Все зручне і пристосоване для постійного проживання. Будинок на 2 поверхи. Перший поверх - опалюється класною грубою. Має 2 невеличкі кімнати, кухню і коридор. Другий поверх - також має 2 кімнати, сухі і просторі. В будинок заведено воду. Є великий класний льох, де до самісінької весни Ваша городина зберігатиметься в бездоганному стані. За необхідності - можна провести газ від сусідів. Є можливість добудуватися на будь-яку кількість квадратних метрів . Подвіря і земельна ділянка біля будинку - просторі, гарно доглянуті, правильної геометричної форми. Огорожа гарним парканом по всьому периметру садиби. Є заїзд для авто і окремий зручний заїзд для с/г техніки в разі необхідності. Тут висаджено, цвіте , буяє й плодоносить все, що може рости в приватному секторі. Всі кущі і дерева - молоді і здорові. Земельна ділянка щорічно обробляється, в бездоганному стані. Окремо хочеться зупинитися на розташуванні вищезгаданої садиби. Це - самісінький центр СМТ. Поряд - безліч магазинів, ринок вихідного дня, церква , ставок. А саме селище Олишівка - живе, потужне, розвинуте. Тут є дитсадок, школа, лікарня, бібліотека, будинок культури, чудовий парк відпочинку і все інше, що так необхідно для комфортного проживання. Рейсовий автобус на Чернігів ходить 3 рази на день. То ж не зволікайте! Телефонуйте вже зараз, і ми домовимося про показ у зручний для Вас час. 09******73, 07******84. Ваш ріелтор Тетяна

Чудова Доглянута Садиба В Мальовничому СМТ Олишівка

є газ, криниця та скважина. Вода заведена в дім є насос зі скважина. Опалення пічне та конвектор на газу. Кухня в окремому боксі тому у домі завжди свіже повітря. В селі Олешівка є школа садочок, церква, лікарня та інше.

власник
Лесная улица, 42В, Деснянский, Чернигов, Черниговская 8000.0 USD