Продається будинок в смт Лужани 15 км від міста Чернівці Загальна площа 300 к м 12 сотих Підвал 1 поверх готовий 2 поверх 90 % Є 1 поверх 3 кімнати кухня кладовка ванна і котельні, 2 поверх так само Є окрема ділянка городу 25 сотих приватизовано.

власник
Будинок в селищі міського типу Лужани

Продається будинок в центрі смт Лужани з земельною ділянкою 15 соток.В будинку є світло та газ.Вода зі скважини.Земельна ділянка правильної форми, рівна.Гарне місце розташування.Ціна 22000$.

Продається будинок в смт Лужани  з земельною ділянкою 15 соток.

Продам будинок в Лужанах Без посередників 145м.кВ,на 2 поверсі 3 великі кімнати, На 1 поверсі,котельня,ванна,2 кімнаті,коридор Котел газ-дрова,вода скважена,город 10 сот,тиха вулиця,10хв від центральної дороги,магазини,аптека,ресторан,все зручно та близько,до Чернівців постійно курсують маршрутки,автомобілем до Чернівців 10- 15хв їзди,гарні дороги відремонтовані,гарно та затишно,для тих хто кому набридло міське життя,ідеальне місце для сімʼї з дітьми,діти можуть спокійно гратись в безпеці,гарна велика територія!!! Будинок потребує незначного часткового ремонту.

власник
Будинок в Лужанах
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам дом с. Лужаны общая 100 м. Три комнаты. Площадь участка 10 сот. Тихая широкая улица 200 метров до парка.

Продам дом с. Лужаны

Продається жилий будинок і ціле господарство у живописному місці смт Лужани. В кінці городу річенька, за річенькою луг а за лугом ріка Прут. Тихе і дуже гарне місце. Двадцять сотих землі, земля піщана - родюча. Навколо хороші сусіди. На подвір’ї ще один будинок – кухня і кімната. Гараж, два сараї, стодола і стайня. Світло, газ, вода, каналізація – підключені. В будинку залишаються меблі і побутова техніка. Площа будинку 61 кв. м. Три кімнати і коридор. Всі споруди збудовані з цегли в хорошому стані. До центру села два кілометри. До міста Чернівці 9 км.

власник
Цегляний будинок

Продам будинок в селі смт Лужани Новостройка всі питання по телефону 06******35 Ігор

власник
Продам будинок в смт Лужани Чернівецька область

+ 15 соток земли с мебелью и техникой Общая площадь 45м2 + 15 соток земли Свежий ремонт Новая сантехника Новая электрика Коридор / Кухня / Санузел плитка , в комнатах ламинат Пластиковые окна Индивидуальное отопление газовый конвектор Свет , газ , вода - все подключено Выгребная яма Дом готов к продаже ! Прописанных нет , долгов нет .

власник
Яремчука улица, 39, Лужаны, Черновицкая 34000.0 USD