Продам будынок в с. Полтавка по вул. Центральна,47 . Будынок з пічним опаленням метраж 158 м.кв. одноповерховий,стара постройка, веранда видові вікна. У дворі є літня кухня, метраж 30 м.кв. з білого кирпича, колодязь, сарай. Затишний садок - фруктові дерева,горіхи. Є можливість оформити землю сільськогосподарського призначення у розмірі 30сот. В селі школа, дитячий садок, декілька магазинів, кафе, сільська рада, фермерські господарства. Будинок розташований майже у центрі, до шосе -2 км.,до районного центру -15 за їзди, до міста Кропивницького -35 хв. Автобуси курсують кожну годину. Ціна-50000 грн..

Продам будынок в с. Полтавка

Продаем добротный дом, в хорошем состоянии! Без посредников! Очень удобное расположение. Тихое место и к центру минут 10 ходу, где есть все необходимое- магазины, аптеки, кафе, школа, парк, водоем... Двор большой и удобный, есть хоз постройки, погреб, плодоносные деревья, красивая клумба и хороший участок земли для домашних полезных овощей. Дом просторный, можно спокойно жить двум семьям, не мешая. Есть прихожая, 4 комнаты по две стороны большого коридора и хоз помещение. Документы в порядке! Газ и вода возле двора. Дом ждет своих хозяев. Звоните, покажем, договоримся)

власник
продам дом в компаниевке

Дом со в/у.газ,колодец, 4 комнаты, большой коридор, большая кухня, + пристройка,натяжные потолки новая электрика, 2сан.узла.3добротных сарая, гараж,большой погреб,большая летняя кухня,молодой сад (яблоки,груши,вишня,черешня,лещина ,орехи,много винограда)огород.В рассрочку.

власник
Продам терміново дом со в/у
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропоную будинок в селі Кропивницькому районі.,великосеверинівська громада. центру міста20 км. Газифікований.є кадастровий кадастровий номер номер.тел.09******04

власник
Будинок в селі Лозуватка

Продається будинок з городом до річки. Компаніївський район, село Першотравенка, вул. Перемоги 39 Будівлі та споруди: будинок, сарай, літня кухня, погріб. Орной землі 25 соток, також є прибудинкова та садова До Компаніївки 10 хв на авто, до Кропивницького 30 хв. Ціна 3000$.

власник
Будинок та земля до річки

Продам гарний будинок. Недалеко від міста. На території знаходяться дім,жила літня кухня,підсобні приміщення.гараж.. Відстань до найближчого міста: до 15 км.; Кількість кімнат: 3; Тип будинку: Будинок; Рік побудови u002F здачі: 1980 - 1989; Тип покрівлі: Металошифер; Cанвузол: 2 і більше; Опалення: Індивідуальне газове; Ремонт: Євроремонт; Комфорт: Сад, город, Душова кабіна, Підсобні приміщення, Гараж, Гостьовий, літній будинок, Огорожа; Комунікації: Електрика, Газ, Свердловина, Асфальтована дорога; № 22-394-326 Безкоштовне розміщення оголошень більш як на 50 рекламних майданчиках. (для власників нерухомості). Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Підбір нерухомості самостійно, без ріелтора, за 2 секунди за допомогою Телеграм Боту KupidomRealtyBot Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

Продам гарний будинок в с. Марївка

Дом требует ухода,предоставляем для жилья или с правом выкупа,цена договорная

власник

Продається будинок, Кіровоградській район, Компанієвсська селищна рада, село Лужок. 35 км від Кропивницького. Загальна жила площа 48 м/кв, 3 кімнати і придбанник. Опалення, піч. Земельна ділянка 40 соток.

власник
Продається будинок

Продається будинок в с. Червоновершка (30 км від міста) Дві кімнати, кухня,коридор, веранда, літня кухня, баня, колодязь у дворі. Зручності на вулиці. В будинку косметичний ремонт у кімнаті та кухні. Потрібні вкладення. Велика присадибна територія, невеличкий сад, город - 0,42 га

власник
Продається будинок в с Червоновершка(30км від Кропивницького)

Продається будинок, в гарній місцевості, поруч з будинком прекрасні краєвиди соснового лісу,та річка Інгул! Будинок розташований за с.Северинка, 7км., від міста Кропивницький. Ділянка 28 соток, на території є гараж, хоз. приміщення, власна криниця. В будинку дві окремі кімнати, та кухня. Зручностей немає, опалення індивідуальне газове, також є котел для дрів. Потребує ремонту.

Продам будинок, поруч з лісом!

Продам будинок в Компаніївкі. В хорошому стані,всі зручності в будинку,газове опалення.Загальна площа будинку 66,4 кв.м. 4 окремі кімнати,кухня,санвузол,перекритий дах.Тихе,затишне місце,поруч ліс,ставок,магазин,лікарня. До центру 15 хв. йти, по всім питанням звертайтесь за телефоном Номер +38********66

власник
Продаж будинку, Компаніївка

Продається будинок в селі Лозуватка (Великосеверинівська ОТГ), відстань від міста - 10 км, 1 км від київської траси. Асфальтована дорога, мимо проходять маршрутки, рейсовий автобус. Площа будинку - 49 кв.м., дві окремі кімнати, прохідна кімната, веранда - кухня. Газове опалення, зручності в дворі, скважина з насосом в дворі. Капітальний погреб. Площа ділянки 30 сот. Заведений інтернет Шторм.

власник
Дім (приватний будинок) с.Лозуватка

Продам будинок документы ест всі питання по телефону. Номер власника 05******41 Продам будинок документы ест всі питання по телефону. Номер власника 05******41

власник
Продам будинок документы ест всі питання по телефону. Номер власника 0

Якщо ви мрієте про встановлення сонячних батарей , пасіку,або сад,то разом з будинком отримаєте великий двір,де все це можна розмістити за бетонним парканом. Будинок 76 м.кв. розташований у мальовничому селищі поряд з лісом. У будинку три великі кімнати,всі зручності. Будинок на дві абсолютно ізольовані половини ,повністю автономних. Вода із скважини, є в домі. Газове опалення,збереглося пічне опалення ( не користувалися). Тихе,затишне,майже котеджів містечко з відеоспостереженням, зручною транспортною розвязкою. Автобус, електрички. До обласного центру 35 кілометрів. Неймовірна природа. Є город,фруктові дерева. Можливий обмін на Дніпро. Якщо набридло жити у невеликій квартирі і хочеться простору,городини,тиші і безпеки,то це ваш варіант! Тут абсолютно безпечно.

власник
Добротний будинок.Під сонячні батареї,пасіку!

Продаётся дом без внутренних работ в экологически чистом и живописном месте.Земельный участок 22,5 соток.Дом двухэтажный,перекрытие из железобетонных плит.Подвальное помещение под всем домом,есть гараж.Общая площадь дома 211,8м2 Расстояние от города 7 км /Кировоградский район/Торг уместен.

власник
Продается частный дом

Продам невеликий будинок у дуже гарному мальовничому смт. Компаніівка на Кіровоградщині. Будинок знаходиться у самому центрі села. У селі є вся інфраструктура для проживання (супер маркети, базар, лікарня, пошта і тд. В будинку є 2 кімнати кухня, веранда. В будинку газове і пічне опалення є криниця. У дворі господарські будівлі. Город виходить до річки. Земля приватизована. Ціна 9000 $, торг присутній. Тел 09******18. Покажемо в зручній для вас час.

власник
Продажа  чудового будинок

Продам газифікований будинок в селищі Компаніївка, Кіровоградської обл

власник
Продається будинок

Продається будинок в селі Живанівка ( 30 км. до м. Кропивницький). Є газ, електрика, вода в криниці 50 метрів. Є господарські будівлі. погреб, город 15 соток.

власник
Будинок в селі недорого

Продається будинок З усіма зручностями В будинку є газ, вода, туалет. 4 кімнати. Площа будинку 70м². У дворі є колодязь. Земельна ділянка 20 соток (город). Є декілька господарських будівель. Душ на подвірї. Покрівля даху шифер. До 500м школа, дитсадок. До 1км центр, річка. Не приватизовано.

власник
Будинок 70м2 + земельна ділянка 20 соток