Власник, без комісії, Таун хаус 100м2, з новим ремонтом та техникою. Дуже гарне розташування.

власник
можливий продаж по єОселя
Мальовничий пров., 7

Продам дуплекс з новим ремонтом в Гостомелі (вул.Надажинська ) Прилегла територія 3,5 сотки землі : Покладений авто полив та газон ,парковка на 2 авто при можливості можна ставити 3 Ворота автоматика з пульта Мебльована тераса 12 кв м септик, скавжина, 16квт.електрика Будинок 110квм 4 кімнати вітальня і кухня 2 санвузли та тех приміщення . Електроопалення ,тепла підлога перший поверх та санвузол другого поверху Кухня повністю мебльована ,на кухні камін дровяний. Кімнати без меблів Також в будинку генератор 3 кв.

можливий продаж по єОселя
Ярова вул.

Новий житловий квартал, пряма маршрутка до Києва. Дуже спокійно та затишно. Через паркан приватний дитячий садок . Дворик спереду та позаду. Є мурована барбекю,де можна приготувати їжу на дровах. Газ є!!! Ремонт майже закінчено . Дзвоніть, пишіть для перегляду) Хто купить- буде задоволений!

Некрасова, 1

Терміновий продаж хорошого будинку у м.Гостомель. Без комісії для покупця. Загальна площа будинку 167 кв.м. Функціонувальне планування: окрема кухня-вітальня з виходом на терасу, є можливість встановити електро камін, велика спальна кімната, гостьова ванна кімната. На другому поверсі дві дитячі кімнати, спальня, дві гардеробні кімнати, окремий санвузол, вихід на горище, також вихід на балкон. Будинок обладнаний генератором, твердопаливним, електро та газовим котлами. Підігрів підлоги по першому поверсі. Ділянка 9соток із ландшафтним дизайном, дитячий майданчик, місце під зону барбекю. Зроблена розводка води по ділянці, декоративне світло. Ковані ворота, є місце для встановлення навісу для авто. Пультова охорона, каналізація- септик, три фази 20 кВт. Інфраструктура: в пішій доступності школа, садочок, громадський транспорт, магазини. 1км до Бучанського парку.

можливий продаж по єОселя
Ярова вул., 156А

Продається елітний маєток площею 1.06 Га з розкішною будинком площею 685 кв.м, розташований всього в 7км від Києва у смт Гостомель. Цей прекрасний маєток знаходиться у лісовій частині селища поруч із котеджним містечком "Канадське село", в оточенні вікових сосен. На території маєтку розташовані: Декілька ставків з альтанкою, Зона барбекю, окремий гараж на чотири автомобіля, гостьовий будиночок, великий басейн і безпосередньо сам будинок. Будинок складається з трьох поверхів і цоколю, є три окремі спальні, сауна, більярдна, кабінет і творча майстерня. А також каміна зала і гостинна. Булинок з повнотілої цегли і додатково утепленний мінватою, дах вкритий натуральною черепицею. В оздопленні натуральний камінь і дерево. Ексклюзив, без комісії! Для детальної інформації та організації візиту звертайтесь +380632644842

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Дачна, 50

Пропоную Будинок на стадії будіництва. Будуємо під КЛІЄНТА. ПОСПіШАЙ обрати свою площу та наповнення.. На фото будинок та його наповнення ПРОДАНО, На першому поверсі кабінет,санвузол , кухня студія з виходом на терасу. Перший поверх весь з теплою підлогою. Другий поверх - три КІМНАТИ та санвузол. В будинку світло,газ,септик. Підїзд асфальтований.Тиха та спокійна вулиця. Газончик за будинком по домовленості Ворота видвижні ,а можна і автоматичні. (Фото будинка сусіднього.) Телефонуйте Катерина 0951229406

Вишнева вул., 118

Частина будинку з усіма зрусностями. Світло,газ,вода... Є великий погріб. Деталі по тел. Оформлення мінімальне.

Ярова вул., 275

Продаж таунхаусу в с. Гостомель вул Приозерна 100 м. кв. Ділянка - 1.8 сотки. Відмінна локація, Чудовий краєвид. Поруч озера. - заведена електрика (16Квт), - Центральна каналізація, - власна скважина, - Підготовка під комин Технічні характеристики: - Стіни: газоблок товщиною 300мм; - Фундамент: монолітно-стрічковий + монолітна плита; - Перекриття між 1 і 2 поверхом: залізобетонна монолітна плита; - Утеплення: термопанелі з утеплювачем в 100мм.; - Вікна: металопластиковий склопакет, енергозберігаючі; - Дах: металочерепиця; - Перегородки між кімнатні: газоблок товщина 100мм; - Виконано підготовку під камин (Камин може виступати додатковим до електрики опаленням) Так як плита перекриття між поверхами залізобетонна монолітна, то майбутній власник може замовити свій проект розташування кімнат. Дана опція входить у вартість будинку. Стадія побудови - введений в експлуатацію, тривають роботи по облаштуванню прибудинкової території, Купівля через програму єОселя. Можлива розстрочка! Індивідуальні умови.

можливий продаж по єОселя
Приозерна

Таунхаус в котеджному містечку серед соснового лісу. 20 хвилин до м. Академмістечко. Офіційний відділ продажу, від забудовника. Продаеться 2-поверховий 4-кімнатний Таунхаус з власною терасою. На першому поверсі: гардеробна, кухня-студія з виходом у власний дворик, санвузол та задній двір. На другому поверсі: три окремі кімнати, гардероба і простора ванна. Центральне водопостачання і каналізація. Кожен Таунхаус має власний заїзд на територію з паркомісцем. Задній дворик дає простір для зони відпочинку або барбекю. Поруч є вся необхідна інфраструктура: дитячий садок, школа, лікарня, великий парк для прогулянок, а також пляж на березі р. Ірпень. Зручне розташування — всього 20 хвилин до метро Академмістечко. Неподалік від дому зупинка громадського транспорту. Котеджне містечко закритого типу ідеальне місце для тих, хто цінує простір та природу. Перегляди у зручний для вас час.

можливий продаж по єОселя
Вербицького вул., 20

Продається сучасний будинок у канадському селищі з загальною площею 280 м2. Це двоповерхове житло, яке повністю умебльоване дизайнерськими меблями ручної роботи. Ремонт є свіжим, майже не проживали. На першому поверсі розташована велика кухня-вітальня, окрема велика вітальня та гостьова кімната або кабінет. На другому поверсі є три повноцінні спальні і три санвузли (один на першому поверсі і два на другому). В будинку є гараж з входом до основної частини будинку та велика тераса. Оснащення будинку включає газ, водяне підігрів підлоги на першому поверсі, кондиціонери у всіх спальнях. Є дві окремі свердловини (для поливу та для будинку, глибиною понад 70 метрів), електрика потужністю 20 кВт, септик, інтернет, вуличні камери спостереження та сигналізація. Ділянка, яка доглянута з ландшафтним дизайном, має декоративний та фруктовий сад, автоматичний полив. Також є місце для відпочинку в саду з барбекю зоною. Телефонуйте, організуємо перегляд. Будинок який вартий уваги!

Дачна вул.

🏡 Продається сучасний таунхаус у м. Гостомель, Київська область!🌳 Шукаєте ідеальний дім для вашої сімї? Маємо пропозицію, яка вас зачарує! Характеристики: • Загальна площа: 106,4 кв.м. • 2 житлові кімнати (16м2 та 19м2) • Простора кухня-студіо: 47.9м2 • 2 санвузли • 2 поверхи з лоджією • Частковий ремонт • Газ та котел Ціна $96 000 Переваги: 🌟 Чудова локація, поруч з «Канадським селом» та лісом 🏡 Усі будинки заселені, забудова завершена 💰 Без комісії для покупця

ексклюзив
Чумацький шлях вул., 55а

Гостомель, район "Канадське Село". Продаж Будинку в СТ "Ясна Поляна" -Закрита територія. -Будинок введений в експлуатацію (це дає право власнику прописатись). -4 км. до Київського КП (Києва) до метро Академмістечко 20хв.транспорт. -На території СТ магазин, нова пошта, біля СТ є дитячій садочок, озера, ліс -Газ, вода, світло заведений в будинок. -у всьому будинку нові металопластикові вікна. -земля; гарний чорнозем. Будинок шукає господарів. Площа 104/80/17,поверховість 2,Кімнат 5, під будинком є льох. Земельна ділянка площею 0,0630га.Призначення земельної ділянки: землі житлової та громадської забудови. Кадастровий номер»3210945900:01:074:0055 Є свердловина, також є криниця –потребує чистки. Будинок потребує де якого ремонту в середині. Будинок побудовано з червоної цегли, перекриття залізо бетон. Вартість: 55 000 у.е. Без комісії. Перегляд за домовленістю.

Толстого, 4

Продаж крайнього таунхауса ЖК Рів’єра в місті Гостомелі Київська область 110м2, тераса 1,5 сотки, має 2-3 власних паркомісць. двоповерховий будинок збудований та придбаний у жовтні 2020 року. Опалення індивідуальне від газового котла, тепла підлога по всьому 1 поверсі, водопостачання -свердловина, центральна каналізація. На першому поверсі: 36м2-кухня-їдальня з виходом на власну терасу, просторий санвузол з душкабіною, кімната та коридор, під сходами є комірка. Другий поверх: 2 спальні кімнати, великий санвузол з кутовою ванною. Будинок знаходиться у тихому провулку Ювілейний, біля двох мальовничих озер, поряд зупинка транспорту, магазини, садочок , школа та інше, до м.Києва до 15 хв. на авто, до Бучі та Ірпеня 5 хв. В будинку внутрішні роботи завершені на 1 поверсі повністю, продається з меблями та технікою. На 2 поверсі потребує завершення, готовність 70%. Проживали в будинку без тварин та дітей менше року.

Ювілейний пров.

‼️Без % ‼️. Вперше до продажу пропонується будинок у Пущі Сосновій. Гостомель, Києво-Святошинський р-н, вул. Київська 14А. Будинок повністю автономний, збудований за дизайнерським проектом в єдиному архітектурному стилі. Будували собі. Розташований у сосновому лісі. У пішій доступності озеро. Закрите котеджне містечко з охороною, спокійними та доброзичливими сусідами. 5км до ТЦ ЛАВІНА МОЛ, Ашан, Новус. 12км до метро Академмістечко 22км до Майдану, центру Києва На площі ділянки 17 соток розташовані: Основний будинок 504 м2 складається з: 1й поверх: -Прихожа -Холл -Кухня-вітальня -Гостьова спальня або кабінет -Ванна кімната 2й поверх: -Господарська майстер-спальня з балконом -Дитяча кімната з балконом -Спальня з балконом -Ванна кімната Тераса по колу будинку завширшки 3 метри Цоколь: -Гараж на 3 автомобілі -Більярд -пральня та зона для обслуговування -Котельня -Джакузі, Сауна Гостьовий будинок поділено на 2 частини 1я частина гостьового будинку: -Кухня-студіо -Кімната -Душ/Туалет -Кабінет. 2-я частина будинку: -Кімната для персоналу зі своїм душем Літня кухня: -Відкрита кухня (газова плита, так само плита на дровах, холодильник, мангал, тандир) -Літній душ -Бомбосховище Родзинкою цього будинку є ландшафтний дизайн. Уявіть, які дивовижні картини створюються завдяки різноманітності рослин у цьому куточку райського саду. Високі сосни стоять біля входу, створюючи захисний зелений барєр, тоді як туї та кипариси прикрашають межі саду, обрамляючи його контури. На тлі зелені оксамитово розпускаються магнолії та сакури, обсипаючи землю білими та рожевими пелюстками, наче створюючи килим із квітів. Могутні клени і катальпи привертають увагу своїм яскравим листям. Береза та лиственниця, серед своїх молодих пагонів, створюють атмосферу легкості та ніжності. На ділянці процвітають різноманітні чагарники: гортензії та ароматна лаванда та кущі барбарису. Серед них розпускаються барвисті квіти: астильби, тюльпани, лілії та ромашки, створюючи яскраві плями фарб на тлі зеленого листя.

Київська вул., 14А

Будинок з робочих креслень будував професійний виконроб з вищою будівельною освітою у 2017р. Фундамент – стрічковий, бетонні блоки. Стіни – 40 см, газобетон Д400, утеплення пінопластом 10 см, зверху штукатурка. Вікна-REHAU PULS E70, двокамерний склопакет з аргоном і подвійним тепловідбивним напиленням. Електрика вхід – 25 кВт. Власна свердловина, з паспортом, 90 метрів, система водоочищення (фільтрувальна установка). Електрокотел 15 кВт. Бойлер гарячої води. Інтернет (оптоволокно).

можливий продаж по єОселя
Вишнева вул.

Продаж таунхаусу в смт Гостомель по вул Дніпровська. Будинок 12. Чудова локація, біля головного пляжу, навкруги зелені насадження та зони відпочинку. Міська інфраструктура- все поряд. Технічні характеристики- Матеріал побудови- газоблок, декоративний фасад, фальцева покрівля. Комунікації - вода -свердловина, електрика на світло та опалення, біологічна система каналізування. Ділянка - 0,74 сот Особливості планування- три повноцінних поверхи, можливість спланувати кімнати на ваш смак (наразі безперегородок , вони входять у вартість), бетонні сходи на кожен рівень, великі вікна - вид на озеро та на сад. Стадія побудови - побудований Тривають роботи по оздобленню фасадів, облашовують прибудинкову територію, підключають електроенергію. Здача до квітня 2024року. Переуступка. Без % Оформлення на першого власника . Можлива продаж під постанови та сертифікат

Дніпровська, 13

Дача в СК "Зірочка", 124 кв.м., 2 этажа,4 комнаты, гараж, кладовки, веранда, кухня,газовое отопление, на окнах решетки, метал.двери. 12 соток. сауна, бассейн, водоем для рыб, альтанка, погреб,газ, сад. участок видовой, рядом озеро, лес. Удобный подъезд, транспортное сообщение. Охрана. очень тихое,чистое, красивое место. 17 км от КП. Направление Гостомеля. Граница Киево-Святошинского/Вішгородского р-нов. 068-595-44-17 ( viber, whatsapp) Татьяна

Богдана Хмельницького вул.

Дом на берегу озера с прямым выходом к воде и собственным пляжем. С большой террасой, с живописным видом. Престижный, экологически чистый район, лучшая инфраструктура. Расположен в Гостомеле, Блыставица, от Киева 15 мин. Чистовая отделка в доме, по периметру деревянный забор, паркоместо вымощено брусчаткой, задний двор газон, туи.

можливий продаж по єОселя
Богдана Хмельницького вул., 35

Продаж частини будинку блочного типу, в самому центрі смт. Гостомель , вул. Свято-Покровська 3в , поруч з Алеєю Слави , новим парком, ринком. Є огорожа, погріб, власні ворота для заїзду у двір, також тимчасове накритя для авто. Будинок газіфікований, є котел з автоматикою, вода та каналізація центральні, електроенергія ( лічильник нового зразку). Підготовлений під ремонт Документи право власності нового зразку, як і технічний паспорт. За деталями звертайтесь по телефону..

Свято-Покровська вул., 3В

Будинок побудований з дубового бруса, обкладений цеглою. В хорошому стані. Дві кімнати, кухня, комора з підвалом, веранда. Без санвузла у будинку. Має хороший житловий стан. Ділянка - 6,5 соток. На подвірї є господарська споруда і гараж.

Ярова, 111

Продаж будинку в КМ Канадське селище , Пуща лісова ,Горенка , Гостомель, Києво-Святошинський район Зручне розташування Котеджного містечка поруч ліс, 5 км до міста 12км до м.Академмістечко, 22 км до центру Києва . Будинок загальною площею 410 кв.м. Побудований з керамічного блоку , утеплений мінеральною ватою , оздоблений клінкерною цеглою . На першому поверсі розташована кухня-їдальня з виходом на терасу; вітальня з каміном , кабінет , сауна , два санвузла, також гараж. На другому поверсі : три спальні, два санвузли, господарська кімната , гардеробна Третій поверх : мансардна ( не врахована в загальну площу ) Ділянка 16 соток, доглянута, є басейн (8*4м) , зона відпочинку , багато зелені . Опалення газ , своя свердловина, септик ,електрика 3- фази 15 кВт , сигналізація , інтернет.

Дачна вул.

Продаж будинку з частковим ремонтом площею 124 кв.м., ділянка 7,5 соток Виконано якісний ремонт на першому поверсі, водяна тепла підлога, заведено світло 17 кВт, електричний котел, є можливість підвести газ, встановлено бойлер на 100 літрів, є окремий господарський блок (котельня) У будинку 4 спальні, 2 санвузли, на другому поверсі розведена сантехніка, встановлені радіатори опалення, дах утеплений мінеральною ватою Доглянута ділянка з плодовими деревами, залитий фундамент під альтанку Гостомель, вул. Ярова Перегляд за попередньою домовленістю

Ярова вул., 154

Гостомель, КГ «Рів’єра» таунхаус 144м2 + тераса 28м2, 3пов., електрика, центральна каналізація, скважина, газ (все підключено). Максимальне наповнення: розводка електрики, сантехніки, тепла підлога, гіпсова штукатурка, стяжка, 2-х конт. газовий котел. Ділянка 2 сот. (з заднього двору є вихід до озера) Ціна 80000$ Ключі в мене Можлива розстрочка або обмін на квартиру! Тел.: 0931987075 Олег

можливий продаж по єОселя
Ювілейний пров.

Продаж будинку Гостомель Південна 20. 220/130/30. Новий сучасний двоповерховий будинок. Фундамент і перекриття моноліт, стіни газоблок 40 см., утеплювач 10 см., залізобетонні перекриття, дах бітумна швейцарська черепиця з вбудованими вікнами velux. У будинку двокамерні склопакети rehau premium. Ділянка 12 соток. Свердловина 58 м. Електроенергія 10 кВт. Поруч мальовниче озеро. До бучанського парку 5 хвилин на транспорті.

Південна вул., 20
1 - 24 з 291 результатів

Географія Гостомель