Продам дом в пгт. Виньковцы или обмен на квартиру. Общая площадь дома 85кв.м В доме : кухня, ванная комната , коридор и 4 комнаты , две из них проходные . Дом продаётся с мебелью и техникой . Газовое отопление, вода, канализация проведены в дом и колодец во дворе . На территории двора есть гараж с ямой и капитальные хоз. постройки : летняя кухня, погреб , хлев и курятники. Перед домом цветник и виноград , за домом сад: яблони, сливы, вишни, орехи , виноград и Малина. Большой огород . Терилоия ограждена металическим забором, двор выложен плиткой . 50 метров от дома продуктовый магазин, сто . Дом второй от центральной трассы Виньковцы-Хмельницкий . Все вопросы по телефону или Вайбер

власник
Продам жилой дом или обмен пгт. Виньковцы

Продається будинок з присадибною ділянкою площею 0,184 Га у центрі села Зіньків Віньковецького району Хмельницької області по вул. Молодіжна (Щорса), №20. Асфальтований під"їзд до брами, капітальні цегляні будови: Хата, Гараж, Літня кухня (літня баня), Сарай для худоби, Дроварня. Усі документи на будинок оформлені, кадастровий номер ділянки 68*****500:01:003:0278. Центральне водопостачання, газопостачання, електропостачання - без боргів! У будинку крім газового котла (парове опалення) є дві пічки (грубки) на усі кімнати. У літній кухні збудована баня з парилкою. Будинок у гарному стані, подвір"я засаджено виноградником. Город обробляється.

власник
Будинок у с. Зіньків, Віньковецький р-н, вул. Молодіжна (Щорса), 20

Продається в смт. ВІНЬКІВЦІ, ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ обл - 1/2 будинку , в центрі міста. Площа житлового приміщення: 69,5м2, - 4ри кімнати , кухня, коридор, меблі. Земля -0,0337га , все приватизованне. В дворі - гараж, сарай, підвал, город, все огороженнно. Будинок знаходиться в самому центрі міста, вода , газ проведенний, своє опалення, газовий котел. Можливий торг По всім питанням дзвоніть.

власник
Продається будинок в Хмельницькій обл., смт. Віньківці
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається хата у смт. Віньківці, Хмельницька область. Хата площею 13 на 11 метрів, 4 кімнати, веранда, кухня, ванна. Площа земельної ділянки 0,17 га. Є сарай, літня кухня, гараж, допоміжні господарські постройки. Вода, газ. 2 кахельні грубки. Ціна 400 тисяч грн, можливий торг.

власник
Продається хата

Продається будинок з чорновим ремонтом! Ця нерухомість - чудова можливість для тих, хто хоче втілити свої дизайнерські ідеї та створити власний унікальний простір. Будинок має просторі кімнати та двір де можна створити сад або майданчик для відпочинку. Також є літня кухня з грубкою, пєцом і підвалом. Вироблений город і невеличкий садок. Цей будинок ідеальний варіант для комфортного життя вашої сімї. Звертайтеся за додатковою інформацією та організацією огляду. Вул. Івана Франка 61 +38********43 Оксана

власник
Віньківці будинок зданий в експлуатацію

продам дачний будинок - 0.15 га.ділянка- Гарний родючий сад: сливи-груші-яблуні-вишні-фундук-хурма-айва-смородина-малина-абрикос. Криниця - 19 метрів + фундамент під хату із підвалом при асфальтованій дорозі у Віньківцях.

власник
дачний будинок-ділянка= 0.15 га. гарний родючий сад.криниця.

Продам чудову простору світлу 3-ох кімнатну квартиру в центрі смт. Віньківці Хмельницької області. 1 поверх, гарне планування квартири, усі 3 кімнати роздільні та просторі (23,7м2; 16,7м2; 11,9м2), велика кухня 8,8м2. Газова колонка для нагріву води, автономне газове опалення. Нові пластикові вікна. Є дозвіл та проект на будівництво балкона. Є власний холодний погріб та сарай у дворі будинку, а також земельна ділянка (орієнтовно 2 сотки), плодові дерева та кущі. Зручне розташування квартири в самому центрі. Тихий спокійний двір, привітні сусіди. Торг можливий. Показ по домовленості, так як проживаємо у м. Вінниця.

власник
Продам трьохкімнатну квартира у центрі смт. Віньківці

Продається хата на дві кімнати,коридор і кухня, також є сарай. Опалення пічне. До центру не далеко,в школу вози автобус, магазини теж не далеко від дому. Біля самого дому парк,і дуже хороші сосіди. Дуже добрий заїзд. Продам за дві тисячі доларів без торгу. Детальніше за номером телефону 06******29

власник
Продам хату у віньківцях

Продам будинок в с.Зіньків, з меблями, всі питання по телефоні або в особисті повідомлення.

власник
Продам будинок у с.Зіньків

Продам будинок в с.Подолянське 1км від Віньковець.Будинок розташований попри дорогу асфальтне покриття.Присутній гараж, Літня кухня,хлів для корови,свиней.30сотих город,газовий котел,перекрита бляхою.

власник
Продам будинок 100кв

Продається 2х поверховий будинок (гараж + пристройка) із земельною ділянкою (+ невеличкий город) по вул. Проскурівська 63. Зручне місце знаходження - через дорогу (навпроти) магазин, з боку СТО, до центу селища ~30 хв. ходьби... Не по далеку парк з дитячим майданчиком (5 хв. ходьби) та річкою (10 хв.) P.S. Жилий тільки 1 пов. (зроблена 1 кім. на 2 пов.)

власник
Продається 2х поверховий будинок

Продам будинок, через дорогу від Зіньківського пивзаводу. 4 кімнати та веранда, літня кухня, сарай та кладова. Площа 84,5 кВ.м. По межі ділянки протікає потічок чудовий варіант для рибника, по сусідству є свердловина з артезіанською водою.

власник
Продам будинок у с. Зіньків (Хмельницька обл)

Продається Будинок з каменю 60 кв. м., (3 кімнати, коридор і веранда), літня кухня, великий хлів, велике подвіря і город біля будинку(межує с парком), також ще недалеко один. Будинок в центрі села, до магазину і зупинки менше 200 метрів(4 хв пішки). АВТОБУС В СЕЛО ЇЗДИТЬ. Встановлено газ опалення в будинку і конвектори на кухні, також проведена вода з криниці(насос) до буд. і кухні. Сухий і просторий льох під літньою кухнею. На подвірї кілька госп. будівель(майстерня, курник, обора для свиней, клуня для сіна), піднавіс для транспорта і великий хлів(кухня і два приміщення для тварин) з горищем.

власник
Хата з ділянкою в селі + городи ТОРГ

Продам будинок в селі Адамівка по центральній вулиці є газ (два конвектора і газ плитка) світло (три фази)

власник
Продам будинок в селі

Продається будинок у смт Віньківці, Хмельницького р-н. Загальна площа будинку становить 159м², з них 77м² житлової площі. Ділянка 15 соток ( приватизована) У будинку 4 кімнати + коридор, кухня , веранда, і роздільна ванна з туалетом. Будинок цегляний, панельне перикриття, збудований у 2000 році. Також є літня кухня, погріб, сарай. Є усі комунікації газ, світло ( двухзонний лічильник), вода ( холодна і гаряча) Опалення газове, також є грубка, як альтернатива. В будинку залишаються меблі, та техніка ,що забезпечить комфортне проживання для всієї родини, та можливість відразу заселитися. На території  є город, садок плодових дерев таких як яблуні, вишні, черешні, абрикос ,груші та різноманітними кущами ягід  такими як малина , смородина, агрус, та виноградом, що дасть змогу Насолоджуватись свіжими фруктами та ягодами прямо зі свого екологічно чистого саду. Територія будинку повністю огороджена, що забезпечить приватність та безпечність для всієї родини. Кому цікаво дізнатись більше інформації та фото всередині пишіть або телефонуйте

власник
Продам будинок в смт Віньківці Хмельницької області,

Продам будинок недобудований, 2 етажі, кухня та гараж , газ підведено до будинку но не заведено в середину, вода та світло по фасаду, 9 соток участок, + 30 соток є не подалік . Документи всі є. Дзвоніть 09*********97.Валентина Будинок знаходиться у Віньківцях Хмельницької обл. Вул Ватутіна 22а

власник
Продам будинок недобудований

але є якісь питання радий буду поспілкуватись . Можливий торг!

власник
Возрождения улица, 14, Виньковцы, Хмельницкая 30000.0 USD