Продається деревяний будинок смт Голоби по вул грушевського, є газ вода каналізація, газовий котел по хаті парове отопленя. 4 кімнати кухня і коридор

власник
Терміново. В голобах деревяний будинок

Продається частина будинку (квартира) в центрі смт Голоби по вул. Незалежності 22/1. Загальна площа 46,5 м. Житлова площа 32,2м ( 2 кімнати), опалення- індивідуальне газове + пічне. Будинок знаходиться в самому центрі селища, а це- хороший варіант для комерції. Ціна договірна.За детальною інформацією звертайтеся за тел.09******55 Лариса.

власник
Продається будинок

Продаю Будинок з ділянкою та господарчою будівлею. Смт Голоби. Центральна вулиця що йде до вокзалу. Опалення пічне ,газ підведений але не підключений. Збоку добротна цегляна господарча буділя. Велика земельна ділянка . Велике прохання дзвонити після 17.00

власник
Будинок з ділянкою та господарчою будівлею. Смт Голоби.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається добротний деревʼяний будинок на затишній та мальовничій вулиці Дружби, 13 поряд з парком і ставком. (50м) Будинок побудований з кедра заготовленого в Сибірі. Три кімнати і кухня . Є літня кухня , гараж , господарчі постройки. Біля будинку 7 сотих огороду. Садок , малинник, саджанці смородини, виноград. Отоплення газове. В дворі колодязь. Є підвал. Вулиця находиться в 100 м. від траси Ковель- Луцьк. Всі питання по телефону.

власник
Продам добротний будинок в селищі Голоби

Продається частина будинку (квартира) в смт. Голоби по вул. Незалежності 31/3. Загальна площа 35.2 м.кв.

власник
Продається Частина будинку

Продам незавершене будівництво в смт Голоби , на участку 17 сотих, участок знаходиться в екологічно чистому районі, напроти лісопосадка , будинок - 2 поверхи 7 кімнат планувалось два санвузла , кухня , вітальня . підвал на весь будинок , панельні перекриття кожного поверху , стіни - піноблок , обкладений силікатною цеглою, дах - шифер, підвал - фундаментні блоки , можливо під розборку на будівельні матеріали, на території ще є крита будівля під сарай, гараж і літню кухню.підведений стояк для газу, є можливість провести електрику на участок , ціна договірна вказана для орієнтиру.

власник
Продам незакінчене будівництво в смт Голоби