Власник. До Вашої уваги будинок з земельною ділянкою, розмір якої становить 6 соток. Загальна площа будинку - 45 кв.м. На земельній ділянці є літня кухня, вигрібна яма, погріб. Будинок газифікований. Три кімнати. Поставлені лічильники на електроенергію, газ та воду. Присутній газовий котел та насос для обігріву. Санвузол на дворі, але є можливість перепланувати в середині будинку. Багата зелена територія, прекрасна можливість вирощувати власні фрукти на овочі. На ділянці вже є фруктові дерева, на кущі ягоди. Будинок розташований в Шевченківському районі міста Запоріжжя, вулиця Ізмаїльська. Земельна ділянка приватизована, є технічний паспорт на будинок, наявні всі правовстановлюючі документи.

Ізмаїльська вул., 1

Силова, 24

Пропонуємо вашій увазі капітальний максимально продуманий до дрібниць будинок в центрі Запоріжжя Лівого. Будинок складається з кількох рівнів. В цоколі знаходяться бойлерна з газовим двоконтурним котлом та твердопаливном котлом, насосною системою, розводкою гребінки для теплої підлоги; щитова кімната; пральня. На першому поверсі гардеробна, санвузол, кімната відпочинку (можна використати як кабінет або гостьову кімнату). Другий рівень - кухня-вітальня з виходом на терасу (є водовідведення, світло) На третьому та четвертому рівнях розташовані по дві кімнати (господарська кімната з гардеробною) та два санвузли. Є готовий дизайн-проект. Лишилось зробити чистове оздоблення на ваш смак та розставити меблі. Телефонуйте. Організуємо оперативний показ та повний супровід.

Основна вул., 116

Предлагается к продаже отличный дом по очень выгодной цене! Находится на Великом лугу (правый берег), в безопасном и экологически чистом месте. Площадь 165м, участок 8 соток, огорожен забором. 2 этажа. Дом утеплен + штукатурка. Заведены все коммуникации. Состояние от строителей. Дом под Ваш ремонт! Звоните!!!

Зелена вул.

Комплекс будинків у Хортицькому районі – екологічно чистому районі Запоріжжя. Комплекс складається із 8 будинків в елітному селищі. Двоповерховий будинок: - Розмір ділянки 2.5 сотки - Будинок 117 кв.м (ВІЛЬНЕ ПЛАНУВАННЯ) - гараж 24 кв.м; - задній дворик 7х12 метрів. Будинок виконаний із якісних матеріалів! Газобетон 300 Пінопласт 100 Дах - металочерепиця У будинок заведено комунікації: -Вода -Центральна каналізація! -Електрика 10КВт/380В Також є варіант з вже встановленими перестінками та з міжповерховими сходами вартістю 90000 доларів. Більше деталей за телефоном!

Доблесна вул.

Пропонується до продажу половина будинку, окремий вхід, окремий двір. Загальна площа - 44 м2. Теплий будинок, економічний. В будинку заведені повністю всі комунікації. Зручне місцерозташування та транспортна розвязка, тихий район. Повний супровід угоди, перевірка документів, кваліфікована допомога фахівців. Звертайтесь за тел. 05О021ОО35

Словянська вул.

Продаж частини будинка (2 кімнати + коридор) з літнею кухнею (кімната + кухня та коридор) в Дніпровському р-ні, вул. Стасова. Окремий вхід та свій двір. Загальна площа 50 кв. м. В будинку всі комунікації, зручності в будинку та в літній кухні. Гарний житловий стан, газовий одноконтурний котел та колонка, центральний водопровід та каналізація. Землі 4,5 соток. На території є погреб, госп. споруди, фруктові дерева та город. Торг.

Стасова вул.

Пропонується на продаж 2-поверховий котедж площею 95 кв.м на ділянці 5 соток. Виконаний сучасний ремонт, меблі та техніка залишаються. Ремонт 2020р., робився ,,для себе,,. Все продумано до дрібниць. Метраж: 95/58/13. Три житлові кімнати, простора кухня з їдальнею, суміщений санвузол. Просторий балкон-тераса. Територія огороджена, місце під стоянку двох авто. Автоматичне керування освітленням та воротами з телефону. Територіально Правий берег, по вул. Весніна. Всі подробиці по телефону, дзвоніть, покажемо! Продаж без комісії для покупця!

Весніна вул., 38

Таких вариантов больше не будет ! Дом по самой низкой стоимости в г.Запорожье . Локация : Днепровский район , В.Луг . Экологический чистый и безопасный район . Участок : Площадь 8 сот , полностью огорожен капитальным забором . Дом : Постройка 2012 года . Площадь 165 м2 . 2 этажа . Ракушняк + утеплитель + декоративная штукатурка . Перекрытия - железобетон . Крыша - мягкая кровля .Окна - металл пластик . Заведены все коммуникации - электричество , газ , вода . Стены отштукатурили. Электричество - разведено . Планировка : 1 этаж : прихожая , гардероб , прачечная , санузел , гостиная + кухня + столовая . 2 этаж: 3 спальни , ванная комната , балкон . Спешите , это редкий вариант . Компания : Агентство недвижимости Дилайн

Донецька вул.

Продаётся дача в городе, расположена за кинотеатром «Космос», пересечение улиц Рязанская-Ракетная, садоводство "Строитель" на первой линии. Расстояние до остановки, магазина, аптеки - 250м. В доме есть вода питьевая круглогодично, свет, душ, туалет в доме. Земля 5 соток с ГОСактом, на дом есть технический паспорт для присвоения адреса. Звоните, договоримся о просмотре)

Ракетна вул., 111

Продаётся домик на причале и участок расположеный рядом. Домик постороен из эко материалов, все продуманно до мелочей. Есть своя скважина, конвектора в домике. Мебель и техника по договоренности. Смотрите фотографии.

Набережная

Пропонуємо до продажу 2-а будинка на одній ділянці в Комунарському р-ні, вул. Алапаєвська (орієнтир "Второмайський"). Площа будинків 60 та 43 кв. м. Є всі комунікації, опалення: газовий та твердопаливний котел. На земельній ділянці, площею 6 соток є також господарські споруди та гараж. Інфраструктура в кроковій досяжності. Телефонуйте, чекаємо на перегляд.

Алапаєвська вул.

Продам будинок на пос.Чкаловському, вул.І.Богуна. Доглянута ділянка, альтанка, огороджені квітники, город. Цегла, шифер, двоконтурний котел. Три кімнати, санвузол, кухня, передпокій. За більш детальною інформацією телефонуйте в АН Срібло.

Богуна вул.

Продам дачну ділянку з будинком район Соловїного гаю. Тихе і спокійне місце, поряд р. Дніпро (700м). Ділянка 5, 0 соток, приватизована, кадастровий номер. Двоповерховий будинок 6, 5м х 9, 9м. Загальна площа 95, 0 м2, житлова 65, 0 м2. Перший поверх: коридор, вітальня, кухня-їдальня, санвузол, комора, підвал. Другий поверх: дві спальні, туалет. Стіни будинку: цегла, термоблоки мін. вата, пінопласт, сайдинг. Комунікації: Електроенергія 380-220В. Газ. Опалення 2-х видів (газове чи електро). Питний водопровід, технічна вода для поливу (щодня), зливна яма (8 м3). Територія: ландшафтний дизайн, газон, багато хвойних рослин різних видів. Виноград, фруктові дерева. Декоративне підсвічування ділянки. Зона барбекю, господарські будівлі, літній душ, дві альтанки. Місце для стоянки авто із навісом. Будинок продається з меблями та технікою.

Вишнева, 777

Пропонується на продаж недобудований 2-поверховий будинок, що розташований по вул. Північної у сел. Сонячний на приватизованій ділянці 15 соток. Загальна площа будинку 300 кв. Будинок збудований з газоблоку, бетонні плити перекриття, дах – металочерепиця. Можливість вільного планування. Є комунікації: світло, вода, каналізація - вигрібна яма. До будинку повністю асфальтована дорога із траси.

Северная

Продам загородный дачный дом, S=107 м кв., в 20 км от Запорожья, на Левшинском заливе, СТ "Лесхоз-2",на 5 сотках приватизированной земли. Это место силы, релаксации, отдыха-баланс между эстетикой и функциональностью будет приносить вам удовлетворение многие годы жизни! Потому что на территории есть бассейн, спортивный тренажер, качели, площадка для игр(настольный теннис),уличная дровяная печь, пруд для рыбок, площадка для авто, гостевой домик. Весь участок огражден презентабельным мощным бутовым забором. Хвойные растения-высокие туи, сосны, ели создают удивительный живописный ландшафт! Рядом часовня, остановка транспорта. Есть личный вход к заливу, можно порыбачить, поплавать на лодке, территория на 5 соседей ограждена забором и закрывается! И это еще не всё, чем можно насладиться во время отдыха! В доме есть прекрасная сауна, в подвале-на цокольном этаже! Весь дом внутри обшит натуральным деревом! Обставлен надежной деревянной мебелью! На 1-этаже-большой холл- 35 кв м где можно праздновать все семейные события-свадьбы, дни рождения, юбилеи. Камин-придает теплоту и уют в доме! Второй этаж-мансарда-благоустроен под спальню, через окно которой можно услышать пение лягушек, и увидеть удивительный ландшафт! Дорогие друзья, все не рассказать на страницах интернета об этом удивительном месте! Поэтому приезжайте-посмотреть, звоните, чтобы договориться о времени встречи. Фотографий много-дополнительно сброшу и отвечу на вопросы!

Лісгосп-2, 123

Івана Мейлуса вул. (Червонопрапорна)

Пропонується до продажу будинок у Заводському районі, центр Подпорожнянки, вул. Світловодська, 11 соток землі. Загальна площа будинку - 70 кв. м. Будинок збудований у 2000 році, має 3 прохідні кімнати, велику кухню площею 12 кв. м. У будинку є вбудовані меблі, частково замінені вікна, на підлозі плитка та лінолеум. Санвузол обєднаний, сучасна плитка, ванна. Проведений газ, а також є пічне опалення, вода, світло. На ділянці ростуть садові дерева, є місце для автомобіля, господарські будівлі. Вигідне розташування з наближеною зупинкою транспорту, магазином та 5 хвилин пішки до річки Дніпро.

Світловодська вул., 55

Опалення та гаряча вода - двоконтурний котел. Вікна пластикові. Поєднаний санвузол. Приватизована земля. На ділянці цегляна капітальна кухня, з однієї кімнати, кухні та передпокою. Опалюється газовими конвекторами. Дах шиферний. Стан дома жилий. Торг. #29365.

Славгородська вул., 111

Пропонується на продаж частина котеджу, загальною площею 118,3 кв.м., що розташований на Правому березі в районі парку Енергетиків. Частина котеджу складається з кухні, зала, трьох спалень, вбиральні та великого суміщеного санвузла. У всьому котеджі виконаний ремонт як зовні, так і всередині. Автономне опалення – двоконтурний котел, також є котельня із твердопаливним котлом. Доглянута ділянка, два входи, поряд є капітальний гараж 6х4. Ціна 75000 у.о.

Телеграфна вул., 99

Продам двополверховий будинок .Будинок 1997р,цегляний та ракушняк,покрівля шифер.Загальна площа будинку 202 м2 ,площа ділянки 8 сот. Два поверхи і підвальне приміщеняя,.Автоматичні ворота, гараж на 2 авто, У будинку на першому поверсі вітальня, простора кухня ,камінна кімната з діючим каміном,санвузол з душевою кабіною,є кімната під сауну,є комора під сходами.Також на першому поверсі окреме примішення - котельня. Опалення автономне газове,двуконтурний котел,є і твердопалівний котел.На другому поверсі, просторий хол,і дві спальні з виходом на балкон, окремий сан.вузол з ванною кімнатою, коморки.У підвальному поверсі,гараж на 2 авто, майстерня, оглядова яма, комора. Вхід в гараж є з будинку На подвірї є літня кухня, альтанка,сан.вузол і комора для зберігання інструметну. доглянутий плодонесучий сад,малинник, виноградник.

Банківська вул., 111

Продам 1/2 часть дома, Зеленый Яр, ул. Курортная, 44 кв.м, 2 спальни, все удобства, встроенная кухня, отдельный вход, 1 сотка свободной земли. Торг.

Курортна вул.

Продається БУДИНОК, вул. Світлогірська. Шевченківський район. Будинок обкладений цеглою. Дах – шифер. Газ. Зручності. 80 кв.м, 4 кімнати, велика кухня, санвузол. Склопакети. Меблі. Газовий котел. Колонка. Лічильники газу та ел/ен. Літня кухня. Підвал. Є місце для заїзду авто чи під гараж. Сад. Огород. Виноградів. Ділянка – 5 сотів. Є кадастровий номер. Поруч зупинка, магазин, школа, дитячий садок. Телефонуйте. Домовимося про перегляд.

Світлогірська, 777

Продаж будинку по вул. Дубова на Верхній Хортиці Земельна ділянка приватизована, 9,85сот. Площа будинку 34/17,4/11,1 2 кімнати (площа 7,6+9,8кв.м) Санвузол сумісний (душ.кабінка, унітаз) Продаж з меблями Зупинка, крамниці, школа розташовані поруч В"їзд під машину Велика територія дає можливість вирощувати овочі, фрукти. Телефонуйте! Проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Агентство нерухомості "Асторія", офіс Незалежної України, 36.

Дубова вул. (Блюхера)
1 - 24 з 919 результатів

Популярні запити