Продається котедж з ремонтом в смт.Березовиця. 2 поверхи,гараж,ділянка площею 2,6 сотих. Стіни утеплені пінопластом 10 мм. Опалення електричне,тепла підлога.Скважина75м.Каналізація централізована.На першому поверсі прихожа кухня-студія,санвузол. На другому-дві спальні,санвузол з душ.кабіною.

Садова вул.

Адреса Тернопільський район, смт В.Березовиця вул.Б.Хмельницького 3 (район Газопровід), в будинку 4 кімнати,кухня, коридор, ванна-туалет, кладова, під кладовою камяний погреб. Будинок перекритий металопрофілем. Є газ, світло, вода (власна скважина) каналізація-септик.Господарська будівля (комора,гараж,хлів) під коморою камяний погреб (льох) ,фруктовий сад, город (обробляється. Дуже зручне місце розташування. До автотраси Тернопіль-Чернівці 200 м., поряд школа, дитсад, магазини,аптеки, зупинка громадського транспорту 200 м.,(тролейбус, маршрутки).

власник
продам дім з земельним участком в смт.В.Березовиця Тернопільського р-н

Продаж будинку з рекреаційними спорудами та ландшафтним садом в Тернополі, вул. Гірняка Загальна площа будинку: 290 м2 Земельна ділянка: 12 сот Будинок: - цоколь: гараж, робоча кухня з виходом у сад, господарське приміщення, котельня , підвал - 1-1,5 поверх: прихожа, санвузол, спальня, вітальня-кухня, кабінет з каміном - 2-2,5 поверх: бенкетна кімната, санвузол, 3 спальні - мансардна кімната Рекреаційний будинок з брусу: - відпочинкова кімната з міні-кухнею - більярдна кімната на 2 поверсі - сауна - басейн з панорамними вікнами, що відкриваються для виходу надвір - душева з бочкою - туалет - велика крита тераса - холодний басейн Територія: дорослі сосни, ялини, жимолость, туї, барбариси, самшити, декоративні листові дерева, газон, квітучі кущі, камяні доріжки, декоративна міні-водойма * будинок доглянутий, * дорогі меблі, сантехніка * економний котел * камін опалює кілька кімнат * цокольні кімнати з вікнами Підійде для: * комфортного проживання великої сім‘ї * оздоровчий бізнес: оренда сауни з басейном для відпочинку * готельний бізнес: подобова здача кімнат або усього будинку Огляд в зручний час. Деталі за тел. +38**************27

Продаж будинку з басейном та сауною
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається приватний будинок площею 400 м2, з великою територією 0,2га в смт. Велика Березовиця, тиха вулиця, підведені всі комунікації.

власник
Приватний будинок

Пропонуємо до продажу двоповерховий котедж з гаражем. Якісне будівництво. Стіни з цегли, зовнішнє утеплення фасаду - пінопластом 10см. Автоматичні гаражні секційні ворота. Штукатурка по маяках. Встановлено металопластикові вхідні двері та вікна Rehau з енергозберігаючими склопакетами. На першому поверсі - коридор, кухня- студія, гостьовий санвузол, на другому - дві великі спальні з нішами, великий санвузол. Загальна площа земельної ділянки під котеджем - 0.03га. Зроблено якісний євроремонт, меблі, техніка по домовленості. Показ у зручний для Вас час, за попередньою домовленістю.

Продаж котеджу в  Велика Березовиця

Продаєтся двохповерховий будинок 220м2. Тернопілський р-н, смт.Березовиця, вул.Злуки Загальна площа земельної ділянки 10 сотих. До будинку проведені всі комунікації. Гарне місце в новому мікрорайоні, який розбудовуєтся. Телефонуйте для більш детальної інформації.

Продаж будинку у с. Велика Березовиця

Продаж незавершеного будівництва в смт.В.Березовиця (дуже гарне та зручне місце) Будинок на два поверхи, ззовні поштукатуренний. Підведенне світло. Шиферний дах. Земельна ділянка 11 сотих. Посаджені молоді дерева яблука, груші, сливи. В ціну входить - камінь під гараж!!! Будинок знаходиться в затишному та обжитому із сусідами місці. До центральної дороги, найближчої заправки та зупинки - 5-10хв., магазин,ресторан - 10хв., садок,школа - 15хв. Прогулянки біля лісу, чиста джерельна питна вода. Якщо,цікавить телефонуйте домовимось... +38********03

власник
Продам незавершенне будівництво 220м.кв.+11 сотих

ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ! - Продається таунхаус з ремонтом, меблями та технікою - Загальна площа 118 кв.м, ділянка 2,8 сотих - На 1 поверсі: коридор, кухня-студія, санвузол - На 2 поверсі: 2 спальні з великими гардеробними і санвузол з душовою кабіною - Комбіноване опалення (газове та електричне) - Тепла підлога на 1 і 2 поверсі - Гараж - Будинок цегляний та утеплений 10см пінопластом! - Світло, газ та вода у будинку! - Власна свердловина - Міська каналізація - Якісні добротні ремонти! - Продається з меблями та технікою - Будинок готовий для проживання! Ціна 82 000$.! Торг! Локація : Велика Березовиця (р-н Авторинок) м. Тернопіль Огляд за попередньою домовленістю

Продається Таунхаус в с. Велика Березовиця

ID: 193 198 Пропонується на продаж двоповерховий будинок в передмісті Тернополя, с. Велика Березовиця, загальною площею 176 кв. м. Будинок затишний та просторий (4 спальні, гардеробна, вітальня). Утеплений. На території розташована альтанка з мангалом, в якій можна чудово проводити час. Поруч розвинена інфраструктура. Номер оголошення на сайті компанії: SH-193-198-LX.

Продаж в с. Велика Березовиця

Продається будинок в селі Велика Березовиця,знаходиться в гарному районі, неподалік від джерела, річки, і ліс За інформацією дзвоніть: 09******43 , Володя

власник
Продається будинок Тернополь с. Березовиця

Продається 2 поверховий цегляний будинок Є гараж Прибудова на подвірї Індивідуальне опалення , ділянка біля дому для грядок Інфраструктура до 500 метрів Школа ,дитячий садочок, магазини ,зупинка ,нова і укр.пошта,дитячі майданчики.

власник
Продаться  будинок у Великій Березовиці  Тернопільський р-н

Популярні запити

Географія Велика Березовиця