Одноповерховий будинок. 7 кілометрів від центра міста. 94м2. 13 соток. Новий ремонт, продаж з меблями та технікою . Альтанка, фруктовий сад, флігель. Асфальтований під’їзд. Фото та відео відповідають дійсності. Ціна будинку - 65000$ Подробиці за телефоном 05******12 - Роман.

‼️ Копили ‼️ Окремий будинок з ремонтом. 13 соток

Будинок знаходиться в 5 км від міста. Гарна доглянута територія, каркасний басейн, стоянка мінімум на два авто, велика тераса, є технічне приміщення для зберігання садового приладдя. Задній двір з виходом до річки, поруч ліс. Ділянка розташована в тихому, затишному місці і в той же час легко дістатися міста. Будинок з усіма необхідними меблями і технікою, стіни пофарбовані якісною фарбою нейтральних кольорів. На першому поверсі велика кухня з вітальнею, санвузол з ванною і вбиральнею, вода заведена в будинок, є опалення, встановлений хороший кондиціонер, який працює як на охолодження так і нагрів. На другому поверсі дитяча кімната і спальня з виходом на балкон. Також є горище, де можна зберігати речі. Сусіди дуже привітні і спокійні. Ідеальне місце для відпочинку і життя без міської метушні.

власник
Продам будинок-дачу

Продам частину будинку в селі Копили (2 кімнати) з великою кухнею, де можна розташувати диван для гостей). Вікна м/п, зручності в будинку,опалення світлом, бойлер для води, заїзд для машин. Біля будинку є огород, де можна вирощувати овочі. Поряд альтанка і ставок для відпочинку. Готові обміняти на 2-х кімнату квартиру в м.Полтава! Можлива оренда - 8000 грн + комунальні(у опалювальний сезон від 3000 грн)

власник
Продаж/обмін/оренда частини будинку село Копили

Продам 1\2 будинку в Копилах. Дві окремі кімнати, простора кухня, суміщений санвузол. Опалення сучасний одноконтурний котел. Газ, електроенергія та ценралізований водопровід підключені. У дворі є газифікований флігель з погребом. Зручне розташування - до магазинів та маркету 5-7 хвилин ходи. Є п"ять соток приватизованоі землі. Під"ізд асфальт. В кількох хвилинах ходи хвойний ліс.

Частина будинку зі зручностями

Продам капітальний будинок в Копилах площею 260м2 та гостьовий будинок 35м2 (з ремонтом). Комунікації підключені, своя скважина. Два входи, мангальна зона. На першому поверсі кухня +гостьова, кімната, санвузол, котельня. На другому поверсі три окремі кімнати, санвузол, зал, тераса. По периметру будинку армовані бетонні пояси, залізобетонне перекриття. Біля будинку навіс під машину, автоматичні ворота. Пропозиція від посередника , комісія 3%

Сучасний  будинок в елітному місці Копили

- 2 спальні + 1 майстер-спальня з гардеробною кімнатою - 2 санвузла на 1 і на 2 поверсі - робочий кабінет, пральня - гараж на 2 авто - велика кухня -столова, обʼєднана з вітальною Ділянка - 15 соток 19 сосен на ділянці Приватизовано Всі дозволи на будівництво, вся проектна документація, геодезія Готова Скважина Підключена світло - 16 кВт , легально, є договори і документи Будинок з газоблоку 30, фундамент посилений армований - 1.4-1.6 м Фінська черепиця - Kerabit Розведена каналізація по дому Новий світ Перекриття жб плити Чорнова стяжка В ціну включено вагончик для робочих + кіоск Все інше по тел вся інформація

Дом, Копылы, сосновый лес

Продається будинок с.Копили для людей які бажають проживати поряд річки . До мікрорайону Левада 3 км. Загальна площа ділянки 25 соток, з них 10 соток під ставком. Ділянка рівна, правильної форми , приватизована. Річки Ворскла та Коломак знаходяться на відстані 1км. від будинку. За 500м. знаходиться озеро для відпочинку та дитячий майданчик. 100м. до продуктового магазину. 5 хвилин до зупинки автобусу. Вулиця тиха з асфальтним покриттям, привітні сусіди. Новий металопрофільний забор. На території дві водяні свердловини, газ, електропостачання 380В , інтернет. Гараж з ямою та літня кухня. Всі комунікації заведені в будинок. Опалення газове пічне (груба), ванна, бойлер. Закладено молодий сад.Будинок саман обкладений цеглою, потребує ремонту, є можливість добудови. Огляд в зручний час за попередньою домовленістю. Торг з реальними покупцями.

власник
Продам будинок с.Копили

Окремий будинок, 3 км від міста. Загальна площа 47м.кв. Дві окремі кімнати, одна прохідна. Зручності в будинку. Економічний електро котел. Є газ, вода з свердловини. Підігрів полу в коридорі, кухні і ванній. Земельна ділянка 5.3 с. На ділянці є теплиця, садок, літня кухня. В дворі є місце для авто. В пішій доступності зупинки міського транспорту, жд., магазини, школа, садок, пошта, аптека, річка, ліс. Продаж з меблями та технікою. Прохання посередників не турбувати.

власник
Продам будинок Копили

Продається комфортабельна квартира в елітному клубному комплексі "KOPYLY CLUB" – ідеальне місце для постійного або сезонного проживання. Комплекс розташований посеред соснового лісу всього за 6 км від Полтави. Це місце має все необхідне для безтурботного життя: чудову природу, кілька басейнів, спортивні та дитячі майданчики. Загальна площа квартири 117 м.кв., має власну територію з зоною барбекю, де ви зможете насолоджуватися відпочинком на свіжому повітрі. На території комплексу також є зони відпочинку та кафетерій. Вода з власної свердловини проходить через систему очистки, а централізована каналізація забезпечує додатковий комфорт. БОНУСОМ цього обєкту - є додатково викуплена земельна ділянка під альтанку на задньому подвірї (документи в наявності). Закрита територія з цілодобовою охороною гарантує безпеку та спокій для вас і вашої родини. "KOPYLY CLUB" – це ідеальне поєднання комфорту, безпеки та природи. Зробіть крок до свого ідеального життя – придбайте квартиру в "KOPYLY CLUB"! Код 40011 Умови співпраці: Послуги АН від 1,5-5%, в залежності від обраного пакета. Лояльність. 1. Для наших захисників ЗСУ, ТРО, АТО — 20% знижка на послуги АН 2. Для ВПО — 15% знижка на послуги АН 3. Повторна купівля через наше АН - 15% знижка на послуги АН 4. Власник-покупець - 20% знижка на послуги АН

Таунхаус в сосновому лісі.

В житловому комплексі KOPYLY CLUB який введен в єксплуатацію,продається двоповерховий котедж загальною площею 112 кв.м. з двома паркомісцями. Місцерозташування будинку знаходиться в передмісті Полтави в тихому мальовничому місці поблизу озера в оточенні багаторічного соснового лісу. Відстань від Полтави 5 кілометрів в селі Копили. Це один із кращих будинків проекту. Житловий комплекс KOPYLY CLUB має закриту територію, котра охороняється та має відеоспостереження 24/7. Перевагою є власна обслуговуюча компанія. Будинок має вишукану інфраструктуру. Для комфортного проживання в житловому комплексі запроектований басейн з підігрівом, шестиметровий басейн для дітей, зона відпочинку, дитячий майданчик, спортивний майданчик, особистий паркінг та паркінг для гостей. На території комплекса знаходиться служба сервісу та охорони. Неймовірний та надихаючий вид з вікна відкривається на ліс та багаторічні сосни з однієї сторони і на розкішну променаду з басейном та чарівним ландшафтним дизайном з іншої. Комплектація об’єкту передбачена з вводом всіх комунікацій, шпаклівка стін, цементна стяжка підлоги, вікна, двоє вхідних дверей. Крім того в проекті заплановано підготовлений балкон, тераса, затишний задній двір та особисте парко місце. Щоб зберегти всю красу комплексу та екстер’єра в цілому по зовнішніх стінах будинків передбачена електрична проводка. Заміський комплекс будується виключно з натуральної, екологічно чистої керамічної цегли та на міцному повноцінному фундаменті. Всі матеріали від іноземних виробників з високою якістю. Поруч вся необхідна інфраструктура, а саме продуктовий магазин, аптека, дитячий садок, школа, банк, заправки. До того ж поблизу декілька пляжів з річками Ворскла та Коломак. Обираючи KOPYLY CLUB Ви обираєте новий формат життя. Придбати такий будинок означає жити в безпечному, красивому місці та насолоджуватися життям, а гарний настрій з приємними сусідами подарує Вам натхнення та спокій.

Котедж в Копилах 112 кв.м. з сучасною архітектурою та екстрерєром

Географія Копили