Без комісії! Продається 4-поверхова фасадна будівля - 3700 м2! - 4 поверхи + підземний поверх (бомбосховище зі стелею 4 метри) - частково зроблений ремонт - автономне опалення - центральне водопостачання та водовідведення - свій паркінг (територія дозволяє) - можливе перепланування (мінімум несучих стін) Також в продажу: адміністративна будівля - 450 м2, виробничо-складська будівля - 3300 м2, земельна ділянка 0,8 Га, або ВСЕ РАЗОМ! Телефонуйте! Відповіді на всі ваші питання за телефоном!

Гната Хоткевича вул. (Червоногвардійська), 7

Маєте бажання додати легкості, домовиться про тривалу відпустку, ближче побачити небо, відчути себе вільніше і інакше подивитися на речі, тоді ця пропозиція смае для вас. Пропонується на продаж 2-х поверховий Таунхаус з асфальтованим підʼїздом в охороняємому та закритому котеджному містечку Балатон в 5-ти км від Києва і в 20 км від центра столиці. Адреса: Київська область, Вишгородський район, село Нові Петривці, вулиця Будівельників перша, буд 13. Площа ділянки 3.26 сот, площа будинку 126 кв.м. На ділянці є барбекю з дровами, гойдалка, сарай. Планування будинку: 1-й поверх: кухня-столова, вітальня з виходом на терасу, санвузол 2-й поверх: 3 спальні, гардеробна, санвузол. Будинок теплий, просторий з гарною енергетиокю. Всі меблі і техніка залишаються. В будинку є газовий котел з системою живлення на декілька днів, в разі вимкнення світла, також є генератор. Система водяної теплої підлоги по усій зоні плитки на першому поверсі. Централізовані водопостачання і каналізація. Територія містечка . На території містечка розташований кінний клуб, дитячий садок "LEADERSHIP", дитячий майданчик, є виходи до озера та лісу, поштомат , продуктовий магазин "BOX Market". Поруч із містечком зупинка громадського. Недалеко від комплексу розташоване відділення нової пошти, аптека, "Новус", ресторан "Швидко Пекаря", резиденція Межигіря. Котежне містечко має вуличне освітлення, асфальтоване покриття з велодоріжкою, має свою службу безпеки, вїзд на територію через шлагбаум. Ціна 120000 у.о. Без комісії! Покупець комісію ріелтору не сплачує.

Будівельників перша, 13

#9774 До вашої уваги пропонується будинок у мальовничій частині Зазимя. Поруч з будинком озеро і канал Десни. До Києва - 10 хв на авто. До центру міста (Софіївська площа) - 24 км. Будинок загальною площею 600 кв.м. ( цокольний поверх + ще два поверхі) а також мансарда 200 метрів. В будівництві використовувалась червона цегла та кримський ракушняк ( для внутрішніх стін). Ділянка 23 сотки. Єможливість докупити ще 12 соток сусідньої ділянки з садом.

Гагаріна вул.