Участок земли 20 соток на 15 районі,жила літня кухня з газовим опаленням,колодязь в дворі,дім під розбір,гараж,фруктові дерева.Гарне розташування .

власник
Продам,20 соток землі.Можливо викуп у розстрочку.

Дім, дом, дім в Олександрії, дом в Александрии, купить дом, купити землю, земля під дім, дом недорого, земельна ділянка 8 соток , дім 14 район, Дом в городе Александрия, земельна ділянка 8 суток, Дом ул Островского Продам дім з земельною ділянкою 8 соток , з надвірними будівлями : літня кухня, погріб, вбиральня, баня Документи всі в порядку , земля оформлена , є кадастровий номер. Вода, газ, світло підведено до будинку але не заведено та не підключено в будинку Знаходиться : м Олександрія, 14 район, вул Островського 44 ДЕТАЛЬНЕ РОЗМІЩЕННЯ обʼєкту за посиланням: https://maps.app.goo.gl/vbc7HiZHQoD4Wqtv9?g_st=ic ЯК ПРАЦЮЄ ПОСИЛАННЯ Скопіюйте його вставте в VIBER і відправте комусь повідомлення, перейдіть за цим посиланням. Місцерозташування гаражу буде відмічене червоною міткою.

РОЗСТРОЧКА, Дім, дом, земельна ділянка, хата, м Олександрія, 14 район

Продам двоповерховий будинок 260кв.м р-н Бадина ( 2км від центру міста) з усіма зручностями,три великі спальні, два санвузли, тераса,діючий камін та сауна на дровах,теплий гараж, гарний ландшафт, сад, участок 14 соток, центральне водопостачання та свердловина, охорона сигналізація.Можливо розглянути продаж в безвідсотковий кредит. Звертатися по всім питанням по номеру телефону 05******83

власник
Будинок двоповерховий

Популярні запити