Продам полдома, с мебелью (как на фото) в г.Конотоп, Сумской обл., по ул.1-й переулок Сарнавской (пешим ходом до рынка 10 мин.). Кирпичный дом, на 2 хозяина с отдельными входами. Во двор, вход общий. Уютный, светлый дом, общая площадь 59 кв.м.: коридор, 2 кладовки, зал (20м), спальня (10 м), кухня (12 м), удобства на улице (возможно переделать кладовки под с/у). Отопление газовое и печное. В дом проведена вода. Во дворе 2 сарая. Есть заезд для авто. Контактное лицо - Игорь Борисович 09******77 +38********57

власник
Срочно! Продам полдома Конотоп по ул. Сарнавской

Будинок дерев"яний,1983 рік забудови,заг.пл.109,5 кв.м..4 кімнати-19,6; 17,7; 16,5 і 15 кв.м.,кухня-8,8 кв.м.,вікна-пластик, опалення газове і пічне, ванна,с/в, в житловому стані. Літня кухня,2 сараї,погріб,земельна ділянка-8,98 сотки.Перегляд за попередньою домовленістю.

Продам будинок, 3-й пров. вул.Ярківської

Продам свой очень добротный дом в шикарной , живописной местности (р-н Роща).г.Конотоп. Дом дубовый облицован красным кирпичом. Имеет 5 небольших комнат правильной квадратной планировки, сени утепленные и отдельно веранду около 30 м.кв. + отдельно кухню во дворе 10-12м.кв и душевую комнату , 3.4 кв.м. Отопление газовое, но при желании можно использовать печку(которая также есть в доме) и отапливать дровами. В доме выполнен ремонт , испанская плитка ,обои под венецианскую штукатурку ,качественные металопластиковые окна цвета золотой дуб ,что шикарно подчеркивают общий дизайн дома. Надворные постройки - два сарая , кладовая; два закрытых погреба - один внутри дома, второй в сарае. + несколько закрытых подсобных помещений. Роскошный фруктовый сад около 10соток - орехи, ягоды, яблони,груши,слива, черная смородина,калина... Огород 16 соток. Весь двор и сад засажен роскошнейшими кустами роз и др.цветов. Есть колодец и также отдельно скважина . Дом находится в живописной зеленой местности с чистым воздухом в 5-7 мин.пешком от ольховой рощи. в 20 минутах пешком до ЖД Вокзала. Никакие обмены -- на квартиры, др.дома,машины, ... не рассматриваем .

власник
Продам свой дом с ремонтом . Район Роща.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Полдома в центре города по ул.Жарикова (есть возмость выкупа второй половини) Обмен на 1-ком. квартиру в центре города.

власник
Полдома в центре города.Обмен.

Цегляний будинок,1978 рік забудови,заг.пл.86,2 кв.м.,житлова пл.45,1 кв.м.,3 кімнати-29,6; 7,9 і 7.6 кв.м.Газове і пічне опалення,газова колонка,вода,злив,в житловому стані.Літня кухня,сараї,погріб,земельна ділянка-5,95 сотки.Можливий обмін на 2-к. квартиру.Перегляд за попередньою домовленістю.

Продам будинок,р-н "КВРЗ",вул.Курбаса

Житловий будинок на 2 поверхи,загальна площа 100 кв.м.,на 1-му поверху (54 кв.м.) 4 приміщення:кухня,зала та 2 кімнати.На 2-му поверху приміщення під гардеробну,кімнату та залу,або можливо вільно розподілити. Стіни будинку деревʼяні,зовні утеплені пінопластом та обкладені цеглою.Вікна пластикові.Стріха вкрита полімер-піщаною черепицею. Будинок будувався в 2009 році під себе одразу з нуля,фундамент закладався з розрахунку на 2 поверхи та укріплений в основі металевими рельсами та бетонними шпалами.Тильна сторона будинку фасадною цеглою не обкладена з розрахунку на добудову,за бажанням,веранди та балкону.Фасадна цегла для цього мається. В господарстві мається 2 погреби,в будинку та на дворі та сарай. Земельна ділянка 9.7 сотки (два державних акта на право власності),мається сад та город.До будинку підведена вода,але не підключена.По вулиці проведено газ.Електричний лічильник виведений на вулицю. З ділянки мається 2 виходи,тильний вихід виводить до лугу та зеленого гаю,поряд мається ставок,за бажанням можна зробити і свій окремий. Вулиця тиха,без жвавого автомобільного руху. До колієпроводу,базарів та АТБ-10 хвилин пішки. Торг присутній на місці,можлива продаж без будівельних матеріалів.Всі документи оформлені.Перегляд за попередньою домовленістю.

Продам півбудинку,р-н "КВРЗ "(колишня нафтобаза),вул.Сковороди

Продам будинок, район Деповської. Газ та вода в будинку, додаткові фото та інформацію можу надіслати в особисті повідомлення. Пішкі до 12 школи, зупинки автобуса - 10 хвилин. До зупинки трамвая 10-15 хвилин. 5 соток городу у дворі

власник
Продам будинок, район Деповської

Продам частный дом, район Загребелья, Конотоп.Надворные постройки летняя кухня и сарай.Есть 2 погреба.Отопление газовое и печное.Рядом трамвайная и автобусная остановки.Площадь участка 8 соток.Вода по улице.

власник
Частный дом район Загребелья

Продается 1/3 дома район старого рынка По ул Профессийной ,участок шесть соток,сарай,колодец,дом очень теплый, отопление, печка,газ, централизованная вода. Две комнаты,кухня, веранда, ванная- ( нужен ремонт). Возможен торг . Или обмен на однокомнатную квартиру. Звонить по номеру 06******71.

власник
Будинок М.Конотоп

Продам будинок. Р-н "Загребелля". Загальна площа 269,6м2, в т.ч. 1-й поверх - 82,8м2, 2-й поверх 83м2, площа підвалу 103,8м2. Будинок з євроремонтом. Індивідуальне газове и твердотоплівне опалення. Дуже економний котел. Індивідуальна скважина та колодязь у дворі. В будинку - трьохфазна лінія електрики. Земельна ділянка 25 сот. (дві зїєднані ділянки). Можливий торг.

Продам великий будинок

Продам будинок м.Конотоп Вулиця Богуна Площа 142 м2 Земельна ділянка 12 сот Комунікації ( Газ , світло , вода на території) Будинок в стадії ремонту Гарне планування , на другому поверху можливо облаштувати жилі кімнати . Приходьте на перегляд ! Торг під час перегляду ! Телефон 06******42 Дмитро Сергійович

Продам новобудову

Продається будинок із земельною ділянкою. Район першої школи (вул. Соборна). Вода (колонка) у дворі, газ по вулиці. Звертайтесь за тел. 09******32 (Світлана)

власник
Продається будинок м. Конотоп

Продаёться дом в жилом состоянии. Район деповской. Есть все коммуникации( ванна,туалет в доме)отопление газовое (котёл). Имеется огород,сарай с погребом, место для постройки гаража. Косметический ремонт,тёплый пол(ванна,кухня). Окна пластиковые. За дополнительной информацией звоните.

власник
Продаёться дом #

Продается дом , с хорошим ремонтом на 2а этажа ,все в доме есть ,все коммуникации

власник
Продается дом

Нова пропозиція м.Конотоп Вулиця Драгоманова Площа 40м2 Земельна ділянка 7 сот. Наземні споруди. Комунікації: Газ , электрика, пічка опалення газовий котел, пічка, вода по вулиці. Вікна пластикові Інфраструктура:міський транспорт, школа Термінова продажа !

Термінова продажа м.Конотоп

Дослідити місцевість

Дом деревянный. Приватизированный. Отопление газовое. Вода подведена в дом. Кирпичный сарай 17.5 м ². Жилая половина дома-две комнаты и кухня. Нуждается в ремонте.

власник
Продам дом. Отопление газовое. Вода подведена в дом.

Будинок 1963 рік забудови,стіни-шлакоблок,заг.пл. 86,8 кв.м.,3 кімнати-22 кв.м., 11,7 і 8,8 кв.м.,кухня-14 кв.м.,вікна-пластик,газове і пічне опалення,ванна,с/в.,погріб,в житловому стані.Гараж,2 сараї,земельна ділянка-9,57 сотки.Поруч зупинки транспорту,магазини,дитячий садок,ліцей,ринок.

Продам будинок,р-н "Кврз",вул.Б.Хмельницького

Продам будинок в мальовничому куточку міста, по вулиці Південній. Дитячий садок, школи, супермаркет, вокзал в 15 хв. ходьби. На проти будинку є ставочок.

власник
Продам  будинок.

Продам півбудинку площею 41 кв. м. з євроремонтом в районі автовокзалу.. Поруч з будинком земельна ділянка 10 соток. Неподалік зупинка громадського транспорту. Ціна договірна, можливий торг Додаткова інформація за тел: 09*********87 (будні дні після 15:00)

власник
Продам півбудинку в Конотопі

Продається будинок площею 100кв² -Район КВРЗ -перший провулок Коцюбинського -Житлових кімнат 3 -Кухня 9 м² -Комунікації всі в будинку -Наземні споруди(сарай ,гараж,погреб) -Земельна ділянка 8 сот.

власник
Продається будинок

7 провулок Північної район Загребеллья. Дуже гарна і красива вулиця. Продається дім 3к, хол, кухня, ванна кімната, туалет. В дворі є 2 гаражи, сараї, кухня. Земельна ділянка 12 соток. Двір забитанован, є альтанка та мангал. На всі питання з задоволенням відповім в особисті, або по телефону. Вдалих покупок !

Продається дім на Загребеллі 7пр.Північної

Продається чудовий будинок(частина будинку, оформлена як окремий будинок) в місті з великою земельною ділянкою 14 соток, з розміщенням на ньому гарним садом, та іншими багаторічними плодово-ягідними культурами. На території земельної ділянки окрім житлової будови, також є господарська будівля з великим погребом , яка призначена для вирощування домашніх тварин, а також є літня кухня зі справжньою українською піччю. Також на території розміщено гараж з оглядовою ямою для машини. Є літній душ та вуличний туалет. Є альтанка для чудових літніх вечорів. В житловому будинку є газ, вода, твердопаливний дровяний котел, є бойлер. Обладнана чудова кухня для господинь. Вітальна кімната та дві окремі спальні. Окрема ванна кімната з душем. Також в будинку є погреб та окрема складська кімната. І головне чудові сусіди. Можливий торг

власник
Продам терміново гарний  будинок в м.Конотоп

#ПРОДАМ ДОМ - г.Конотоп - Адрес : Набережная - Площадь дома: 85 м2 - Земельный участок 10 сот. - Комуникации: Газ/Вода / Электрика - Окна пластик - Внутри дома производится ремонт. - Наземные постройки: Гараж , хозпостройки , погреб. - Инфраструктура: школа, садик , городской транспорт, магазин , зелёная зона. - Тел: 06*********42

Продам будинок м.Конотоп Загребелля

Дом знаходится по ул Перемоги,дом без ремонту, газ по вулици есть,вода на подвірйи,

власник
Срочно!Продам дом в Конотопе
123...5
1 - 24 з 117 результатів

Популярні запити

Географія Конотоп