Продам дом звонить по номеру 06******22

власник
Продам дом 2700$...

Продається будинок в смт. Кириківка, Охтирського району. Будинок утеплений, в гарному житловому стані, в будинку чотири кімнати, інтернет, має індивідуальне опалення, і дровяний котел. Також є літня кухня, яка опалюється газом(конвектор). Є погріб, гараж, господарчі споруди. Поряд залізничний вокзал, продуктові та господарчі магазини. Ціна договірна. За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном 09******92 Галина.

власник
Продається будинок

Продається будинок у смт Кириківка, Охтирського р-ну, Сумської обл. Будинок із усіма комунальними зручностями (газ, вода, світло, опалення: газове та твердопаливний котел). У будинку 5 кімнат, 2 входи (можна на 2 господарів). У дворі: 2 гаражі (один під мікроавтобус), сараї, літня кухня (з усіма комунальними зручностями), бісєдка. Каналізація - 2 вигрібі ями (25 м). Біля будинку 12 сотих + поряд 30 сотих. Поряд магазин, пошта, дитячий садочок, школа, селищна рада, річка.

власник
Продається будинок

Будинок в пгт, Кириківка. Близьке розташування до центра та залізниці. Поруч річка. Будинок газифікований, водопровід є можливість завести, кухня окремо розташована, на подвірї є колодязь, хозпостройки з кирпича, глибокий погріб, зручності на вулиці.

власник
Житловий будинок

Продається житловий будинок у с. Кириківка Охтирського району Сумської області. Будинок на три житлові кімнати, кухню та кладову. На подвірї розташована окрема літня кухня, цегляний сарай для утримання худоби та окремо - для інвентаря, також є похідний погріб. До господарства входить огород та садок (0,14 га). У будинка - цегляний каркас, покрівля металева. Опалення газове, є діючі груби (дві). Проведена вода від центрального водогону. Стан будинку житловий. Господарство знаходиться на одній із центральних вулиць (вулиця Річкова), до залізничного вокзалу - близько кілометра.

власник
Житловий будинок у селищі Кириківка

Продам будинок в смт .Кириківка 18 км від міста Охтирка Будинок 90 кв.газове індивідуальне опалення +дровянний котел +камін Інтернет,супутникове телебачення,колодязь,індивідуальне водопостачання + централізоване водопостачання 3 гаражі ,літня кухня ,сарай,погріб В дворі плитка ,є фруктовий сад.Огород Опалення конвекторне Поряд школа,дитячий садок,магазини,нова почта

власник
Продам будинок