Продається будинок зі всіма зручностями: центральне опалення + пічне. Присадибна ділянка 11,5 соток, гараж, літня кухня, сарай, майстерня. За додатковою інформацією звертатись за номером +38********68.

власник
Продається будинок смт. Гніздичів

Продам будинок.с.Гніздичів-Королівка. Львівська область. Вул, Січових Стрільців 11А..Будівницство будинка завершено.В середині будинку, потребує ремонту,Заг,площа 120кв.м.Є 4 кімнати і кухня 20кв. м.В спальні є підлога,поштукатуркені і побілені стіни,Вапном.В дитячій кім,та ще у 2 кім,є дерев,Яна підлога,і чиста побілка.Велика кім,30 кв,м,є камін. В кімнаті потребує поставити підлогу .ВСе підготовлено до деревяної, чи до підлогогової плитки.Також є великий коридор.від якого відходять арки і двері в кімнати,Підведено світло,У всіх кімнатах,Провода виведені на стелю, І є розетки. Всюди поставлені металопластикові вікна. Ванна і туалет окремо.Але там теж немає підлогової плитки, Є кладовка,Є сходи на 2-гий поверх, які відходять з коридора.2гий поверх, МОЖЕ бути як технічний поверх,і може бути як жилий поверх.Є в будинку водяний насос,який подає воду до батарей, і до Ванни, в туалет, в кухню.Є Вигрібна яма,є Свердловина.Є прибудови для сільського господарства Гараж,.Є металева огорожа.Селище міського типу,Розвинута інфраструктура. Дороги асфальтовані, ШКОЛА, 2 церкви, Сімейні лікарі, магазини,кіоски,Поштове відділення.Сільська рада.Зупинка маршрутки. На м.Львів, м.Жидачів,.м.Стрий м.Львів. Є .Сад,Виногрдник,Город18сот.ЗЕМЛЯ ПІД БУДИНКОМ ПРИВАТИЗОВАНА,.Є ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ,І ТЕХНІЧНИЙ ПАСПОТ БУДИНКУ,ЯКИЙ ЗАВІРЕНИЙ У ВСІХ ІНСТАНЦІЯХ,В ЦНАПІ В СТРИЮ ,В ЦНАПІ В СІЛЬРАДІ,І В ЛЬВОВІ,, Я ВЛАСНИК .ІРИНА. ТЕЛ.09*********83.

Продам будинок.с.Гніздичів-Королівка, Львівська обл..вул.Січових Стріл

Продається будинок (незавершене будівництво 2020 рік), загальною площею 200 м2. Стіни - цегла/газоблок, дах - металопрофіль. Підведені світло та газ. Ескізний проект додається. Біля будинку господарські приміщення, гараж, сарай. Площа земельної ділянки 18 ар. За огорожею приватна ділянка площею 20 ар для ведення господарства. Розташування на окраїні села, поряд ліс (100 м), річка (1км).

власник
Продається будинок

Продам дерев‘яний будинок в центрі смт. Опалення газове. Гарний житловий стан. Хазяйські прибудов. Льох. Криниця на подвір‘ї. Частково мебльований. Приватизована земля 0,15 га. Довгострокова оренда

власник
Будинок продаж, довгострокова оренда