Продається затишний будинок із величезною земельною ділянкою в мальовничому місті Коростень, район Пашин, на вулиці Козака. Житловий будинок, готовий до заселення, ідеально підходить для вашої сімї. Загальна площа - 73 кв.м, у ньому 3 просторі кімнати, зручна кухня, затишна веранда та комора. Вас оточує велика земельна ділянка площею 18 соток, яка дозволить вам насолоджуватися простором і свіжим повітрям. Додаткові плюси цієї пропозиції: гараж, сарай, погріб та колодязь у дворі. Можливість підєднатися до газопостачання дасть вам комфорт та зручність. Продаж без посередників - економте гроші! Ціна - 13 000$ ТОРГ! Можливий продаж на виплату за 15000$ з першим внеском від 7000$. Не втрачайте шанс стати власником цього чудового будинку та земельної ділянки в Коростені! Зателефонуйте нам вже сьогодні!

власник
Козака, 77

Чудова частина будинку з окремим подвірям, літня кухня, більше подробиць і фото в особисті

Фізкультурна вул., 5

Пропонується на продаж недобудований одноповерховий будинок загальною площею 150 м², розташований у тихому та живописному районі Житомира. Будинок знаходиться в новому сучасному районі міста, що активно розвивається. Поруч розташовані ліс та озеро, що створює сприятливі умови для проживання або відпочинку на природі. Будинок будували для себе з використанням якісних матеріалів, таких як червона та рвана облицювальна цегла. Всі необхідні комунікації знаходяться біля будинку, що значно спрощує підключення. Земельна ділянка площею 6 соток, з можливістю розширення території за рахунок сусідніх ділянок. З будинку відкривається чудовий вигляд на озеро та зелені насадження, що додає відчуття спокою та гармонії. В районі живуть порядні сусіди, що забезпечує комфортне та безпечне проживання. Переваги: Тихе та спокійне місце, ідеальне для сімейного проживання або як дача для відпочинку. Близькість до природи, можливість насолоджуватися прогулянками та риболовлею на озері. Перспективний район новобудов, що сприяє зростанню вартості нерухомості в майбутньому. Не упустіть можливість придбати цей будинок і втілити свої мрії про комфортне проживання в екологічно чистому та спокійному районі!

ексклюзив
Антоновича Професора вул., 72

Пропонуємо вашій увазі ексклюзивну можливість придбати частину приватного будинку 78 м2 разом з земельною ділянкою 6 СОТОК в районі ЖК "Сімейний" у місті Житомир. Будинок має ГАРНИЙ, ЖИТЛОВИЙ стані та всі необхідні зручності для комфортного проживання, включаючи автономне опалення та централізовані комунікації. Маємо власний окремий двір та МОЖЛИВІСТЬ РОЗПОДІЛУ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ для будівництва окремого будинку або для будь-яких інших цілей за бажанням нового власника. В дворі знаходиться окрема будівля майстерні та підсобних приміщень. Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової нерухомості. Для отримання більш детальної інформації та організації перегляду, будь ласка, звяжіться з нами за вказаним номером телефону. ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ від агентства нерухомості EXCLUSIVE.

ексклюзив
Старицького, 5

Продається окремий цегляний будинок площею 74 м² по вулиці Героїв Пожежних р-н Мальованка в Житомирі. Ділянка площею 6 соток, ФАСАДНА, що ідеально підходить для використання в комерційних цілях. Будинок збудований з екологічної червоної цегли, має 3 кімнати, підведені центральні комунікації, автономне опалення – газовий котел, санвузол обєднаний, металопластикові вікна, господарські приміщення. Будинок розташований у зручному місці з гарною транспортною розвязкою. Поруч є зупинки громадського транспорту, магазини, школа, паркова зона. До центру міста всього 3 хвилини на автомобілі. Цей обєкт нерухомості поєднує в собі переваги комфортного проживання та можливість використання у комерційних цілях, завдяки своєму вигідному розташуванню. Для отримання більш детальної інформації та організації перегляду, будь ласка, звяжіться з нами за вказаним номером телефону. ЕКСКЛЮЗИВНА пропозиція від агентства нерухомості EXCLUSIVE.

Пожежників, 60

Продам ч/б 65 кв, по вул. Пушкінська. 2кім. Нова покрівля, АО, МП, подвал, жилий стан, можна під перепланування, під добудову. Поруч парк, лікарня, зупинки, кафе, магазини. Все поруч. Ціна 42000$

Пушкінська вул.

Пропонуємо вашій увазі ЕКСКЛЮЗИВНУ можливість придбати обєкт нерухомості, який потребує реконструкції, а саме частину приватного будинку площею 100 квадратних метрів, що розташований на земельній ділянці площею 4 сотки в районі ТРЦ Глобал ЖИТОМИР. Обєкт в два поверхи, розташований в тихому дворі, що створює сприятливі умови для життя та бізнесу. До будинку підведені всі центральні комунікації. Обєкт потребує реконструкції, що створює ідеальні умови для інвестицій та переобладнання в декілька квартир для подальшої здачі в оренду, що може стати вигідним проектом для пасивного прибутку. Ідеальна транспортна розвязка та інфраструктура, що робить обєкт біль привабливим для потенційного покупця. Для отримання більш детальної інформації та організації перегляду, будь ласка, звяжіться з нами за вказаним номером телефону. ЕКСКЛЮЗИВНА пропозиція від агентства нерухомості.

ексклюзив
Художника Канцерова пров. (Чапаєва), 27

Будинок сучасного формату, з готовими документами та можливістю реалізувати власну мрію!!! ☆ Вільський Шлях ☆ суха, простора ділянка ☆ огороджено з усіх сторін ☆ одноповерховий дім ☆ 3 кімнати+ кухня з виходом на терасу, санвузол ☆котельня, два виходи ☆ ГАЗ, ВОДА, КАНАЛІЗАЦІЯ- всі комунікації ☆ дуже гарне місцерозташування ☆ якісно збудований, без внутрішніх робіт ☆ приємна ціна!

Вільський Шлях

Продаж приватного будинку з земельною ділянкою 8.7 соток Будинок капітальний,в гарному стані. Всі центральні комунікації. Є погріб,майстерня,кладовка. Зручне місцерозташування,спокійний район. Ексклюзивна пропозиція! Детальніше за номером телефону.

Провулок Цегляний, 9а

Частина будинку, по документам, як квартира в центрі міста. Гарний стан, меблі та техника. Автономне опалення, погріб, центральні комунікації. Є мансардний другий поверх (без внутрішніх робіт). Двір окремий, гараж, 4 сотки землі. Все оформлено документально. Вільна

Маяковського вул., 17

Продається частина будинку в тихому центрі з окремим двором. Зручності в будинку. Металопластикові вікна. Велика кімната. Гарний, охайний стан квартири. Торг.

Мазепи, 46

Продам частину будинку , в гарному місці центра Житомира. Два поверхи . 4 кімнати Металочерепиця. Утеплений. Окремий двір , плитка ,капітальний гараж , вольєр , молоді дерева . Сучасний ремонт , вмонтована кухня , меблі. Центральна вода , нова лінія світла , двоконтурний газовий котел. Великий бетонний підвал - бомбосховище. Поруч зупинки , школи , магазини , дитячі садочки і зона відпочинку. Дзвоніть - організую показ. НА ПИТАННЯ - ВІДПОВІДАЮ ТІЛЬКИ по - ТЕЛЕФОНУ. 0939086570

Новопівнічна вул.

Продаж трикімнатного будинку на Мар’яновці. Будувався для себе, продається по причині переїзду. Загальна площа будинку - 97м2. Складається з 3 окремих спалень, просторої кухні-вітальні, тамбура, котельні, коридора та тераси, яка не врахована в загальну площу. Будинок побудований дуже якісно, хороший фундамент, товсті стіни. Над всіма вікнами/дверима залізобетонні перемички. Зроблено чорнову стяжку підлоги. Стоять хороші вікна. Утеплена стеля. Для даху використовувалася якісна металочерепиця. Комунікації: -Електрика підключена до будинку -Каналізація розведена по будинку та підключена до септиків (три переливні колодязі). -Колодязь на території Загальна площа ділянки - 10 соток. Сусіди є, район активно забудовується. До ділянки є декілька під’їздів. Введений в експлуатацію, можна під єОселя та єВідновлення.

можливий продаж по єОселя
Світинська вул., 123

Продається чудовий будинок в мальовничому місці. Знаходиться на березі озера. Загальний стан ( заїхав і живи). Додатково є пічне опалення. Зручності у будинку . Всі меблі і техніка залишаються. На теріторії є альтанка, льох, на теріторії баня з вотопроводом. По периметру огорожено металопрофілем,Більше подробець по телефону.

можливий продаж по єОселя
Транзитна, 1

Продається цегляний двоповерховий будинок у Брусилові. Будинок площею 107 метів, 2 поверхи, 5 кімнат. Ділянка 27 соток. До будинку веде асфальтована дорога. На території є город, гараж, літня кухня, сарай, асфальтовані доріжки, погріб Повністю укомплектований всіма меблями та технікою, заходь та живи. Металопластикові вікна, свердловина. Чудове місце, поряд ліс. До Києва 70 км. До Житомира 70 км. Торг!

Лісова

Пропонується для продажу двоповерховий будинок з мансардою (50 кв.м.), гаржем та літньою кухнею , розташований в селищі міського типу Чоповичі , на відстані 120 км від м.Київ. ( від траси Київ-Ковель 7 км). Селище поєднує в собі все необхідне для сучасного заміського життя ( школа, дітсадок, магазини, кафе, асфальтована дорога, інтернет) та розкішну природу - ліс, річка Ірша, сади, поля. На відстані 5 км розташоване урочище Кипяче, на території якого знаходяться Жіночий та Чоловічий монастирі , відкриті для всіх бажаючих. Жіночий монастир пропонує молочну продукцію та випічку власного виробництва, на території чоловічого монастиря знаходиься купальня.

Садова

💙Сучасний комплекс таунхаусів та дуплексів «Premium Space» поблизу Житомира💛 Ціна таунхауса від 71 000 доларів. Площа від 79,9 м.кв. Власна земельна ділянка під таунхаусом. Задній дворик. Два гарантованих паркомісця. ❗️Гнучкі умови придбання❗️ Це та ще багато цікавого чекає на вас у нашому комплексі «Premium Space» 🔆 Приїжджайте на перегляд таунхаусів за адресою: с. Зарічани, вул. Ольгинська, 3 (тимчасово заїзд через АЗС БРСМ) 🔆 📲 Телефони для узгодження годин візиту: 067 485 44 44 або 073 485 04 04

власник
можливий продаж по єОселя
ольгинська, 3

Продається гарний будинок в мальовничому місті Станишівські дачі недалеко від міста,10 хв руху автомобілем по гарній дорозі. Будинок 2019р.побудови 110м², два поверхи, деревяне перекриття. Перший поверх 2 кімнати, гардеробна, котельня, кухня, ванна з санвузлом сумісна. На другому поверсі вільне планування. Між першим та другим поверхом мінвата 150. Будинок утеплений пінопластом десяткою. Металопластикові двох камерні вікна. В будинку електроопалення, світло 380, тепла підлога, вода колодязь заведено в будинок та розведено. Каналізація септик, 2 ями по три куби з переливом. Залито фундамент під паркан та під сарай. Ділянка 4,5 сотки землі. Багато фруктових дерев( молодий садок). Біля будинку газовий стояк. Сусіди проживають на постійній основі. Будували для себе з якісних матеріалів. Всі документи готові до продажу. Будинок чекає нових власників. Пропозиція від Агенства Оберіг. Перегляд організую в зручний час для вас. Ціна 60000$💥💥💥 Реальному покупцю гарний торг. Тел 0978118645 Наталя

Дачна, 98

Продам будинок в с.Левків 0,17 соток приват. землі . будинок деревяний 65 кв.м дві пічки 2 кімнати. світло. вода колонка в дворі. хоз будівлі . Асфальтований підїзд до будинку. Документи готові до продажу. ціна 15899 у.о торг . 0975388829

Донецька, 80

Продаж будинку в селі Березина (Київський напрямок). Гарне мальовниче село, розташоване вздож Київської траси, на відстані 12 км від Житомира. 18 соток приват. землі Газифікований будинок будинок деревяний жилий доглянутий Документи готові, за подробицями телефонуйте.

Грушевського

Продам будинок в селі Миролюбівка Житомирської області (130 км від Києва) можна як і жити так і для дачі. Будинок не протікає, є пічка, є електрика, сарай, погріб, літня кухня та сарай під дрова. Три садки з різноманітними деревами: яблуня, груша, слива, абрикоса. Участок= ділянка 24сот. +. В нікці ділянки є річечка + посадка-лісок. Є карєр (не працюючий). Поруч ліс з суницями та грибами. Поруч озеро = можна як купатись так і ловити рибу. Можливий ТОРГ. Можливо під викуп.

власник
можливий продаж по єОселя
Червоноармійська, 61

Дiлянка 25 соток, Будинок 2 поверхи, пiдключена електрика , 150 Кв.м, встановленi вiкна rehau, другий поверх готовой для заселення, потрiбно встановити дверi, пiдвiконники. Перший поверх: пiдлога готова пiд плитку, каналiзацiя розведена, потрiбно зробити розводку електрики, стiни готовi пiд облицювання. Охородження готове для встановлення паркану. Скважина 60м. Також ще один фундамент на 80 КВ.м, який Можна використати пiд гостинний дiм , гараж Чи сауну. Документи готовi до продажу

власник
Довженко 2а

Продається двоповерховий будинок-обєкт незавершеного будівництва в селищі Корнин, Житомирської області. Загальна площа будинку - 180 м², з яких 90 м² житлова площа і 90 м² мансардна. Будинок збудований з керамзитобетонних плит, що забезпечує міцність та теплоізоляцію. Земельна ділянка площею 13 соток. Є огорожа, яка відділяє територію від дороги. Будинок оснащений металопластиковими вікнами. Комунікації не підключені, проте розпочато будівництво каналізації. Електрика, вода та газ доступні для підключення. На території ділянки є кілька плодових дерев, зокрема яблуні та вишня. Розташування: Корнин - мальовниче селище на берегах річки Ірпінь, яка є притокою Дніпра. Тут вас оточують сосновий ліс та дубовий гай, що забезпечують чисте повітря і затишок. Піщаний берег і прозоре дно річки Ірпінь створюють ідеальні умови для відпочинку та риболовлі. Селище знаходиться на відстані 100 км від Києва і 80 км від Житомира. Найближча залізнична станція Криве розташована за 6 км. Корнин має всі необхідні зручності, включаючи школу, дитячий садок і амбулаторію загальної практики - сімейної медицини. Будинок розташований у віддаленій частині селища, що забезпечує тишу та спокій. Це ідеальне місце для великої родини. Живописна та спокійна атмосфера далеко від міської метушні в екологічно чистій зоні з розвиненою інфраструктурою.

власник
Ірпінська, 25

Продається просторий будинок у м. Звягель, Житомирській обл. Загальна площа будинку - 106,8 кв.м., який розташований на земельній ділянці 8,5 соток (приватизована). В будинку 5 кімнат, простора кухня з повноцінною піччю для випічки, та ванна кімната. З комунікацій підведено: електроенергія, природній газ (встановлений котел), центральне водопостачання. Також є в наявності грубка, що дає можливість опалювати будинок дровами. Свій заїзд та двір, біля будинку на території є криниця, сама територія огороджена парканом по кругу (не прохідна). Продається від власника (без додаткових комісій). Можливий аргументований торг. Огляд будинку за попередньою домовленістю по телефону.

власник
Михайла Драгоманова
1 - 24 з 1 838 результатів

Популярні запити