Частина будинку вул.Саєнко. Будинок на три власника . Загальна 34 м2. Кімната 16 м2 , кухня 8 м2. Є газ,але поки відрізан. На даний час, електро опалення. Дуже гарне розташування будинку,школа,магазини,зупинка. Ділянка 6 соток.3 приватизовані та 3 оренда Окремий двір,є можливість зробити окремий заїзд Сайт vashrealtor.zt.ua

Саєнка вул., 44

Чудова частина будинку з окремим подвірям, літня кухня, більше подробиць і фото в особисті

Фізкультурна вул., 5

ПРОДАЄТЬСЯ ДОБРОТНИЙ БУДИНОК для ВЕЛИКОЇ РОДИНИ. . Загальна площа ділянки - 9 соток огородженої території. Є достатньо місця для будівництва басейну, бесідки або інших споруд. . 3-х поверховий будинок загальною площею 470 м2 в тому числі цокольний поверх з гаражем 40м2, підсопними приміщеннями та сауною. . 8 окремих кімнат, 3 санвузла, простора кухня-студія, з кімнат є вихід на великі лоджії. . Будинок будувався для себе з екологічних матеріалів, з залізобетонними перекриттями, розведене опалення та електропроводка, стіни та стеля - зроблені під фарбування. . Додатковими перевагами при купівлі для Вас стануть підключення 3-ох фазної електроенергії та наявність всіх коммунікацій. . Зручна локація, інфраструктура, транспортна розв’язка, доброзичливі та поважні сусіди! . Володіння власним БУДИНКОМ - це результат Вашої роботи і Вашого успіху. . ❤️Від Вашої нової пристрасті, від Вашої нової закоханості, Вас відділяє лише один телефонний дзвінок. Телефонуйте, домовляйтеся про перегляд і я гарантую - Ви закохаєтесь в цей будинок з першого погляду.

Антоновича Професора вул., 7
Задайте ціну будинку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонується на продаж недобудований одноповерховий будинок загальною площею 150 м², розташований у тихому та живописному районі Житомира. Будинок знаходиться в новому сучасному районі міста, що активно розвивається. Поруч розташовані ліс та озеро, що створює сприятливі умови для проживання або відпочинку на природі. Будинок будували для себе з використанням якісних матеріалів, таких як червона та рвана облицювальна цегла. Всі необхідні комунікації знаходяться біля будинку, що значно спрощує підключення. Земельна ділянка площею 6 соток, з можливістю розширення території за рахунок сусідніх ділянок. З будинку відкривається чудовий вигляд на озеро та зелені насадження, що додає відчуття спокою та гармонії. В районі живуть порядні сусіди, що забезпечує комфортне та безпечне проживання. Переваги: Тихе та спокійне місце, ідеальне для сімейного проживання або як дача для відпочинку. Близькість до природи, можливість насолоджуватися прогулянками та риболовлею на озері. Перспективний район новобудов, що сприяє зростанню вартості нерухомості в майбутньому. Не упустіть можливість придбати цей будинок і втілити свої мрії про комфортне проживання в екологічно чистому та спокійному районі!

ексклюзив
Антоновича Професора вул., 72

Частина будинку, по документам, як квартира в центрі міста. Гарний стан, меблі та техника. Автономне опалення, погріб, центральні комунікації. Є мансардний другий поверх (без внутрішніх робіт). Двір окремий, гараж, 4 сотки землі. Все оформлено документально. Вільна

Маяковського вул., 17

Продам затишну оселю, яка пахне щастям, миром та добробутом. Будинок 2018р п, 217/80/43м, розташований в районі крошенського масиву. На першому поверсі є кімната, с/в та велика кухня- вітальня з виходом на терасу. На другому поверсі 4 окремих кімнати, с/в та три гардеробних. В будинку є інфрачервона сауна та гідромасажна ванна (джакузі). Два котла(електро та газовий), 380 Вт, подвійна система очистки води, скважина та центральна каналізація, пожежна сигналізація, роботизована система відеоспостереження з системою зберігання данних відеоматеріалу, подвійна система охорони, система стабілізації напруги, генератор з автоматичною системою запуску, сонячна електростанція. В будинку залишаються меблі та техніка, знадвору є декоративне освітлення будівлі та території. Автоматичні вїздні та гаражні ворота. Шість соток землі. Все зроблено якісно та з любовю.

генератор
Покровська вул. (Щорса)

Будинок сучасного формату, з готовими документами та можливістю реалізувати власну мрію!!! ☆ Вільський Шлях ☆ суха, простора ділянка ☆ огороджено з усіх сторін ☆ одноповерховий дім ☆ 3 кімнати+ кухня, санвузол ☆котельня, два виходи ☆ ГАЗ, ВОДА, СВІТЛО, КАНАЛІЗАЦІЯ- всі комунікації в будинку, є лічильники ☆ дуже гарне місцерозташування ☆ якісно збудований, без внутрішніх робіт ☆ приємна ціна!

Вільський Шлях

Частина будинку площею 22 м2 . Кімната 12 м2 кухня 5м2. Гарний стан ,в кімнаті натяжна стеля та ламінат. Залишається вся мебель,заберуть тільки холодильник. В будинку всі зручності, централізована вода та ВЯ, своє автономне газове опалення. Свій двір, 1,5 сотки землі місце під авто. Аналог однокімнатної квартири МС тільки з АВТОНОМНИМ ОПАЛЕННЯМ та своїм подвірям.

Проспект Миру, 8

Плануєте купівлю приватного будинку ? Новинка на ринку нерухомості .Продаж в звязку з переїздом у іншу країну. Будинок побудований чотири роки тому.Має 6 кімнат,3 санвузли,2 гардеробні. Залишається вся мебель та техніка. Опалення:газове Тепла підлога, камін що створює атмосферу затишку та комфорту. Ремонт: Повний завершений ремонт, що включає в себе якісне оздоблення та меблювання будинку. Будинок готовий до негайного заселення, даруючи вам можливість насолоджуватися новою домівкою. Електрика: 3 фази та 15 кВт - гарантія ефективності та вдосконаленого електричного забезпечення. Ділянка: 10 соток живописної землі, наданої для індивідуального будівництва.На ділянці є чудова альтанка та мангал. Сам будинок розташований Житомир Богунія поруч ліс. Чекаємо вас на перегляд. vashrealtor.zt.ua більш пропозицій на сайті. Фото вишлю в оп Ціна 260000 торг з потенційним покупцем

можливий продаж по єОселя
Зелена вул., 3

Продам окремий двоповерховий цегляний будинок в передмісті Житомира на Київському шосе(на початку Глибочиці). Будинок утеплено мінватою,криша металочерепиця,опалення двухконтурний газовий котел,вода:свердловина і є криниця,каналізація-септик,також є просторий сухий підвал. Зроблено якісний євроремонт на першому поверсі. Ділянка прямокутної форми 14сот на якій є двір викладений плиткою,сад,город та дві господарські будівлі.

можливий продаж по єОселя
Київське шосе

Часть дома кирпичного в районе Глобала, участок угловой, фасадный. Хорошее жилое состояние, автономное отопление, все центральные коммуникации рядом. Двор отдельный, есть сарай, погреб, колодец.

Михайла Грушевського вул. (Котовського)

Продам частину будинка в центрі міста, "під ремонт", район стадіона Спартак, 46/30/6м, 1957р п, дві кімнати. Основа добротна, але потребує капітального ремонту. Є всі комунікації, вода та каналізація центральні. Двір окремий. Одна сотка землі, є дозвіл на приватизацію.

Михайла Грушевського вул. (Котовського)

Затишний будинок в 10 хв їзди від міста, 2014р п, двоповерховий, 150/65/9м, три кімнати, два с/в, гараж в цоколі. Сучасний ремонт, тепла підлога, є бесідка в дворі та підсобні приміщення. Є криниця, дренажна система, твердопаливний котел з компенсаційною ємкістю, електричний котел, 380Вт, система автоматичного живлення будинка, сигналізація та система відеоспостереження. В будинку є камін, кухня- вітальня з виходом на терасу, кондеціонер, меблі та техніка. Ландшафтний дизайн двора. Двір виложений тротуарною плиткою. Автоматизована система поливу. 5соток землі. Поряд ліс та озеро.

Крошенська вул.

Продається добротній будинок по вул Вільський Шлях Будинок побудований із цегли, утеплений пінопластом, фасад - декоративна штукатурка Загальна площа 240 м2, один поверх В будинку 5 кімнат, санвузол і велика кухня Комунікації : газ, своя вода, кілька вигрібних ям Опалення автономне газове і твердопаливний котел У кімнатах зроблений якісний ремонт, у коридорі, ванній, кухні підлога з підігрівом Будинок має два входи, двоє воріт для заїзду авто, гараж площею 40 м2 з автоматичними воротами Двір викладений тротуарною плиткою Земельна ділянка доглянута та насаджена молодим садом БУДИНОК ДУЖЕ ТЕПЛИЙ ТА ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧИЙ

Вільський Шлях, 234

Продається добротній будинок для великої родини в котеджному містечку по вул. Антоновича Будинок має три поверхи, в тому числі цокольний поверх з гаражем 40 м2, підсобними приміщеннями В будинку вісім окремих кімнат, простора кухня, роздільний санвузол, величезний зал, з кімнат є вихід на великі лоджії Будинок будувався для себе з якісних матеріалів, опалення індивідуальне газове, твердопаливний котел, є своя криниця, сарай, літня кухня з піччю Площа земельної ділянки 10 сот приватизованої землі огороджена та доглянута Земля оброблена, є молодий садок, та все що потрібно для повноцінного проживання в приватному будинку Не євроремонт, але чисто та затишно по-домашньому!!!!

Професора Антоновича, 2

Пропонується до продажу будинок на провулку 3-й Вільський, поряд із новобудовою ЖК "Полісся". Будинок цегляний, загальною площею 79 кв.м, 53 житлової. Розташований на земельній ділянці площею 10 соток. У будинку є 4 кімнати, 2 окремі. Є місце під ванну кімнату. Підключено всі необхідні комунікації: газ (котел на опалення та колонка на гарячу воду), електрика, централізоване водопостачання, каналізація. Можливе підключення інтернету. Територія потребує догляду, але ділянка дуже хороша. Можна будувати на території або садок/город/газон. Будинок без серйозних тріщин, стан нормальний. Протікань ніде немає. Є питання щодо заїзду у двір, деталі по телефону. Всі необхідні магазини, супермаркети та зупинки громадського транспорту знаходяться в пішій доступності. Дві школи та декілька дитячих садочків теж за 500-700 метрів. В провулок можна заїжджати з проспекту Незалежності та з Вільського Шляху. Дуже перспективний варіант за привабливою ціною!

Вільський 3-й пров., 22

Продам частину будинку виведену в квартиру Окремий двір земля приватизована Гарний стан Всі зручності Місце під авто Місце для добудови

Довженка вул., 1

Продам просторий житловий будинок в Житомирі. Мальованка. Район взуттєвої фабрики. 260 м², 6 кімнат. Повністю обжитий. Продумане планування. 2 кухні. Гардеробні кімнати. Декілька сан.вузлів. Будинок продається разом з меблями і технікою. 2 гаража. Ділянка 12 соток. Бассейн. Автоматичні ворота. Спокійний район. Порядні сусіди

Радивілівська вул. (Піонерська)

Продається таунхаус на Мальованці, має два поверхи: Перший поверх- передпокій, кухня, с/в, вітальня з виходом на власну терасу Другій поверх - передпокій, с/в, три спальні Будинок зданий , ОСББ, перед будинком, парковка, є вихід до річки, гарний краєвид

можливий продаж по єОселя
Кармалюка 1-й пров., 12

Маєте велику родину?👫 🔍Шукаєте будинок, щоб зайти та жити? Тоді ця пропозиція саме для ВАС. Просторий будинок (заг.площа 259 м²) в мальовничому та зручному районі м.Житомир(Мальованка). 🔺На першому поверсі: великий санвузол із джакузі та теплою підлогою, дві кухні(одна із газовою плитою, що є практично в наш час та із електро плиткою), їдальня. 🔺Другий поверх: хол, дитяча, кімната із діючим каміном, простора зала із виходом на балкон, спальня, санвузол. 🔺Мансарда: зал із виходом на балкон, кімната та гардеробні. Опалення газовий двоконтурний котел. Два лічильника на світло (380V). Центральне водопостачання. Каналізація септик. Добротний утеплений цегляний будинок. Мінватою утеплений дах. Територія під відеонаглядом. Автоматичні ворота та двері в гараж. На 9 сотках землі розташовано: зона для барбекю, молодий плодоносний сад, баня, басейн, окремий гараж та вольєр. Гарне місцерозташування. Поряд зупинка громадського транспорту, магазини. 5 хв на машині та ви в центрі міста, а якщо полюбляєте піші прогулянки, то до центру міста (Подолу або Корбутівки) зможете дійти за 10-15 хв. За більш детальною інформацією телефонуйте 0979911243

Барашівська вул.

Частина будинку в центрі Житомира 2 сот. Приватизованої землі. Гараж. В домі газопічне опалення. Місце під санвузол. Поруч вода і каналізація.

Хлібний 1-й пров.

Продам частину будинку в центрі міста. Одна кімната з виходом на дорогу, утеплена зовні, металопластикове вікно, ролети, броньовані двері. Можна під бізнес.

Князів Острозьких

До вашої уваги продаж будинку в Соколовському масиві 87м². Гараж в цоколі, кімната під баню та під котельню. Перший поверх коридор, кухня, простора зала, сходи. Другий поверх дві кімнати, балкон. Опалення грубка, світло. Колодязь спільний. Сусіди проживають на постійній основі. Будинок знаходиться в передмісті Житомира 5 км. Ціна 20500$ торг. Наталя АН Оберіг 0978118645.

Крошня, 1

📢Продається затишний будинок ! Шукаєте добротний будинок🏠? Маємо ідеальну пропозицію: просторий будинок з великою ділянкою в мальовничому місці серед новобудов ⭐️ Район кромберга. ℹ️Основні характеристики: - Загальна площа: 174 кв.м. - Ділянка: 10 соток - Кімнат: 3 ℹ️Переваги: - будинок з ракушняка - обкладений цеглою - 2 хв до зупинки транспорту 🚐 - гараж 👌 - 2 входи - металопластикові вікна - світло ⚡️ - асфальтований підїзд Цей будинок стане вашим власним куточком раю, де можна насолоджуватися природою та тишею, не відмовляючись від зручностей сучасного життя. 💥💥💥Ціна: 43999$ 💰 Для детальнішої інформації та організації перегляду звертайтеся за телефоном АН Оберіг Наталя 0978118645

Крошенська вул., 3
1 - 24 з 231 результатів

Шукай будинок по локації