ПРОДАЖ будинку за адресою: с.Княжичі, СТ Ялинка, вул. Садова 6 На території ділянки розташовано: будинок (площею 85 м2), сарай-літня-кухня, вбиральня, альтанка, літній душ, колонка. Будинок 2-поверховий, в жилому стані. На 1-му поверсі -кухня, санвузол та вітальня; на 2-му поверсі 2 спальні кімнати та просторий балкон. Є підвал (гараж). В будинку проведений газ, вода та електроенергія. Лічильники на все встановлені. Також на ділянці є місце де можна вирощувати овочі (огород). Поряд немає активних доріг. Тихі сусіди. Надзвичайно зручна локація- до станції метро Лісова 10-15 хв на транспорті. Зручна транспортна розвязка - електричка та автобуси в напрямку Києва. Ідеальний варіант для життя в спокійному та зеленому місці, недалеко від інфраструктури Києва. Документи на будинок та землю оформлені! Перегляд у зручний для Вас час.

ексклюзив
Садовая, 6

Пропонується чудовий Затишний будинок в Рожнах (20 км від Троещини) неподалік від р.ДЕСНА (15 хвл.). Ремонт робився у 2016 році, повна реконструкція будинку була. , який був збудованний у 2010 році. Простора вітальня з каміном на дровах. 3 спальні Окремо Будинок для гостей з камінною піччю, міні- кухнею; літня кухня з виходом на терасу,сауна, гараж, ділянка 15 соток з фруктовими деревами (яблуні, сливи), власний город, до метро їхати- 30 хв. (25км). У будинку є погріб. Та також на ділянці погріб.Будинок розташований в районі сучасної котеджної забудови, зручні асфальтовані підїзди.Зелена охайна територія навколо.Респектабельні сусіди.

можливий продаж по єОселя
Хуторський

Продаж будинка в с. Рожни , Броварський р-н, вул. Центральна 2, садове товариство «Медик». Будинок загальною площею 120м2, складається з двох поверхів з залізобетонним перекриттям. Встановлені вхідні металеві двері і металопластикові вікна. Перекриття будинку залізобетонне. Є підведене світло, газ і септик 3 м3. Встановлений фасадний паркан і огорожа по периметру. Під’їзд до будинку грунтовий (20м до асфальту). Земельна ділянка 5сот. Земля приватизована, будинок не введений в експлуатацію. Поряд з товариством є супермаркети, АЗС, Нова Пошта, бази відпочинку, поряд вихід до р. Десна. Зручна транспортна розв’язка до м. Київ 30хв на авто. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок 1) Єоселя (Є-оселя), Євідновлення, Сертифікат 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інше) Без ремонта, Недорого, Срочно.

Центральна, 58
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок с.Рожни Земельна Ділянка 23 сотки , доглянута! Засаджена різними культурами, молоді плодові дерева, квіти та кущі. На ділянці є металевий гараж. При бажанні ділянку можна розділити на декілька частин, фасад дозволяє. Будинок з міцним фундаментом, 2 поверховий, підготовлений для ремонту, перший час можна жити. Знаходиться поряд з центром села! Дорога до Києва займає 25 хвилин по чудовому асфальту. Гарний варіант за доступною ціною!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Свободи, 21

Новий будинок з дизайнерським ремонтом, з великою ділянкою - 12 соток. Будинок повністю готовий до життя, знаходиться в с. Погреби, Броварського р-н. Поряд річка, пляж, спортивні майданчики, добрі сусіди. Гарне та тихе місце для життя та відпочинку. Будинок можливо придбати за програмою "Є оселя", також можливий торг. Планування: Одноповерховий будинок – 134 м2. - Велика вітальня з кухнею – 46 м2; - Вихід з вітальні на терасу – 15 м2; - 3 спальні; - 2 санвузли; - Котельня; - Хол. Будинок дуже комфортний та ергономічний за плануванням. Просторі та світлі приміщення. Конструктивні особливості будинка: Готовність будинка – 100%. - технологія будівництва - монолітно-каркасний; - фундамент - монолітно стрічковий; - стіни несучі - газоблок Аерок; - димарі та вентиляція розведені по приміщеннях; - дах - натуральна цементно-піщана черепиця Аляска; - ливнестокова система покрівлі та дренажна система відливу дощової води; - фасад утеплений мінеральною ватою; - декоративне оздоблення фасаду “ Baumit” (Австрія) + оригінальний дизайн; - електроенергія заведена в будинок 16 кВт; - металопластикові вікна Євро 70 двокамерний пакет з енергозберігаючим склом та проти зламаною фурнітурою; - огородження ділянки, паркан+периметровий (автоматичні відкатні ворота); - каналізація - Септик об’ємом 6.5 м3; - глибина свердловини 55м ( труба 125мм+два фільтри та глибинний насос). Комфорт: - 5 км від Києва; - екологічно сприятливе середовище для проживання та відпочинку; - поряд річка, пляж, дитячі та спортивні майданчики; - своя свердловина; - поряд три магазини: Сільпо, Фора, АТБ; - ми надійна компанія «Лайфбуд», будуємо більше 20 років. Показ будинка зробимо в зручний для вас час. Телефонуйте, домовимось про зустріч. З повагою, Олександр.

власник
Кодацька

Продамо будинок. С. Погреби, Троєщина, Десняниський район. Ділянка 8 сотки 135м2 Стрічковий фундамент. По верху фундаменту залита монолітна плита 400мл. Стіни з газоблоку який утеплений пінопластом 100мл. Криша монолітна 200мл плита Утеплювач пінопласт 200мл, по криші, пвх мембрана від якісного виробника, потім залита піщано цементна стяжка. По всьому будинку розведена, тепла підлога. Зроблена стяжка Зроблена Штукатурна. Розведена Електрика Септик з переливом. Скважина У дворі: Бруківка виробник «Мандарин» Вікна в ламінації. Всі документи є. Із плюсів сьогодення: світло ніколи не вимикають. 150.000$ (торг) Без комісії Хто шукає будинок з якісних матеріалів, в Києві? Запрошуємо на перегляд.

можливий продаж по єОселя
Єдності вул.

Продам будинок з ділянкою 25 соток. Село Гоголів Броварського району, 35км від Киева. Будинок побудовано з дерева, дерево використано і в обробці. Три житлові кімнати, санвузол, кухня та веранда. Опалення піч та електроконвектори. Ділянка 25 соток повністю огороджена, задня частина ділянки виходить на центральну дорогу (можливо використання під комерцію). В дворі є погріб та літня альтанка, гараж та три сараї. Доглянута ділянка з фруктовим садом, великою кількістю квітів та кущів. По всьому участку автоматичний полив. В будинок проведена вода, каналізація, опалення піч та електроконвектори. Велике село з розвиненою інфраструктурою: продуктові, промислові та господарські магазини, маркет Фора, Укрпошта, Нова Пошта, Ощадбанк, школа та дитсадок, лікарня та поліклініка, ресторани та кафе, СТО та АЗС. Зупинка транспорту біля будинку, на території села є озеро з пляжем, шикарний ліс з чистим повітрям і грибами.

можливий продаж по єОселя
Київська, 41

Продаж дуплексу с.Зазимя, ділянка 5 соток+5 додатково у вашому користування, ландшафтний дизайн ділянки, автоматичні ворота, на даху сонячні батареї. Будинок повністю укомплектований для комфортного проживання. Загальна площа будинку 104 м2, житлова 40 м2 і 25 кухня. Будинок двоповерховий, 4 кімнати. Розташований село Зазимя, Київська область. Купівля цього будинку для вас без комісії, на додаткові питання відповім по телефону, перегляди за домовленістю в будь-який зручний для вас час.

ексклюзив
Подельского, 9

Продам будинок В селі Рожни Броварський район

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Свободи, 23

Продажа сучасного нового будинку в с.Рожівка Броварського р-ну. Біля лісу, в затишному місті. Побудований в 2016р. Сучасний, стильний і функціональний будинок 200м2, з 4 спальнями на другому поверсі, одна з них , для батьків, з окремим санвузлом, гардеробною кімнатою і кабінетом, повноцінна відокремлена зона для дорослих. Дизайн інтер’єра другого поверху виконан з екологічних матеріалів, все в дереві. В будинку 3 санвузла і 2 гардеробні кімнати. Є зовнішнє утеплення будинку -10 см мінвати. На першому поверсі розташована велика вітальня, яка з’єднана з кухнею і столовою. З неї вихід на велику терасу. Родзинкою першого поверху є піч на дровах яка взимку прогріває будинок, а також є можливість на ній готувати їжу. Актуальним на даний час є наявність повноцінного підвалу-50м2 з червоної цегли. Є можливість зробити комфортну кімнату для укриття. Поруч з будинком ,будівля в якій розташована баня з кімнатою для відпочинку і невеличкою спальнею для гостей. Також є кімната для занять спортом. На території розташовані ще декілька споруд: теплиця, пісочниця з стелею, хозяйське приміщення. Будинок для дружньої і щасливої сім’ї чекає на своїх нових господарів.

Піщана, 29

Пропонуємо земельну ділянку у с. Княжичі СТ «Ялинка» 6 сот. Огороджена забором є свердловина, підключена електроенергія, є можливість підключити газ. На ділянці є дерев’яний сарай для приладдя, дубинок під ремонт, зелена територія багато фруктових дерев. Поручь ліс, озера, зупинка електрички. До метро Лісова 15 хв.

Лінія 3, 1

КМ Нова Богданівка ! Газове опалення + підігрів підлоги. Свердловина з якісною водою. Центральна каназізація. Є генератор. Якісний просторий будинок з авторським ремонтом і доглянутою територією. Ремонт робили для себе, всі меблі та техніка в ідеальному стан. Планування: На першому поверсі простора кухня та окрема вітальня з справжнім каміном оздобленим італійським мрамором. Великий передпокій у якому розміщена скрита шафа для великої кількості дрібних речей, прохід до загальної другої вітальні з виходом на власну террасу та особистий двір. Гостьовий сан-вузол з душовою кабіною. На другому поверсі велика хозяйська спаля та 2 дитячі. Суміжний сан-вузол з ванною. В будинку є гараж та навіс на 3 авто. До будинку веде гарна, якісна, асфальтована дорога. Гарні судіси.

можливий продаж по єОселя
Осіння

Будинок розташований в одному з найкращих передмість Києва. Відстань від с.Княжичі до центру Києва - 20 км. Триповерховий будинок 2003 року - з ремонтом, меблями та технікою. Загальна площа будинку- 357 м2. Площа ділянки - 18 соток Побудований з екологічно чистих матеріалів (будували для себе!). Стіни: гіпсоблоки+базальтова плита+штукатурка. 2 поверхи + цокольний поверх з сауною, басейном і технічними приміщеннями + гараж. Будинок розділений на 2 частини з яких - 1 це повноцінна 2-х кімнатна квартира, 2 - 1 поверх: велика вітальня з великим диваном і шикарним каміном, кухня - їдальня, на 2 поверсі - 2 просторі спальні, кабінет/гостьова і зона відпочинку! - автоматичний полив з краплинним поливом. - сад - барбекю - гараж Опаленя : 1 - пелетний, 2 - газовий/твердопаливний 3 - електричний. Для роботи циркуляційних насосів є безперебійне електроживлення. Гаряче водопостачання : влітку - геліосистема взимку - швидкісний водоводяний нагрівач від системи опалення з баком – накопичувачем 300 літрів Проведено комунікації: - 2 свердловини ,одна для будинку з водопідготовкою (промивання в автоматичному режимі), а друга свердловина для поливу з баком-накопичувачем 3 м.куб. - 3 насоси: на будинок, для бака-накопичувача та поливу. - електропостачання 3-х фазне, із стабілізаторами на кожній фазі. Вступний автомат 32А - каналізація автономна – септик з аератором + два відстійники та поле фільтрації. - на весь будинок двоблочна пожежно-охоронна сигналізація - оптоволоконний інтернет Розвинена інфраструктура, є супермаркет, дитячий садок, школа, великий Ресторанно-розважальний комплекс Княжий Двір, новий Фітнес Комплекс.

Дачна

Ультрасучасний будинок в маловничому місці поблизу р. Десна у найпрестижнішому кооперативі "Вега". Дуже спокійне та атмосферне місце для спокійного відпочинку від міської метушні. Ділянка 10 соток з гарним ланшафтним дизайном Будинок однорівневий який має великий гараж на 2 авто за своїм санвузлом, велика кухня - вітальня. 2 дитячі кімнати. гостьова спальня, спальня господарська з гареробом та своїм виходом у внутрішній двір, велика тераса та 2 санвузли. При будівництві були витримані усі будівельні стандарти, будували для себе ! Виконаний авторський дизайн з найсучасніших матеріалів, вікна з останньої колекції Rehau з розсувною системою, усюди тепла підлога, камін, меблі та сантехніка провідних світових брендів, скважина 65 метрів. У коперативі є тенісний корт та міні-футбольне поле для жителів, чудове місце для рибалки, є місця де можна спускати катери на воду. В 100 метрах від будинку - річка та пляж, респектабельні сусіди. До міста 14 км. Це місце - ідеально спокійне, приїхавши сюди ви захочете тут залишитись .....

вегівська

Продам новий будинок В сучасному котеджному містечку "Софія",яке знаходиться в 10 км від Броварів по трасі Київ- Чернігів. Територія котеджного містечка закритого типу. Вже встановлені шлагбауми та відеонагляд Асфальтована широка дорога та освітлення вулиць. Будинок 108 кв.м. розташований на ділянці 10 соток. Ділянка повністью огорожена,має автоматичні відкатні ворота. Передній двір вимощена тротуарною плиткою для стоянки кількох автомобілів. Просторий задній двір має достатньо місця для зони барбекю та басейну. Будинок одноповерховий має сучасне функціональне планування : Три кімнати ,коридор,суміжний санвузол ,велику кухню студію з виходом на терасу. В будинку зроблено розводку електрики та теплої підлоги. Машинка штукатурка стін,стяжка підлоги,розводка сантехніки.Стеля утеплена мінватою 300мм. Далі ви створюєте власний інтерєр ,наповнюєте його улюбленими кольорами, деталями і дрибничками . Комунікації введено в будинок,а саме світло,вода (скважина 30м) Переливний септик 2 на 1,5 куба. В котеджному містечку вже здано в експлуатацію і заселено більше 20 будинків. Є кілька магазинів,зупинка транспорту. Четвертий квартал 2025 року буде проведено газ. Облагорожено озеро і паркова зона відпочинку для мешканців містечка. БОНУСИ Від забудовника: СВІТЛО15 КВАТ ДОПОМОГА В ОФОРМЛЕННІ ДОКУМЕНТІВ ПІДКЛЮЧЕННЯ ІНТЕРНЕТУ Вартість будинку 95000 доларів. Без % Дзвоніть сьогодні. Швидко покажу 380634050861 Анна

можливий продаж по єОселя
Кооперативна, 5

Вигідно! Тільки зараз !Акція- 20% !Не пропустіть шанс придбати будинок вашої мрії за вигідною ціною!!! Пропонується найкраща садиба у передмісті Києва, Броварський район, село Семиполки! З двома капітальними будинками, та багатьма спорудами на 40 сот. земельної ділянки, де все продумано для комфортного проживання. Перший двоповерховий господарський будинок з червоної цегли, італійська глиняна черепиця,на всіх будинках, включаючи баню,компактний, 130/60/12, 4 кімнати,мансардний поверх використовується як робочий кабінет,діючий камін у вітальні, санвузол на першому поверсі,дах металочерепиця. Другий будинок гостьовий, теж капітального будівництва, є камін, сучасна піч,санвузол, більярдна кімната,тенісний стіл, кімната для відпочинку тощо. Повністю мебльовані, з технікою та іншим обладнанням, скрізь використовувалися екологічні матеріали! У всіх приміщеннях перший поверх тепла підлога ! Окрема баня ,з канадського кедру, з кімнатою відпочинку , санвузлом, підігрівом полок, теж вартує вашої уваги!!!! Зона барбекю з великою біседкою, три гаражі, підсобні приміщення, великий вольєр. Опалення електричний котел, газ підведений в будинок, дві скважини, два насоса. Великий бонус, ще є свій водойм облаштований під риболовлю та відпочинок. Вся ділянка огороджена парканом, за яким по всьому периметру високі дерева, що надає спокій та комфорт! На території є дитячий майданчик, молодий плодовий сад, туї,самшит, квіти, газони, все , що надихає на життя! Це дійсно райський куточок на землі! Більше фото та інформації да-дам особисто!!!

Щорса

Без % для покупця В мальовничьому с .Зазим`я Броварського району пропонується будинок 400 метрів з власним міні озером ,зоною барбекю та міні-футбольним полем. 30 сотокз ландшафтним дизайном . Два поверхи та прекрасне місце в разі потреби для укриття. 5 Житлових кімнат. Три санвузла. Гостьова кімната з каміном,столова,кухня Сауна ,комора,підсобні приміщення,гараж Всі коммунікації та будинок у відмінному стані. Опалення може бути газове або твердопаливний котел. Електрика 15 квт. Каналізація -септик Территорія огорожена парканом. Дорога асфальтована Всі сусіди респектабельні. Київ 10 хвилин .

Світанкова, 3

Якщо Ви мрієте жити у великому, сучасному будинку. в тиші, поруч біля лісу та озера, але при цьому бути в гущі міста, тоді наша пропозиція для Вас. Пропонується шикарний, сучасний будинок у мальовничому селі Княжичі, яке розташоване 15 хв. від Києва. Площа ділянки: 10 соток . Загальна площа будинку з гаражем: 180 кв.м На першому поверсі є: - тамбур, коридор, гостьовий санвузол, кухня, вітальня з виходом на терасу. На другому поверсі: - коридор, санвузол та три спальні, балкон. Будинок маэ електрокотел на 12 кВт та бойлер на 80 л. На 1-му поверсі та на сходах тепла підлога, на 2-му поверсі батареї. Залита чиста стяжка, готова до укладання покриття. Стіни з гіпсової штукатурки, 2-й поверх з гіпсокартону. Горище утеплення мінватою. Будинок 2017 року будівництва, фундамент устоявся, без тріщин та інших вад. Підключено 16 квт. На ділянці свердловина із чистою водою. Ремонт зроблено на 70%, зроблено всі чернові роботи, Залишається лише поле для творчості майбутнього господаря з матеріалами оздоблення. Зручна інфраструктура: поруч садок, дитячий майданчик, мінімаркет і Фора. Також є спортивний центр з рестораном, секції для дітей та дорослих. Поруч біля будинку зупинка заг. транспорту. Відстань до обїзної Броварів 2км , До м. Лісова 15 хв на загальному транспорті . Будинок будували для себе якісно з любовю. Ділянка 10 соток, земля приватизована, будинок введений в експлуатацію, документам більше 3-х років. Чекаємо на ваші дзвінки.

можливий продаж по єОселя
Новоселов

Без комісії для покупця продається двоповерховий будинок-зруб. Місце розташування: с. Богданівка, Броварського району СТ «Заліське», на відстані 15 км. від м. Бровари та 32 км. від м. Києва. Характеристика будинку: 4 окремі кімнати, кухня-вітальня, кабінет, два сан. вузла, гардеробна кімната. Загальна площа 110 м.кв. плюс крита деревяна тераса. Земельна ділянка 6 соток. На першому поверсі прихожа, кабінет, санвузол з пральною машиною і бойлером (на літній час), вбудована душова кабіна, спальня для гостей з вбудованими меблями, велика кухня - вітальня з усією необхідною технікою (посудомийка, плита, духовка, міркохвильовка, новий двопанельний холодильник). На другому поверсі велика вітальня з гардеробною та виходом на балкон, 2 роздільні спальні кімнати та санвузол. Будинок з усіма необхідними меблями та технікою: пральна машина, посудомийна машина, два холодильники, телевізор, 2 кондиціонери, бойлер. Зроблено: повну заміну проводки з усіма нормами ізоляції для зруб, тепло і гідро ізоляцію, заміну підлоги на другому поверсі, заливку подушки фундаменту з теплою підлого, встановлення очисних систем, заміну сходів між поверхами. Перший поверх має теплу підлогу. Будинок з екологічного матеріалу, в 2019 році зроблена повна реставрація - відшліфовано, герметизовано, пофарбовано і покрито захисним лаком. Комунікації: - електроенергія 15 кВт, система стабілізації напруги на три фази, заземлення; - опалення будинку здійснюється за рахунок двохконтурного газового котла; - водопостачання - скважина, встановлена система очистки води під результати аналізу води і додатково осмос для питної води; - септик. На території невеличка альтанка, фруктові дерева і ягоди. Територія СТ з обмеженим вʼїздом. Поруч ліс, озеро. ID: 1743

ексклюзив
Дачна вулиця, 39

Продам будинок с. Зазимʼя. с. Зазимʼя, Броварський район, Київської області. Будинок 165 м2 розташований на 6,5 сотках землі та виконаний з якісних матеріалів. Фундамент( перевернута чаша) армований 20 см завтовшки. Стіни 1 поверху та перекриття монолітний бетон(20 см), 2 поверх піноблок( 30 см) тип перекриття моноліт. Будинок утеплений пінопластом (15 см). Всі вікна з потрійним склопакетом. Скаважена 86 м. Ремонт в будинку виконаний на 95% 1 поверх Тепла підлога, керамограніт, стіни декоративно штукатурка. 2 поверх підлога ламінат, стіни в приватних кімнатах шпалери. Окремий вхід в котельню в якій встановлено два котла твердопаливний та електро. Болер 100 літрів та водоочистка. На інші питання відповім за телефоном.

власник
можливий продаж по єОселя
Лесі Українки вул., 42

Продамо будинок. С. Погреби, Троєщина, Десняниський район. Ділянка 16с. Стрічковий фундамент. Стіни з газоблоку який утеплений пінопластом 100мл. Криша монолітна 200мл плита Утеплювач пінопласт 200мл, по криші, пвх мембрана від якісного виробника, потім залита піщано цементна стяжка. Зроблена Штукатурна. Розведена Електрика Септик з переливом. Скважина У дворі: Бруківка виробник «Мандарин» Вікна в ламінації. Всі документи є. Із плюсів сьогодення: світло ніколи не вимикають. Дві великі тераси, одна з них накрита. Є відео огляд Кухня 40м2 з вітражними вікнами 170.000$ (торг) Без комісії Хто шукає будинок з якісних матеріалів, в Києві? Запрошуємо на перегляд.

можливий продаж по єОселя
Майданівська вул.

Продаю будинок загальною площею 210 м2 + ділянка 12 соток, с. Рожни, Броварський район, ст Ландыш. На ділянці родючі дерева, на території кооперативу є озеро, навколо ліс. У будинку газ, електрика 15 квт, свердловина 30 метрів. Два поверха, 4 кімнати, перегляди за домовленістю, дзвоніть розповім про деталі.

зелена

Найкраща пропозиція будинку в Погребах! Сучасний будинок 2017р. побудови. Площа 270м. Ремонт з якісних матеріалів: ексклюзивні італійські меблі на замовлення та фурнітура , дорога відомих брендів. Дуже функціональне планування , продумане із розрахунку для великої родини. На першому поверсі велика кухня-гостьова для зустрічі гостей, кабінет для роботи, та санвузол. На другому поверсі три дитячі, та хозяйська спальня, два санвузли, щоб всім було комфортно та зручно. Мансардний поверх можна переобладнати в ігрову. Особлива перевага- велика ділянка 17 соток з ландшафтним дизайном і різними насадженнями. Це справжня мрія для дітей та відпочинку у власному будинку. Для зручності прямо з будинку вихід в гараж на дві машини та Хоз.приміщення. Окремо паркувальний майданчик перед будинком. Важлива перевага- асфальтована вулиця з освітленням та сучасною забудовою. Ідеальна інфраструктура поруч:до Києва 10 хв. на авто (до центру Києва – 40 хв.), до р. Десна 10 хв. на авто. В пішохідному доступі: тенісні корти (криті та відкриті), спортивні та дитячі майданчики, озеро, церква, школа, нова пошта та ін. 5 хв. на авто супермаркети Сільпо, Фора, АТБ, ресторани. Дана пропозиція є найкращою за комплексом характеристик в радіусі 10км. Ви можете впевнитися в цьому на перегляді. Чекаємо Вас

Некрасова, 14

Продається будинок 5 кілометрів від Києва, в Броварському районі, в селі Погреби. Будинок 2-х поверховий, з площею 210 м2, з ділянкою 20 соток, 6 окремих кімнат, великий підвал. У будинки заведено електрику, газ, перший поверх тепла підлога, залита. На території ділянки посаджені різновидні дерева. Поряд із будинком знаходиться ліс. Сусіди поряд живуть.

Єдності вул.
1 - 24 з 596 результатів

Популярні запити