БЕЗ КОМІСІЇ для покупця! Продам, розкішний двоповерховий дуплекс квадратурою 147 м², що розташований в мальовничій частині Дарницького району по вулиці Ранкова, що в 7 км від станції метро Славутич. Сучасний будинок знаходиться в тихому спокійному місці з прекрасним видом навколо. Виконаний стильний ремонт, встановлені сучасні меблі та техніка. В будинку 4 кімнати з вікнами в підлогу, три санвузли та два балкони. ПЛАНУВАННЯ: На 1-му поверсі: простора та світла кухня-вітальня з виходом на терасу та зоною барбекю, бойлерна, окрема спальня, санвузол з ванною. На 2-му поверсі: спальня з гардероб, власним санвузлом та виходом на балкон, кімната обладнана як робочий кабінет, дитяча кімната з балконом, гостьовий санвузол. Гарна ділянка в 3 сотки землі. В будинок заведено 10 кВт, встановлена сольова система помʼякшення води, генератор, система фільтрації, тепла підлога на усьому першому поверсі, окрім кімнати (там встановлені батареї) та у санвузлах 2-го поверху (у кімнатах також батареї). Септик переливний. Стіни з газоблоку, за рахунок утеплення та стяжок 12 см, тепла підлога зимою тримає комфортну температуру 2-3 дні. Поруч є продуктові магазини, відділення Нової пошти, зупинка транспорту, озеро та дитячий майданчик. Також є бази відпочинку, ресторани, до Osocor Resident 9 хвилин на авто. Нагадую, будинок продається без комісії, в прекрасній локації та за найкращою ціною, сам перевірив. Ексклюзивний обʼєкт. Дзвоніть, домовимось про перегляди, переконайтесь і Ви.

Ранкова

Нивки, с/т "Нивки" вул. Садова Цегляний будинок 180 кв. метрів з червоної цегли. 3-х поверховий. Будинку15 років будинку. Усі комунікації централізовані (міські): газ, каналізація, єлектроєнергія. 2-х контурний котел, камін. з/б перекриття. Вітальня, дві спальні, кабінет, бібліотека, тренувальний зал, вбиральня, два санвузли, ванна, душова. Ділянка 7 соток. Закрита територія. Охорона. Прекрасні сусіди. 10 хвилин їзди метро Сирець, Нивки. Чудова інфраструктура. Ціна 185 000 у.о.

Садова

Продаж 6 сот. земельної ділянки-дача, м.Київ, Святошинський район, вул. Садова 18. Берківці, Нивки. На земельній ділянці : вода, електроенергія, плодово-ягідні дерева, а також будинок 20 кв.м.( кімната, кухня) та хоз-приміщеня. Сосіди привітні та дружні , живуть на постійній основі. Поруч ТЦ Лавіна та зупинка громадського транспорту. Ціна 48000у.е.+ комісійні

Стеценка вул.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам затишний будинок. Тихе та комфортне місце. Будинок має всі зручності для комфортного життя: скважина, газ, електрика та септик, повна автономія. Також проведений оптоволоконний інтернет. Будинок має 150м2 загальної площі, 110м2 житлової . Це простора кухня, санвузол, вітальня з каміном, 3 спальні, балкон. На подвір"ї є фруктовий сад, квітник.

Квітки-Основяненка пров.

Продам 2-поверховий будинок, Дарницький р-н, Осокорки, ст.м. Славутич 15 хв.траспортом, 6 км. Код обєкта SH-174-347 Поруч зупинка, магазини, аптека, перукарня, ресторан, супермаркет "Фора" (пішки 4 хвилини). У пішій доступності (10-15 хвилин) знаходиться футбольне поле (стадіон «Лівий берег»), тенісні корти, дитячий садок «Донки і Синочки», ресторан «Pioppo Nero». Загальна площа - 160 кв.м. Площа ділянки 8 соток з плодовими деревами і соснами. У будинку зроблено якісний ремонт. На першому поверсі розташована кухня, вітальня - їдальня, простора вітальня, гардеробна, санвузол і котельня. Другий поверх: хол з виходом на терасу, дві спальні та санвузол. Будинок обладнаний охоронною сигналізацією та інтернетом. Комунікації: газ, електроенергія 10 кВт, свердловина 80 м. вигрібна яма на 8 куб., опалення котел газовий. На теріторії є капітальна господарська будова. Можливо вик5ористовувати, як гостьовий будинок, майстерня або приміщення вільного призначення. Автоматичні ворота, місце для 2-3 авто, викладені доріжки. Асфальтована підїзна дорога, тихе місце. Вартість -$160 тис + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні (Державна програма «єОселя» під 3% (для військовослужбовців, медичних працівників, наукових, педагогічних працівників навчальних закладів державної обл комунальної форми власності))

Ранкова вул., 5

Пропонується будинок на Осокорках з шикарною локацією - 200м. ДНІПРО. В будинку 3 спальні, кабінет, кухня- вітальня, 2 с/в на кожному поверсі, хоз. приміщення. У Вас є можливість самостійно меблювати будинок, в якому зроблений ремонт і ніхто не жив. Електрика: 5 кВт, 3 фази. Септики з бетонних колец, окремо на кухню і санвузли. Опалення електрика, теплі поли, там де плитка. Скважина 63 метри, друга технічна 7 метрів. Ділянка 6 соток, є хоз. приміщення. Ланшафтний дизайн частково зроблений, але у Вас, як майбутніх власників, є можливість різноманітити його самостійно, з урахування своїх потреб. Є автополив. Будемо раді бачити на перегляді.

Продаж будинок Осокорки Садова, 80 євроремонт

Продається двоповерховий таунхаус з ремонтом та меблями у с.Cвятопетрівське, вул. Липська 34М. Загальна площа - 64 кв.м, Площа кухні-вітальні - 30 кв.м. Ділянка - 0.4 сотки. Тепла підлога. Ергономічне планування, має 2 санвузли Вихід на горище з додатковим місцем для речей. Є власне паркомісце. Септик переливний. Власна скважина. Котедж має власний дворик де можна встановити генератор, барбекю/мангал. Право власності до 3х років. Ключі на руках. Поруч: Вишневе, Крюківщина, Гатне, Софіївська Борщагівка, Чайки, Стоянка, Гореничі, Тарасівка, Юрівка, трохи далі Чабани, Новосілки. До Київ 7-10хв на авто. Найближчі райони Києва - Святошинський, Соломянський та Голосіївський райони. Є громадський транспорту, що їде прямим маршрутом до метро Житомирська.

Продаж таунхаусу з ремонтом, с.Святопетрівське, 64 кв.м до Києва 20 хв