Київ, Голосіївський район, Кримська, 2 поверховий будинок, площа: 482,0 кв.м, 6 кімн., ділянка 4,6 сот; Будинок з якісним ремонтом "для себе", в обробці використане натуральне дерево різних порід, продаж з усіма меблями та технікою, 3 спальні (одна з яких MasterBedroom), кабінет, гардеробні, є сховище із санвузлом, ВСІ МІСЬКІ КОМУНІКАЦІЇ, опалення газовий котел та твердопаливний, на ділянці альтанка, парковка авто під навісом, дуже зручна транспортна розвязка; Ціна: 700 000 USD

Кримська вул., 16

Продається новий приватний будинок. Поруч з парком «Лиса гора» в Києві. Будинок знаходиться в тихому районі. Неподалік розташовані магазини, пошта, гімназія, дитячі садочки, спортивний комплекс з басейном. Поряд зупинка транспорту. До метро Деміївська 15 хвилин пішки. В будинку загальна площа будинку 203, 9 кв.м. Два поверхи з мансардою, вбудований гараж 20, 8 кв.м., кухня-вітальня 26, 6 кв.м., 3 спальні, 2 санвузла, гардеробна 21 кв.м., котельня: газовий та електричний котли, підсобні приміщення, всі міські комунікації, інтернет. Фундамент та міжповерхові перекриття - монолітний залізобетон. Будинок повністю готовий до проживання. На території ділянки є гараж, сад, город.

Уласа Самчука вул. (Столєтова), 14/55

вул. Павла Грабовського, на території два будинки 269,3 кв.м. та 183,2 кв.м. стан житловий, з цокольними поверхами. Земельна ділянка 18 соток, асфальтований заїзд з природним рельєфом, дорослі фруктові дерева, всікомунікації та інженерні мережі заведені в будинки (центральна вода, центральна каналізація, газ, електроенергія). Ідеальне розташування, до центру міста 5 хвилин їзди.

Грабовського. Деміївка. 18 соток землі. Голосіївський район.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

В чудовому тихомі місці, в 1 км від пр.Науки, Стратегічного шосе, поряд з прекрасним сучасним ландшафним парком пропонуємо домоволодіння з усіма міськими комунікаціями. пр.Грабовського, б.9 Саперна Слободка. Добротний цеглягий будинок. Потребує внутрішнього ремонту. Бутовий фундамент дозволяє зробити реконструкцію. Є 2 капітальних погреба. На території побудований гараж. Опалення-газовий котел. Вода, каналізація- централізовані. По документам 6,37 соток землі. В користуванні майже 10. Гарний фруктовий сад. Тихе спокійне місце. Неймовірний ландшафний парк з зонами відпочинку , дитячими майданчиками, прогулянковими зонами. Гарні сусіди. Локація наближена до центральних вулиць міста, Багато зелені, свіже повітря. 160000 у.о.

пр. Грабовського, Стратегічне шосе, 95 кв.м.  6сот. Парк. 160000  у.о.

Київ, Голосіївський. вул. Павла Грабовського, на території два будинки 269,3 кв.м. та 183,2 кв.м. стан житловий, з цокольними поверхами. Земельна ділянка 18 соток, асфальтований заїзд з природним рельєфом, дорослі фруктові дерева, всікомунікації та інженерні мережі заведені в будинки (центральна вода, центральна каналізація, газ, електроенергія). Ідеальне розташування, до центру міста 5 хвилин їзди.

Демеевка. 18 соток земли. Голосеевский. Оушен плаза 5 минут. Без%