Продам дом ст. Трикратное. Есть хоз постройки, бассейна, погреб, В доме туалет, газ, и т.д.

власник
Дом Трикратное. газ.вода.хозпостройки

Продаю газифікований будинок, розташований на земельній ділянці 0,15 га. Знаходиться за адресою: смт Олександрівка , вул. Жовтнева, 204. Централізоване водопостачання. Відмінне місце розташування. В пятихвилинній пішій доступності центр, школа, лікарня. Торг

власник
Продаю газифікований будинок

Будинок доглянутий.Знаходиться на центральній вулиці біля школи та дитячого саду.

власник
Продаю будинок в н.п.Троїцьке
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається двоповерховий будинок в с. Ракове , свіжої забудови ! Присутні сараї для худоби та птиці , велика земельна ділянка під городину та садок , газ , каналізація , вода .

власник
Двоповерховий будинок с. Ракове  (Вознесенськ)

Продаётся дача в СВТ Бугское, сразу за Варваровкой в сторону Большой Коренихи. Не приватизирована, Переоформление на месте. Летний домик 10м2.Решетки на окнах. Есть сарай, душ деревянный с баком. Бак для мытья рук. Новые водопроводные трубы. Бассейн для воды.2500дол.

власник
Дача за Варваровкой сады 2 СВТ Бугское

В самому центрі чудового села продається не великий будинок, для відпочинку та проживання біля скал

власник
Природний комплекс Актівського каньйону входить до складу Національног

Все вопросы по телефону ! Документы все есть! По пустякам не звонить!!! Или продам как участок!

власник
Продам дом с. Вороновка

Продається будинок, просторий будинок, три кімнати,кухня, вана туалет в будинку

власник
Продається будинок

Продається будинок з великою земельною ділянкою 0,22 Га, багато постройок, 2 гаража, скважина, баня. У будинку є вода(холодна)+каналізація. Туалет вуличний. Будинок жилий 52.5 м.кв.. Торг на місці Будинок знаходиться в с. Василівка, Снігурівської ТГ.

власник
Будинок в великим городом, скважиною, банею, постройками

Затишний будинок під ремонт. Нові металопластикові вікна, двері. Літня кухня 2кімнати з піччю. Газ. Вода привозна. Сад, город. Документи нові. Поруч Центральна траса Миколаїв-Київ 10хв ходу. Магазин, ставок. Чудові сусіди. Можливий торг.

власник
Продамо будинок в селі Дорошівка

Дача кооперативу майский-фазан с Бузьке. Поруч зупинка, ліс, річка, озеро, затишне місце для життя, релаксу та зустрічей друзів !! Хороші сусіди живуть цілий рік!

власник
Продается ДАЧА кооператив Майский…ОБМЕН- варианты

Продаю дім в с.Василівка Березанського району Миколаївської області(50км від м.Миколаєва. На трасі Миколаїв-Одеса. Газо-водо-електропостачання. Є господарські будівлі,погріб. Ціна ДОГОВІРНА.

власник
Продаю дом ТОРГ 50км від Миколаєва

Продається будинок в смт Олександрівка Вознесенського району.Розташований у тихому зручному місці,поблизу інфраструктури .В 5-15 хв.ходьби є магазин,аптека,автобусна зупинка,дитячий садок та школа.Просторий двір з можливістю пристройок,який має дві забудови: хату на дві кімнати з верандою,газове опалення.Кухню на три кімнати,пічне опалення.Невеличку літню кухню з газовою плитою,два погріба,літній душ та хозпостройки.Вулиця асфальтована.Неподалік річка.За всіма питаннями дзвоніть по телефону,домовимось.

власник
Продається будинок в смт Олександрівка

Продам будинок в Миколаївськой області Вознесенського району село Актове На території будинок придатний для проживання , зроблений косметичний ремонт , також є літня кухня (косметичний ремонт) , літній душ в пристройці до кухні . Є гараж , заїзд з вулиці , та з виходом в двір . Гарний зелений двір , із невеликим декоративним басейном ( можна чистити та відпочивати ). Поряд актовський каньйон , природа та тиша . Центральне водопостачання в дворі Загальна площа 42 сотки

власник
Приватний будинок

Продаж 2 обєднаних ділянок загальною площею 2,250 м2. РЕАЛЬНОМУ ПОКУПЦЮ ГАРНИЙ ТОРГ З 3 будинками та господарськими будівлями. Газ , вода централізована, мережа 380. Опалення 2 будинків водяне ( газовий котел). Розташування на перехресті з зручним заїздом на територію , підійде для стоянки велико габаритного транспорту (1470 м2) Річка Південний Буг 240 м. Господарські приміщення під не великі склади або для підсобного господарства Магазин 340 м До Вознесенська та Південоукраїнська 15 хв .

власник
Продам 2 суміжні ділянки з будинками. .

Продаю будинок на два входи 81 кВ.м в с. Мартинівське Вознесенського району 100 км від Миколаєва, 15 км від Вознесенська. Є електричка до Одеси. В будинку є світло, газ проходить поряд по вулиці . Вода в дворі.Є школа, дитячий садочок, відділення нової пошти. За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном 09******05

власник
Продаю будинок на два входи

Продам дом в центре в селе Прыбужаны без удобств проведён водопровод продается с мебелью на отдачу 3000 долларов для реального покупателя

власник
Продам дом с.Прыбужаны цена до конца месяца

Популярні запити