Багатоцільове приміщення.Територія 13соток. Всі комунікації наявні. Два котли опалення на вибір: добового завантаження твердопаливний та груба з вмурованим котлом для опалення всієї будівлі без електроенергії. Матеріал будівлі - цегла. Площа: основна будівля 167,5кв.м, гараж (два поряд, один з оглядовою ямою) 54,4кв.м. Відкриття воріт з пульта, інтернет, відеонагляд. Звязок через Viber, WhatsUpp, Telegram. Усі документи на будівлю та землю в порядку.

власник
Приміщення багатоцільового призначення

Частина будинка 1/2 майже в центрі Овруча. (вул.Дзержинского ( Героiв Пожежникiв) Є газ, централізоване водопостачання у дворi Опалення: газове (є газовий котел) також є можливість опалення дровами. У будинку є піч (груба). Три кімнати,одна прохідна.Кухня та веранда. Погреб Документи в порядку. Один власник. Прописаних немає. Боргів по комуналці немає. Лічильники на світло, газ і воду є.Всі меблі які на фото залишаються Телефонуйте за додатковою інформацією на Viber та WhatsApp.

власник
Частина будинка 1/2, Продам дом, Дом в Овручі, Будинок в Овручі.

Продам будинок в Овручі, тихий спальний район. За усіма питаннями по телефону

власник
Продаж будинку в м.Овруч
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Недобудований будинок 142 м/кв житлової площі + 6 м/кв веранда Загальна площа 147 м/кв. Земельна ділянка 0.0927 Га Будинок недобудований. Із будівель – льох недобудований. Будинок із бруса, обкладений цеглою. Стіни відштукатурені. Проводка нова. Електрика підключена. Газ не підведено. Каналізація не підведена. Підлоги – частково застелені чорновою дошкою. Вікна не встановлені, але є в наявності без склопакетів. Піч з вбудованим котлом для опалення. Можливість збудувати другий поверх.

власник
Продам дом в Овруче

Продається частина будинку. м. Овруч, провулок Шкільний 3. Поруч ТЦ Махіма, автовокзал та 1 школа. Загальна площа будинку 89,4 кв. Є місце під гараж, сарай. Глибокий погріб у будинку. Вода і каналізація міська. Газ підведений до 1 груби, друга груба з плитою на дровах. Є земельна ділянка для грядок. Не високі стелі. Повністю без ремонту. 15000$ Можливий обмін на квартиру без ремонту! не менше 2х кімнат і не вище 3 поверху (можливо з доплатою)

власник
Частина будинку в центрі міста

Загальна площа 9 соток. Всі питання по телефону, а краще приїхати і подивитися!!! Будинок знаходиться по вулиці Олександра Довженка 10

власник
Продам будинок в місті Овруч

Продам частину будинку в Овручі,всі зручності,електро котел,незакінчений ремонт,криниця,окремий двір,пол з підігрівом,поруч базар,школа, дитячий садок,магазини.

Продам частину будинку в Овручі

Продам половину новозбудованого будинку, прийнятого в експлуатацію в 2021 році. Загальна площа 33,6 м2. Земля приватизована. Будинок побудовано з газоблоку, та утеплено пінопластом. Дах металочерепиця. Опалення пічне. Є можливість підведення газу та води. Є також кабельне телебачення. Будинок розташований за адресою: м. Овруч вул. Василівська 20 .

власник
Новозбудований будинок

Продам будинок в хорошому місці в Овручі по вул. Енергетиків №9-Б. Всі деталі по телефону. Торг. Будинок без ремонту. Не житловий стан. Всі документи в порядку. Земля приватизована.

власник
Продам будинок в м. Овруч

Продам будинок в місті Овруч (земля приватизована)з усіма зручностями. Знаходиться по вул. Кизилянській. Будинок в жилому стані. Зроблено косметичний ремонт. На територіії двору є гараж, город та сарай. До будинку підведено : газ, вода, світло. Є каналізаційна яма на території двору. Присутня тепла вода(від бойлера). Також є електричні конвектори в 2 кімнатах, ванній та кухні. Можливий торг та продаж без меблів.

власник
Продам будинок в м. Овруч

Описание Дом полностью готов для жизни! продам дом или обменяю на квартиру в новоград-волынском, овруче или на автомобиль с вашей доплатой до центра 2, 5 км новый асфальт до дома! звоните рассмотрю варианы

власник
Продам ДОМ г. Овруч 3 км от центра ОБМЕН НА АВТО

Продам дачний будинок Два поверхи у дворі є криниця Участк має 6 соток

власник
Продам дачний будинок

Продам будинок (Новобуд) зданий в експлуатацію у 2024р. Загальною площею 100м2. За адресою м.Овруч Вул. Прикордонна 36/3 район Естонського садочку.Приватизована земельна ділянка площею 5.1 сотих. По будинку: - Електрика (380v дві зони), - Холодна, гаряча вода, - Каналізація (дві ями перелив), - Опалення (електрокотел), -Тепла підлога (у всіх кімнатах), -Паркан по периметру, -Вікна (панорама), Також поряд з будинком продається дві земельні ділянки під забудову по 5.1 сотих кожна. Все приватизовано,все разом може використовуватись як бізнес проект, ресторани, паркомісця, лазні, хостели !!! Практично в центрі міста. Можливий продаж за програмою кредитування "Є Оселя"

власник
Приватний будинок

Продається будинок з приватизованою земельною ділянкою 0.16га. На території садок, ставок, літня кухня. У будинку 4 кімнати, газове опалення. У літній кухні ванна, туалет, бойлер, колонка, газова плита. Овруцький район, 5 км. від Овруча. Ціна 15 ООО ₴.Всі питання по телефону.

власник
Продам приватний будинок, гараж, ставок