Старий будинок під лісом в мальовничому місці, с. Жеребя́тин (Жовтневе), Бориспільський р-н, загальною площею 50 м.кв., будинок деревяний обкладений цеглою, підведений газ, та електрика до будинку, Можливо зробити реконструкцію будинка по документам, щоб заново не підключати комунікації. Ділянка 11 соток огорожена в межах під лісом по центральній вулиці, з широким фасадом 40 м., асфальт по фасаду. Елітні сусіди. Поруч річка. Тиша та краса. с. Жеребя́тин знаходиться між селами Проців і Вороньків. До Києва метро Бориспільська 36 км. ̶2̶8̶0̶0̶0̶$̶ 22000$ По даному будинку на комісійні не претендуємо.

̶2̶8̶0̶0̶0̶$̶  Старий будинок під лісом в мальовн.місці 36км. до Києва

Процев - Жеребятин - Вороньков. Київська область, Бориспільський район, Вороньківська с.р. Садове товариство "Ягідка". Неймовірно екологічно чисте місце поруч з заповідним сосновим лісом! Ділянка 8,3сотки. Дом площадею 217кв.м. будували "для себе". Дуже-дуже потужний фундамент. Цегляні стіни в півтори цеглини. Монолітобетонні перекриття. Виконана електрична розводка. Електрика заведена в будинок (20кВт). В садове товариство заведено дротовий інтернет. Коробка простояла більше 10 років. При цьому немає ні тріщин, ні просідань! Сусіди активно будуються! Фото квітня 2024року - відповідають дійсності! Координати будинку: 50_184023, 30_838419

Без %. Вороньков, Жеребятин. СТ Ягідка. Цегляний будинок 217кв.м.

Продаж! Будинок 2 поверх., площа: 150, 0 кв.м; село Жеребятин, Бориспольського району. 35 км від Києва .До метро Бориспольская 35 мин. асфальтний підїзд, поруч ліс, річка, кінний клуб. На ділянці фруктовий молодий сад, туалет вуличний, дровник, мангал, літній душ, тераса. Зручне планування. Опалення електричне, газ подведений септик, свердловина Бойлер, морозильна камера, холодильник, тепла підлога, санвузол спільний, меблі, інтернет.Гарний двір, город, капітальний паркан, по периметру освітлення.Телефонуйте! Відповім на всі запитання!

Продаж! дома Жовтневе (Бориспільський) веранда і ділянкою на 17 соток
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Село Жеребятин, Бориспільський район. Продаж дачі в кооперативі "Ягідка". Загальна площа 59м.кв., три кімнати. Є баня та душова. В будинок заведено газ та електроенергію. Санвузол на вулиці. 7 соток землі із виходом на канал. Поруч озеро з місцевим пляжем. Напроти дачі сосновий ліс. Гарні сусіди. 27500$, торг. Агентство нерухомості "Сектор Груп", ріелтор Вадим. Телефон 05********19

Кооператив "Ягідка"

Продам два будинки для відпочинку в мальовничому лісі Пропонуємо до вашої уваги два затишні будинки, розташовані в мальовничому лісовому масиві. Ідеально підходять для відпочинку від міської метушні. Обидва будинки успішно здаються в подобову оренду через нашу популярну Instagram-сторінку. Опис будинків: 1. Площа: 50м2 + 60 м2 + тераси 2. Розташування:*екологічно чиста зона, оточена густим лісом 3. Умови проживання:сучасні зручності, обладнана кухня, затишна вітальня ,просторі спальні 4. Додаткові зручності:*тераса з барбекю Переваги: - Вже налагоджений бізнес з постійними клієнтами - Розкручена Instagram-сторінка , яка приносить стабільний потік орендарів Не втрачайте можливість стати власником затишних будинків, що не тільки принесуть вам радість від природи, але й стабільний дохід! Продається з всім готовим, включає весь посуд, постілі, полотенця ……

2 Будинки для відпочинку, каркасні будинки, готовий бізнес

Продаж 3-поверхового будинку 300 м2 в Жеребятині, неподалік від Процева в екологічному КМ "Заповідне" Планування: 1-й поверх: - хол - котельня - Санвузол - Кімната - Вітальня - Кухня 2-й поверх: - Мастер спальня зі своїм санвузлом - 3 окремі кімнати - 2-й Санвузол - Кладова На ділянці в 40 соток виконаний ландшафтний дизайн. Є басейн 4.5м*14м. Є гараж на 2 авто, Скважина, Септик, Газовий котел, Оптоволокно, Генератор Свій вихід в сосновий ліс В будинку ще не було орендарів. Обслуговування будинку: - Садівники 8-10 тис. грн. з Квітня по Жовтень - Басейн в сезон (запуск, хімія, консервація) +/- 25 тис. грн. - Охорона 600 грн/міс - Опалення в сезон +/- 30 тис. грн.

Продаж єлітного будинку в КМ Запівідне Проців

Будинок 200 м.2. Жеребятин ( Жовтневе) Бориспільский р-н Чудовий будинок в сучасному стилі, знаходиться всього в 40 хвилинах їзди від Києва по Бориспільській трасі, в затишному, мальовничому місці серед соснового лісу, поруч дуже пристойні сусіди. Будинок повністю мебльований, укомплектований побутовою технікою, вільний і готовий для проживання. Ділянка 8 соток 2 жилих поверхи + «мінус 1 поверх». Стіни - червона цегла з ефективним утеплювачем. Дах – фінська м’яка черепиця. Планування: «мінус 1 пов»: побутова зона( прання, прасування, місце для сушки білизни, великий додатковий холодильник) і кладова 1 пов: вітальня ( 50 м ), кухня, санвузол ( душева кабіна) 2 пов: спальня (master bedroom), дитяча, гостьова, гардеробна, санузел ( ванна) Опалення: газовий котел, батареї і підлога з підігрівом Будинок дуже енергоефективний: взимку дуже тепло, влітку прохолодно і кондиціонери вмикають тільки наверху. Гараж на 2 авто На теріторії: територія під доріжки та парковоку устелена ФЕМ плиткою Бесідка( зимня, тепла, обладнана кухнею з посудомийкою, холодильником, газовою плитою) + пергола Баня з кімнатою відпочинку Будиночок охорони Відеоспостереження по всьому периметру території Автоматичні ворота Господарський блок ( з трьох частин: генераторна і ще 2 приміщення вільного призначення) Поруч ліс Будинок і ділянка з ландшафтним дизайном доглянуті - приходив садівник і господарник, є охорона. Попередній власник, який власне і будував цей будинок і у якого його купили теперішні власники - живе поруч і досконально знає все про цей будинок і з ним можна вирішувати всі господарські питання. Збудований для себе з любовю та турботою про комфорт! Перегляд у зручний для вас час за попередньою домовленістю. Представник власника Оксана 06*******85 (також на цьому номері є всі месенджери: Viber, Telegram, WA)

Продаж будинку  Жеребятин /Проців /Золоче. ТОРГ! Без комісії!

Продаж! Будинок для постійного проживання або для дачі! Зовсім поряд сосновий ліс! В окрузі озера. Будинок загальною площею 80 кв.м. з трьома спальнями. Зручне планування: Веранда, вітальня, кухня, топкова 11кв.м.-можна використовувати під ванну кімнату та санвузол-виведення труб для води є, три спальні-12,13 та 15 кв.м. Будинок збудований з дерева-бруса та обкладений цеглою. Вікна все-металопластикові. Висота стелі 2,7м. Опалення-газове. Своя свердловина. Ділянка 16 соток-правильної форми з фасадом 29 метрів-довжина 50. На ділянці два хороші погреби, два добротних сараю – стіни-шлакоблок-2010року, літня кухня, як гостьовий будиночок-стіни шлакоблок-1985року-газ заведений+піч обкладена плиткою. Альтанка для відпочинку. Ділянка по периметру огороджена. Будинок розташований в центрі села Жеребятин, Бориспільського району – між Процевим та Вороньковим – є церква, магазини, зупинка транспорту. У Процеві працюючий кінний клуб. Від метро Славутич 34 км. Вартість 27000 $ Перегляди за попередньою домовленістю.

Продаж Будинку. Жеребятин, Проців, Кийлів

Продаж просторого 160 м2-світлого будинку в мальовничій місцевості. с.Жереб`ятин( Жовтневе), Бориспільський район. Частково зроблений ремонт є можливість проживання та втілення подальших дизайнерських мрій, всі затратні комунікаційні роботи зроблено та функціонують. Матеріали будівництва: Стіни-газоблок, утеплення- мінвата, дах-металочерепиця, 1-й поверх - тепла підлога , опалення електрокотел на 12кВт, свердловина- 60м, каналізація - септик, електрика - договір з РЕМом- 15 кВт, двокамерні склопакети. Планування: 1 поверх: кухня-вітальня з виводом під камін+їдальня з виходом на терасу, котельня - додатково оснащена виводом під твердопаливний котел, санвузол та побутова кімната; 2 поверх: вільне планування **Ділянка-15 соток, зелена зона оснащена автополивом, великий простір для авто+ побутове приміщення, Територія облаштована парканом, автоматичні ворота. Підїзні шляхи-ідеальний асфальт, широка дорога. Розвинуто соціальну інфраструктуру населеного пункту Проців яке розташоване в радіусі 2 кілометри: ведеться будівництво нової сучасної школи, є необхідні магазини, ресторани, стайня Бутенко-Заміський клуб. Річка Дніпро-4км. Будинок введено в експлуатацію! Запрошуємо Вас на знайомство з ідеальним місцем для постійного проживання та відпочинку всього за 30 км від усіх благ Мегаполісу! Перегляди за домовленістю! Працюємо без вихідних.

Продаж практичного нового будинку 160м2+15соток. Жеребятин, Проців.