Продам доглянутий будинок в селі Гавронщина, вулиця Київська, 3 км від Макарова. Є гостьовий будинок, баня, гараж, погріб. Город та сад оброблені, постійно все доглядають.

Київська, 114

Продається будинок в селі Гавронщина. Цегляний, газове опалення також є грубка. Вода підведена до будинку. Сад з плодовими деревами, город все доглянуте та огороджене. Є гараж та літня кухня. Поруч є магазини, садочок та зупинки маршруток. За всіма питаннями телефонуйте домовимось!

власник
Продам будинок с. Гавронщина

Продаж двоповерхового будинку в 153 квадрати, який ідеально підійде для сімейного проживання. Він розташований в зручному і тихому районі, поруч з усіма необхідними установами і сервісами. Перший поверх включає велику вітальню, кухню, гостьовий санвузол, пральню, душову кімнату та винний погріб. Другий поверх містить ванну кімнату, гардеробну, три просторі кімнати, які можна використати як спальню, дитячу, кабінет, як три окремі спальні, або як дві дитячі і господарську спальню. Будинок має великий двір з газоном та місцем для паркування автомобіля. На ділянці будинку завжди буде можливість використання простору для будівництва гаражу, майстерні, бесідки чи альтанки, лазні, або ж усього разом. Адже площа ділянки 19,4 сотки. Це ідеальне місце для тих, хто шукає місце для комфортного та спокійного життя для себе та своєї сім’ї. Якщо вас зацікавила ця пропозиція, будь ласка, звяжіться зі мною для отримання більш докладної інформації та організації перегляду будинку. Документи перевірені та готові до продажу Без комісії для покупця. Телефонуйте та пишіть у будь-який месенджер.

Будинок під ремонт на 19 сотках землі. З комунікаціями.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

В с.Гавронщина є скважина,септик,електрика,газу нема і не буде

власник
Продам будинок с.Гавронщина жили орки