Продается будинок з обробкою. Київська область,Вишгородський район,село Казаровичи,вул.Покрови 2.Пропонуется чудовий будинок в чудовому місці.Рядом Киівське море,пологий,пісчаний берег.В пішій доступності магазин,дитячий майданчик,стадіон.Село Казаровичи дуже розвинене.Супермаркет Фора 10 хвилин їзди.До Киева 40 км.Якісне будівництво,все робилось для себе,терміновий продаж,готові до пропозицій.БЕЗ КОМІССІІ для покупця.Електричество підведено,вода є,опалення є,каналізація,камін.Територія огорожена забором,ворота видвижні.Показуємо оперативно.Розглядаемо під Є-оселю.

Продаж будинку в с.Казаровичі

Будинок 2018-го року. Перша вулиця від траси на вʼїзді в Козаровичі. Поруч постійно мешкають сусіди. Будувався для себе. Другий поверх - мансардний, підвал облаштований з бутового каміння. У вітальні діючий камін. Всі комунікації розведені по будинку. Просторий гараж на два авто (з можливістю розміщення буса). Топочна має окремий вхід з двору (обладнана твердопаливним котлом). Можливо підключити газ (магістраль за 100 м від ділянки). Ділянка огороджена бетонним парканом. Ворота відкатні. Обʼєм скептика - 30 м. куб. Ділянка і будинок у власності (свідоцтва про право на спадщину - донька після батька). Вартість з урахуванням всіх витрат власника при продажу. Розглядаємо будь-які варіанти розрахунку (в т. ч. є-оселя, є-відновлення). Діалог по ціні вітається.

Покрови вулиця, 2, Козаровичи, Киевская 78500.0 USD

Продается дом с 46 сотками земли Земля розделена на 3 отдельных участка участок на котором дом 25соток участки расположены один за другим. Дом перекрыт металочерепицей заменены окна подведен газ и водопровод требует внутрених работ. Возможен обен и торг. Доп номер телефона 05*********28

власник
Продам дом  с.Козаровичи.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок в Козаровичах (під ремонт). Загальна площа 58 кв.м, житлова 22 кв.м (дві окремі спальні), кухня 15 кв.м, дві веранди. Опалення комбіноване. Є груба і плита на дровах (можна готувати страви). А також газова плита і газові конвектори. Без санвузла. Центральна водомережа, кран на подвірї. Великий погріб в будинку. Є сарай. Ділянка 10 соток. Близько магазини і зупинка маршрутки. Село з розвиненою інфраструктурою. Є всі умови для постійного проживання. Поблизу пляж на морі і річка (відпочинок і риболовля). Ціна 23 тис у.о., торг

Козаровичі, цегляний будинок 58 кв.м

Продам трикімнатний будинок 66 кв.м з газом у селі Козаровичі, яке розташоване на березі Київського водосховища. Будинок на високому бутовому фундаменті, в гарному стані. За бажання, можна обладнати санвузол (місце в будинку є). Опалення комбіноване. Є плита газова і на дровах. Встановлені два газові конвектори. В будинку є глибокий погріб і вихід на горище. Ділянка 10 соток, правильної форми, загороджена. Великий город з плодородною землею , садок. Власна свердловина. Асфальтована вулиця. В пішій доступності магазини, школа, дитячий садочок, аптека, пошта, зупинка маршрутки, море, пляж. Ціна 26 тис у.о.

Козаровичі, цегляний будинок 66 кв.м

Географія Козаровичі