Продається елітний будинок в м. Зборів ✨ Опис: Придбайте свій власний куточок розкоші та комфорту в прекрасному м. Зборів. Цей вражаючий будинок знаходиться на просторій ділянці та має площу 344,5 м2. 🏠 Характеристики будинку: Кількість поверхів: 2 Спальні: 5 Сауна: Приватна сауна для вашого розслаблення та відпочинку. Гаражі: 2 окремі гаражі для безпечного зберігання автомобілів. Підвал 🔥 Системи опалення: Три різні види опалення (газовий котел, електричний котел, твердопаливний котел) гарантують вам затишок та тепло у будь-яку пору року. 🌞 Енергоефективність: На даху встановлено Сонячний Колектор, який використовує сонячну енергію для нагрівання води, додатково знижуючи ваші комунальні витрати. 🛋️ Меблі та техніка: Будинок продається повністю омебльований, включаючи сучасні меблі та побутову техніку. Ви готові здобути ключі та миттєво насолоджуватися вашим новим простором. 🌳 Ділянка: Велика ділянка дозволяє вам насолоджуватися приватністю та створювати власний оазис затишку в природі. 💰 Ціна: 67000$ Для отримання додаткової інформації та найкращої ціни, звертайтеся за вказаними контактними даними. Не упустіть свій шанс стати власником цього ексклюзивного будинку в серці природи. Зателефонуйте нам вже сьогодні та заплануйте огляд!

ексклюзив
гоголя, 3

Продається незакінчене будівництво у м.Зборів по вул. Івана Богуна. Підведена електромережа на 3 фази, на подвірї є висверлина скважина. Залитий фундамент на с/г приміщення (гараж, кухня, сарай). Є великий погріб на 80м2, висота стелі 3м. Горище з високими фаціятами, дає можливість зробити кімнати, панельне перекриття.

власник
Будинок СМТ Зборів

Будинок покритий польською металочерепицею та встановлені деревяні євровікна. Стіни будинку є утепленими. Зовнішня стіна будинку побудована із цегли, а всередині наповнення стін з мінвати. Внутрішні стіни з цегли та деякі з піноблоку. Розміщений біля центру міста Зборів, в пішій доступності 5 хв від центральної районної поліклініки, районної лікарні, загальноосвітньої школа, дитячого садочку.

власник
Продається будинок м.Зборів
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок у місті Зборів по вул. Д.Галицького 15 біля нового садіку. До центру 7хв пішком. Нова дорога по вулиці. Літня кухня з гаражом, великий склад, дві старі хати з цегли. Земельна ділянка 0.32га

власник
Продаж будинку м.Зборів

Терміново! Можливий торг продається будинок в м. Зборів, Тернопільська область. 50.000 євро за детальною інформацією пишіть або +641679899 в WhatsApp. Будинок з гаражем і літнею кухнею ( вода і газ провпедені), город і садок. Все розміщено близько: магазин, школа і дитячий садок.

власник
ТЕРМІНОВО продається будинок

Продам будинок з прибудовою,вода і газ підведено під будинок,стіни поштукатурені залита стяжка,поруч школа та дитячий садок,5 хвилин до центру,м. Зборів по вул.Чорновола 3., Можна прийти подивитися або дзвоніть Уляна - 06******79., Надя - 09******47.

власник
Продам  будинок з прибудовою

Житловий будинок з усіма комунікаціями, двохповерховий гараж, літня кухня, сарай на 10 сот. землі. Зручне розташування. Під будинком знаходиться великий підвал-бункер на весь коридор і його розмірами як по довжині так і по висоті з освітленням на 12в. Під стінами будинку міцний, надійний фундамент який розраховувався на другий поверх. Вулиця на якій знаходиться будинок розміщена за міським парком. Всі документи на будинок і землю є в наявності. Чесність і порядність гарантую. Якщо Вам підходить ціна будинку тоді пишіть мені на вайбер або вайтцап.

власник
Будинок з прибудинковими  будівлями і приватизованою землею

Продам будинок,всі комунікації зроблені,все нове продається з новими меблями,в центрі міста,300 метрів школа,дзвонити тільки на вайбер.

власник
Продам будинок...

Гас світло конвектори косметичний ремонт новій кабель від слупа по хаті кабель новий є садок річка коло хати пастівник город. город в полю пліт початий з камінню фундамент під гараж. Зупиняється маршрутка коло хати шкільна, до поїзда мет.500. до каплички мет.50 чиста добра джерельна вода. все що цікавить дзвоніть договоримось

власник
Продаж хатинки дзвоніть договоремось

Продам житловий будинок з цокольним поверхом в м.Зборів по вул.Травнева, земельна ділянка 13сот.Процент готовності незавершеного будівництва житлового будинку становить 76 відсотків. На подвірї є вода,світло відключене,газу в будинку немає.Гарне розташування-близько до дитячого садка,школи ,лікарні і тд.Фундамент з блоків,стіни з цегли,перекриття -панель і дер.балоч.,підлоги-немає,покрівля-шифер,вікна і двері-деревяні.Реальному покупцю ціна буде знижена.Можна під виплату Можна прийти подивитись, або дзвоніть 09******03 Пропонуйте свою ціну,домовимось

власник
Продам   будинок