Дім великий, .5 кімнат+ велика ванна, санвузол, великий коридор і кухня(20м2) При бажанні можна облаштувати 2-й поверх на 3 кімнати. Огорожа -150м з червоної цегли. на території великий сад: черешні, вишні, яблуні, фундук, абрикоси, персики, груші, грецькі горіхи, кущі смородини червоної і чорної, ожина, суниця і полуниця. територія - 1 га.... городу - 10соток. Отоплення - електричний котел, а також є камін, грубки , плита. На території є підстанція. На території великі підсобні приміщення(гаражі ) 220м2 і 300м2 ( раніше в одному прим.була пилорама) Додаткові фото і опис - по телефону. Можливий продаж окремо гаражів і великого приміщення з максимальною площею території.

власник
Будинок з великою територією.

Продається житловий будинок в смт.Вільшана,Черкаської області. Загальна площа будинку 99.6 кв. м. У будинку 4 кімнати, кухня, 2 коридори, веранда, кладовка. До будинку прилягають господарські споруди: літня кухня, сарай, погріб, колодязь. Загальна площа земельної ділянки 0,57га Для деталей пишіть в приватні повідомлення.Можливий торг.

власник
Продається будинок

Будинок має 3спальні,зал, вітальню, кухню,санвузол (ванна,туалет),веранда. На другому поверсі можна облаштувати декілька кімнат.

власник
Продається будинок
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаю будинок Черкаська обл. смт Вільшана. вул. Короленка 10. Біля будинку гараж, повітка. погріб. Вода підведена - криниця+ центральна. Опалення - газ і котел на тверде, також є груба. В будинку дві спальні, велика зала, прихожа, кухня. Сан вузол. холодна і гаряча вода. каналізація. Інтернет підведений.. Будинок жилий. Торг.

власник
Будинок продається

Продам власний будинок в смт. Вільшана. В будинок проведено всі комунікації (вода, каналізація), газове і пічне опалення. Насаджені фруктові дерева. Велике доглянуте подвіря, зроблено паркан з металопрофілю.Земельна ділянка 0.30 га, приватизована. Встановлено металопластикові вікна. На подвір"ї є гараж для легкового автомобіля, криниця, погріб, побудовані надвірні споруди для тримання худоби і птиці.

власник