Продам будинок в новому районі 500 м до центру . З присадибною пртватизованою ділянкою 15 сот Два входи , господарські приміщення : гараж , підвал , літня кухня ... т.д Всі комунікації : світло , газ , вода . Асвальтний доїз до будинку . Детально по телефону .

власник
Продам будинок в Гощі

Ділянка облаштована вічнозеленими , красивоквітучими та фруктовими рослинами. На ділянці збудований гараж та кімната над гаражом, хлів. Підвал ( вхід з квартири). Квартира утеплена пінопластом.

власник
Квартира

Без комісії для покупця!!!Продається будинок в смт.Гоща.Загальна площа 157м.кв.Будинок має два входи,6 кімнат 2 на другому поверсі,також на другому поверсі є не велика гардиробна,4 кімнати на першому поверсі.Санвузол роздільний,крім ванни є душова кабінка вхід з кухні.Окрема кухня 25кв.м,яка зєднана з будинком.В будинку є підвал вхід з середини.Також є ще один підвал в підсобному приміщенні на вулиці. Літня кухня,в якій є піч.Два гаражі,ворота в гараж на пульту.Є велика баня,та бесідка.В бесідці є плита піч і коптилка.Невеликий садок з фруктовими і декоративними деревами,огород.Можемо розглянути продаж по програмі є відновлення.

Є Відновлення!!Продам будинок в смт Гоща.Без комісії!!
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будинок в Центрі смт Гоща, з усіма комунікаціями. Будинок шлакблочний, на 2 входи. Площа 105 м.кв. В першій частині дві кімнати, кухня, коридор, ванна кімната. Опалення - двух контурний газовий котел. Будинок теплий та затишний. Замінені вікна на пластикові Ванна кімната обкладена плиткою Друга частина будинку повністю під ремонт, частково замінені вікна на металопластикові, 4 кімнати кухня, ванна кімната, коридор, підведений газ, вода, каналізація. Земельна ділянка приватизована 15 соток. Будинок обгорожений, є льох, гараж, господарські будівлі, гарний город та садок. Поблизу будинку в 100 метрів протікає річка Горинь. До самого будинку хороший асфальтований доїзд.

Будинок в Центрі смт..Гоща з усіма комунікаціями.

Будинок в гарному житловому стані, пять кімнат, кухня, санвузол, автономне газове опалення, централізована вода, септик, електрика. Сарай, надвірні будівлі, огороджений.

Продам будинок в смт.Гоща

Продам незавершенне будівництво в смт.Гоща. Стан після будівельників. ВУлиця тиха, поруч живуть сусіди. Комунікації не підведенні ( недалеко )

Незавершене будівництво  Гоща

Продаж будинку в смт.Гоща. ЦІНА ВНИЗ 15 000 у.о! Ця пропозиція унікальна і аналогів на ринку немає. Будинок загальною площею 61.4 кв.м, житлова 40,2 кв.м. 3 кімнати, кухня 6 кв.м,, санвузол та ванна. З косметичним ремонтом. ( хоч робився і давно, але жити можна. Дах не тече). Є добудова та надійний глибокий погріб в якому можна сховати не лише закрутки Біля будинку є велика земельна ділянка ( 6 сот приватизованих + 6 сот під користувнням. Можна приватизувати)., де Ви зможете облаштувати хороший фруктовий садок та вирощувати овочі. Для поціновувачів квітів - в подарунок квітник з різноманітними насадженнями, які будуть тішити Вас, коли Ви питимете каву в альтаночці біля будинку. За невеликі кошти у Вас буде 1 повноцінний будинок в якому можуть проживати 2 сімї, діти з батьками, молода сімя яка зможе використати другу частину будинку, для розміщення гостей.

Продаж будинку в Гощі

Продається елітний будинок в смт.Гоща. БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ! Загальна площа 157 м.кв. Будинок цегляний на два поверхи, 6 кімнат, велика та простора кухня 25 м.кв, санвузол, вання, душова, гардеробна. Для зручності зроблено два окремих входи. Перший зі сторони коридору, другий з сторони кухні, поруч з літнею кухнею, де Ви вільно зможете готувати закрутки, випікати пиріжки в печі, або готувати смачні та ароматні ковбаски . В будинку є величезний підвал, де зможете збеігати солення та варення, а також, де можна сховатись при небезпеці. Другий підвал розташовано в одному із підсобних приміщень на вулиці. На території є гараж на два атомобілі. Ворота на пульту. Доповненням до всього стає банька, де Ви зможете паритись і релаксувати. Адже доведено, що саме відвідування бані стимулюють кровообіг, активізують обмінні процеси, поліпшують стан внутрішніх органів і опорно-рухового апарату, нервової, серцево-судинної і дихальної систем. А для жінок, це ще й незамінний помічник в процесі схуднення і омоложення шкіри. Ландшафтний дизайн і бесідочка стає родзинкою. В бесідці є піч, плита та коптилка, де виготовленні в літній кухні ковбаски та мяско будуть готуватись. На території є квітник з різноманітними квітами, фруктові дерева, котрі вже плодоносять та невеличкий клаптик землі під городину.

Продаж великого та просторого будинку в Гощі

Географія Гоща