Продам дом в селе линовиця прилукского района, в доме газ, собственная скважина, я есть дровяная печь, отопление конвертер газовый.65г.постройки.Есть летняя кухня и доп.хоз постройки.В доме 3 комнаты,чулан.Через дорогу большой став.По вопросам звоните.

власник
Дом с.Линовица Прилукский р-н

Продам будинок в с. Линовиця Прилуцького району. В будинку 4 кімнати, є газ , піч ,вода- криниця. Ділянка 12+7 сотих.У дворі літня кухня, великий сарай , погріб,гараж. Будинок розташований в центрі села. Звертайтесь за телефоном 09******89

власник
Будинок в с.Линовиці  Прилуцького району

Будинок розташований у мальовничій місцевості, з шикарним краєвидом у с.Линовиця, на СОЗІ. На території знаходиться будинок, літня кухня, відкритий гараж, колодязь, закритий гараж, погреб, три підсобні приміщення, також огорожа для свійських тварин, курятник та велика територія саду та городу. Дом обігрівається як від печі, так і від газового котла. У будинку 3 кімнати і кухня, 2 коридори та кладовка. Земля приватизована, до гектару. Поруч траса Пирятин-Прилуки, у центрі села є ЖД вокзал, лікарня, школа.

власник
Будинок за містом
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок 56,1 кв. м. в смт. Линовиця, Прилуцького району, Чернігівської області. Будинок газифікований, централізоване водопостачання у дворі. У будинку 4 кімнати та коридор. Є всі господарські будови, літня кухня. Земельна ділянка 34 сотки. Всі деталі за телефоном. 06******93

власник
Продам будинок

Продається 1/2будинку. Всі подробиці за телефоном . т.09*********00

власник
1/2 будинку в с.Линовиця

Продам пів будинку у Линовиці. Загальна площа 62 м2. Газ, вода, світло, скважина. Приватизована земля 15 соток. Всі питання по телефону.

власник
Продам пів будинку