Продається новий сучасний будинок з 4 спальнями, басейном та газовим опаленням. У будинку на 100% виконано всі ремонтні роботи, встановлено необхідні меблі та техніку. Облаштовано велику мансарду для зберігання речей. На ділянці виконано озеленення, автополив, є великий басейн з підсвіткою та крита тераса з зоною BBQ. Чудова локація, поруч вся необхідна інфраструктура. Планування: простора кухня-вітальня 47 м² з виходом до басейну, master-спальня з окремим санвузлом з видом на внутрішній двір, дві спальні кімнати, санвузол, пральна, кабінет/гардеробна, великий коридор з шафами. У будинку : ▪️ будинок збудовано з керамоблоку 2NF; ▪️ утеплення стін — мінеральна вата 100 мм; ▪️ фундамент – монолітно-стрічковий; ▪️ утеплення даху — 200 мм; ▪️ заведено газ; ▪️ опалення - встановлено газовий котел; ▪️ енергозберігаючі металопластикові вікна з антивандальними ролетами; ▪️ водяний підігрів підлоги під керамогранітом; ▪️ індивідуальна свердловина — 75 м; ▪️ каналізація септик 12 кубів з дренажним полем; ▪️ електрика 10 кВт 3 фази; ▪️ в будинку виконаний якісний ремонт, 100% готовність; ▪️ встановлено меблі, необхідну вбудовану техніку (варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч), підготовано місце та комуніакції під посудомийну машину та холодильник; ▪️ варильна поверхня з 2 електро- та 2 газовими комфорками; ▪️ камін у вітальні з функцією обігріву; ▪️ мансардний поверх площею 60 м², який можна використовувати як кладову. Біля будинку 🌳 : ▪️ ділянка — 7,5 сотки; ▪️ крита тераса 20 м² з зоною BBQ, каміном та виводом під TV-зону, ▪️ басейн з підсвіткою 4х8 м; ▪️ декоративне освітлення фасаду, тераси та ділянки; ▪️ рулонний газон та автополив; ▪️ 3-х метрові туї по периметру ділянки; ▪️ місце для парування 2 авто; ▪️ асфальтований під’їзд, гарна дорога від Києва; ▪️ автоматичні ворота. 📍Поруч: Білогородське озеро (750 м), Astor School, Фора, кав’ярня KavaKult, Advance Green School, Еко Лавка та багато інших магазинів.

Нова вул.

Продаж Нового Будинку в с. Білогородка! Сучасний будинок площею 200 м2, два поверхи, 20 соток землі. Розташований у тихому мальовничому передмісті Києва. Розумне планування, коштовне оздоблення, доглянута, продумана дизайнером територія. - На 1-ому поверсі розташована простора вітальня з виходом на терасу, обідня зона. Дуже зручна кухня, яка повністю оснащена новою побутовою технікою. Гостьова спальня, великий санвузол із сауною, гардеробна кімната. Котельня, де встановлено обладнання, для функціонування будинку та прилеглої території. Дуже важливо, що якість води в будинку дуже висока, тому що є сольовий фільтр, а також система Осмос. - На 2-ому поверсі три спальні з балконами, велика гардеробна, ванна кімната. - На окрему увагу заслуговує басейн з протитечією. У спекотні літні дні порятунок від спеки для всієї родини. - Окремий гараж 90м2 на дві великі машини, з автоматичними воротами для кожного авто. ! У будинку встановлено газово-бензиновий генератор, твердопаливний котел, газовий котел, бойлер.! Вся територія повністю облаштована: автоматичний полив, декоративні рослини, кущі троянд та гортензій, багато фруктових дерев, по периметру ділянки висаджені хвойні дерева. Будинок та вся територія під охороною та сигналізацією. В будинку є все для комфортного проживання. Эксклюзив!

Яблунева вул., 18

Є можливість комбінованих оплат, або розтермінування Продається елітний одноповерховий будинок загальною площею 130 м на великій ділянці в 10 соток в ексклюзивному поселенні у мальовничому Білогородці. Це прекрасне місце розташування на заселеній та добре обжитій вулиці, яке гарантує тишу та спокій. З двох сторін оточений непристроєним лісом та доглянутим лісовим масивом з прогулянковими доріжками та дитячим майданчиком поруч. Планування будинку максимально комфортне та розподілене таким чином: Привітальна зона Котельня/постільна Кухня-вітальня з вихідом на терасу Санітарний вузол Спальня 1 Спальня 2 Спальня 3 Гардероб/кладова Будинок відзначається високоякісним ремонтом та використанням ексклюзивних матеріалів: Міжкімнатні двері від виробника Rodos Підлога з керамограніту під дерево Частково мебльований Освітлення Інсталяція з біокаміном Будинок зведено якісно та виключно із використанням високоякісних матеріалів. Встановлені енергозберігаючі вікна, будинок утеплений мінеральною ватою, а також утеплена дахова конструкція. Комунальні послуги: Електропостачання 8 кВт, 3 фази Свердловина глибиною 47 метрів Септик із переливом На ділянці викладена бруківкою, зроблена огорожа навколо периметра, а також встановлені ворота з вхідними дверима.

Проліскова вул.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок в котеджному містечку Villaggo в с. Білогородка. Територія містечка охороняється. "Villaggo" - це місце, де ваші мрії про ідеальний дім стають реальністю. Котедж побудований за авторським проєктом дизайн студії "AM design bureau" у 2020 році. У будинку використовувалися найенергоефективніші та екологічні матеріали, оскільки будинок робили для себе. Будинок: BRILLIANTE Площа будинку — 147 м2 Земельна ділянка — 6.82 соток Планування: 1-й поверх: - кухня-вітальня 38 м2; - спальня кімната; - санвузол; - підсобне; - пральня; - гардероб; 2-й поверх: - 2 спальні кімнати; - санвузол; - кладова; На території будинку є навіс для 2 авто, тераса з барбекю, свердловина глибиною 70 м, міське водопостачання/каналізація/електрика та газ на ділянці. Додаткова інформація: - стіни зовнішні/внутрішні — цегла; покрівля — мяка бітумна черепиця; - утеплення фасаду пінополістирол; - вікна: металопластикові, енергозберігаючі, двокамерні склопакети-три скла; - вхідні двері — металеві; - внутрішні роботи: машинна штукатурка; - інтернет — кабель введений в будинок; КМ VILLAGGO знаходиться неподалік від столиці. Всього 4 кілометри — і ви далеко від міської метушні! Містечко оточене чистим лісом, а всередині панує приємна атмосфера та затишок. Інфраструктура: • Поруч є садки, магазини, кавярні та амбулаторія. • До м. “Житомирська” — 15 хв на авто, 20 хв на громадському транспорті. Поєднання всіх заміських переваг і класичного сімейного комфорту, робить цей дім відмінним варіантом для сімї. Оперативні перегляди! Ключі! Чекаємо на Вас на перегляді! A3.153

можливий продаж по єОселя
Генриха Вишневского, 1

Продається таунхаус квадрикс в селі Білогородка., ЖК Соната,вул. Зоряна 39. Будівля цегляна, перекриття - бетон, опалення двоконтурний газовий котел. Вода - свердловина, каналізація - септик. Площа будинку 119м2, площа прибудинкової ділянки 3 сотки. На територіі 3 приватних паркомісця. Є можливість поставити паркан, та повністю відокремити свою територію. 1 поверх - передпокій, кухня, обідня зона та гостьова. Окремо санвузол та приміщення під сходами- комірчина з пральною машиною. Весь перший поверх опалюється водною теплою підлогою. Підлога - керамічна плитка, швидко нагрівається і довго тримає тепло. 2 поверх - спальня та дитяча кімната. На підлозі ламінат. Кожне вікно має батарею. Санвузол з ванною чашею. Мансардний поверх- великий відкритий простір, є можливість поставити ТБ, або робоче місце та організувати простір для зберігання речей. Особливості планування: з опаленням Характеристика будівлі: стан будинку: дизайнерське оформлення ,перекриття: залізобетонне ,дах: бітумна черепиця Характеристика приміщення: висота стелі, м: 2.8 , новий ремонт утеплення: зовнішнє і внутрішнє Оздоблення стелі: натяжна стеля ,деревяна вагонка. Підлога (покриття): керамічна плитка,ламінат. Внутрішнє оздоблення: фарбування,деревяна вагонка,керамічна плитка Зовнішня обробка: пофарбовано ,керамічна плитка Комунікації: електрика: в будинку ,газ: в будинку .каналізація: септик. інтернет: Wi-Fi вентиляція / кондиціонування: вентиляція Вода: свердловина Двері та вікна: вхідні двері: металеві , тип вікон: металопластикові Опалення: двоконтурний котел газове. Підігрів води: двоконтурний котел. Приміщення: санвузол: 2 лоджії,1 • кількість спалень: 2 , гараж: в дворі , комора ,вітальня ,коридор, балкон (и): 2 Обладнання: меблі . Зручності: телевізор, плазмовий телевізор ,пральна машина ,сушарка для білизни ,душова кабіна,ванна ,газова плита ,шафа-гардероб ,мебльована кухня ,диван, холодильник,лічильник на електрику,лічильник на газ ,лічильник на воду,охоронна сигналізація,відеонагляд пропускна система.ліжко. На території є: огород,доріжки: тротуарна плитка,поливна система ,стоянка для автівок: відкрита, паркан: немає, ворота: радіоуправління,сад. Характеристика ділянки: Розташування: в котеджному містечку, рельєф рівнинний. Документи на право власності: договір купівлі-продажу Особливості планування: підігрів підлоги, панорамні / вітринні вікна. Чистий продаж,ніхто не прописаний,без доручення.Торг для реального покупця.Чистий продаж, без доручення.З Нами безпечно, якісно, вигідно!!!

можливий продаж по єОселя
Зоряна вул., 39

Пропонуэмо на продажу квадробудинки в котеджному містечку яке розташоване між Бояркою та Білогородкою. НАРАЗІ ВЕДЕТЬСЯ АКТИВНЕ БУДІВНИЦТВО Завершення будівництва першої черги кінець 2024 року Ціна вказана при 100% оплаті з урахуванням знижки 10% від загальної вартості 30 000$ ! БЕЗВІДСОТКОВА РОЗСТРОЧКА НА 6 місяців Також є варіанти розстрочки на більші терміни. Можливий кредит на 5 та 10 років з можливістю дострокового погашення та "кредитних канікул" ! Можливі варіанти продажу: - за готівку; - безготівковий; - за криптовалюту; - обмін на нерухомість, авто, тощо; - бартер на будівельні матеріали. Зручне розташування в передмісті Києва. Поруч інфраструктура Боярки та Білогородки, Неподалік Епіцентр та супермаркет Сільпо. Зупинка громадського транспорту біля комплексу. Квадробудинок (будинок поділений на 4 частини, у кожного свій двір, заїзд для авто). 2 поверхи, 70м², 1,5 сотки. Свій септик, свердловина. Характеристики: стрічковий фундамент, несучі стіни з газоблока 300мм, залізобетонні плити перекриття. Утеплення пінопласт ПСБ-С-35 - 100мм. Декоративна штукатурка, високоякісне фарбування. Панорамне скління двокамерними склопакетами. Покрівля металочерепиця. За більш детальною інформацією - телефонуйте!

власник
Володимирська вул.

Продаж триповерхового таунхаусу 120 кв.м. з ремонтом біля озера та виходом на Білогородський пляж. Газовий двоконтурний котел, на першому поверсі зроблена водяна тепла підлога, вихід на власний дворик, два санвузли (на першому та другому поверхах), дві спальні на другому поверсі, повноцінний третій поверх. Перший та третій поверхи викладені плиткою, в спальнях - ламінат. Санвузли повністю обладнані, тумби та полиця викладені мозаїкою, встановлена надійна сантехніка (kludi, hansgrohe, devit), встановлені якісні вхідні та міжкімнатні двері. Також встановлена кухня ikea enhet з комбінованою варильною поверхнею (газова та індукційна), є можливість встановлення посудомийної машини. Водопостачання від свердловини, будинок підʼєднано до центральної каналізації. Підʼєднано інтернет з оптоволокном (працює під час відключення світла). Закритий двір, є власна парковка. Також є можливість встановлення генератора. Зручне місцерозташування, розвинена інфраструктура, зупинка громадського транспорту 2 хв пішки, до виїзду на Житомирську трасу - 2,5 км, 10 хв до м. Житомирська. Документам на право власності більше трьох років. Продаж від власника.

власник
можливий продаж по єОселя
Калинова вул., 4

Комплекс дуплексів White-Blackie Duplex пропонує на продаж АКЦІЙНУ пропозицію! Дворівневий дуплекс 120 м² Паркомісця 75м² Земельна ділянка 3 сотки. БЕЗВІДСОТКОВА РОЗСТРОЧКА НА 6 місяців Також є варіанти розстрочки на більші терміни. Можливий кредит на 5 та 10 років з можливістю дострокового погашення та "кредитних канікул" ! Можливий продаж за криптовалюту. Можливий продаж по програмі "Є-оселя"! Комплекс розташовано в екологічно чистій зоні, практично на межі Києва, поруч з лісами та озерами. На спільній території з котеджним містечком "VILLAGGO" - майже 20 Га території з зонами для прогулянок та різноманітних активностей! - Охорона, відеоспостереження; - Два дитячих майданчика; - Два спорт майданчика; - Зона відпочинку з фонтаном; - Тенісний корт зі спеціальним покриттям; - Окреме шале для йоги і медитації. Оздоблення дуплексу після будівельників: - Заведена вода, централізована каналізація; - Газ підведено, підключення індивідуальне; - Світло 5 кВт, можливе збільшення. Також можливе придбання окремої комори 8м² біля будинків. Поруч декілька магазинів різного профілю, продуктовий супермаркет Фора, полікліника, Білогородські школи №1 і №2, приватний дитячий садок “ЗеленСад”, відділення ПриватБанку і Нової Пошти. До Житомирської траси 5 хвилин. До метро “Житомирська” 15 хвилин на авто. За більш детальною інформацією та запису на перегляд - телефонуйте в зручний для вас час!

власник
Шевченка

Есть Видео-тур! Вашему вниманию представлен дуплекс на продажу по адресу : Село Белогородка, улица ( Кирова ) Покровская 48, разделенный на две отельные части. Первый дом полностью в жилом состоянии за исключением некоторых атрибутов мебели и техники, вторая часть без ремонта. Твердотопливный котел, електрокотел, скважина, электроэнергия, охрана, два отельных подъезда к дому. Отличная транспортная развязка, совсем рядом с Киевом и двумя вариантами как лучше ехать что дает возможность объехать любые пробки, быстро развивающийся район. Рядом Шевченково, Гореничи, Чайка. Работая с нами, вы получаете только проверенные объекты, от реальных арендодателей и продавцов, по адекватной цене. Поддержка на всех этапах сделки. Мы гарантируем, что вы останетесь довольны сотрудничеством! Є Відео-тур! До вашої уваги представлений дуплекс на продаж за адресою: Село Білогородка, вулиця (Кірова) Покровська 48, розділений на дві готельні частини. Перший будинок повністю у житловому стані за винятком деяких атрибутів меблів та техніки, друга частина без ремонту. Твердопаливний котел, електрокотел, свердловина, електроенергія, охорона, два готельні підїзди до будинку. Відмінна транспортна розвязка, зовсім поряд з Києвом і двома варіантами як краще їхати, що дає можливість обїхати будь-які пробки, район, що швидко розвивається. Поруч Шевченкове, Гореничі, Чайка. Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірені обєкти від реальних орендодавців та продавців за адекватною ціною. Підтримка всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею!

ексклюзив
Покровська, 48

Білогородка вул Абрикосова. Бучанський район. Будинок - таун хаус на 2 кімнати. Загальна площа 34 кв.м. Земельна ділянка 0,6 соток. Після забудовника. Вартість 26 000 у.о. Без комісії для покупця.

можливий продаж по єОселя
Абрикосова

Набрид шум та суєта міста? Хочеться природи та тиші? Вашій увазі пропонується ідеальний просторий будинок з власною терасою 45 м2, неподалік від столиці, за адресою: с. Білогородка вул. Калинова 34. БЕЗ КОМІСІЇ для Покупця. СПП колегам 1000 у.е. Ідеальне місцерозташування, 12 км (без заторів) до Києва. Поруч Astor school, в 550 метрів – Білогородське озеро. Ділянка 15 соток правильної форми. Монгальна крита зона-барбекю. Гараж та окрема територія для авто. Двоповерховий будинок з сучасним плануванням. Загальна площа якого складає 235 м.кв. Внутрішня площа будинку спланована таким чином, щоб проживання в ньому було максимально комфортним для кожного члена Вашої сім’ї. • I поверх: вхідна група, серце будинку – кухня-вітальня з виходом на терасу, гостьова ванна кімната та виокремлений вхід до гаражу + кімната з інженерними системами, вхід до якої також можливо з заднього двору будинку. Перший та другий поверхи поєднують монолітні безпечні сходи. • II поверх – це суцільно особистий простір майбутніх Власників, тут перфектно сплановані: спальна кімната зі своєю гардеробною або санвузлом (будь-яке рішення легко реалізовано); додаткова гардеробна, ванна кімната з вікнами у особистий сад, а також ще 2 спальні кімнати, одна з яких з власним виходом на балкон, де можна кожного ранку насолоджуватись ранковою кавою. Інформація для Господаря сім’ї: - Газ заведений; - Електрика – 20 кВт; - Дві свердловини глибиною 52 та 16 метрів; - Септик з переливом; - Лівньова каналізація. Показ в зручний для Вас час! Телефонуйте. Відеоогляд відправлю в особисті.

Калинова вул., 34

Стильний будинок із чистовою обробкою у с.Білогородка. Надзвичайно світлий із панорамними вікнами. Два поверхи, пять кімнат: три на другому поверсі, дві - на першому. Простора кухня-вітальня 28 кв м. На другому поверсі - два балкони. Два роздільних санвузли. Доглянута, огороджена територія - 5 соток, викладені плиткою доріжки. Власна свердловина, септик. По вулиці газ: при бажанні є можливість зробити газове опалення. Будинок знаходиться на невеличкій височині, що створює тиху та затишну атмосферу. Зручна транспортна розвязка. Поруч є все, необхідне для комфортного життя. Не вагайтесь, дзвоніть!))

можливий продаж по єОселя
Травнева

Двоповерховий будинок під Києвом 260м2 Дім зроблений повністю з деревяного зрубу з використанням шведського стилю. Повністю екологічний будинок, для будівниутва та інтерєру використано лише натуральні матеріали, утеплений мінватою. Інтерєр зроблений у світлих відтінках з елементами сірих кольорових гам. На першому поверсі: пральня кімната, кухня-вітальня, кабінет санвузел. Тепла підлога по всьому периметру першого поверху. На другому поверсі: 2 кімнати та гардероб, ванна кімната. Італійські меблі, німецькі шумоізоляційні вікна, якісна побутова техніка. Все залишається. Ділянка 10 соток (по факту 12 соток), доріжки виклалені гранітом. Ландшафтний дизайн, газон з шістьма зонами автополиву, молодий сад, туї, зона барбекю, мангал. Літній будиночок з сауною та кімнатою відпочинку 48м2. Заведено 36 кВт, є вивід під генератори. Лічильник день/ніч. Власна свердловина 63м з системою очистки води, септик. Тераса з термодерева з навісом та облаштована зоною відпочинку на свіжому повітрі. Наповнення: Відеонагляд, система охорони Аякс, автоматичні ворота, домофон, інтернет, кондиціонери. До зупинки громадського транспорту 3хв. Інфраструктура: супермаркет "Сільпо", дві "Фори", каіе, кавярні, дві школи, спортзали. Мінімальне оформлення. Можна під всі державні програми: єоселя, сертифікат, іпотека, євідновлення, можна різні варіанти: і готівкою і частину безналом. Вартість 268000у.е.

можливий продаж по єОселя
Ярославська вул.

ДУПЛЕКСИ 108м2 з власним закритим подвір’ям та паркомісцем. Продаж ВІД ВЛАСНИКА. Без % та переплат. Будинки першої черги – ГОТОВІ. Можливий продаж по програмі Є-Оселя! Кухня-вітальня - 36 м2 3 спальні кімнати 2 санвузли Котельня Тераса 45,5 м2 Ділянка 4,1-4,35 сотки Стіни: газоблок 300 мм, стіни між сусідами газоблок 400 мм. Утеплення -пінопласт 100 мм. Зовнішнє оздоблення: штукатурка та фасадна плитка ручної формовки. Вікна: Steko Aluplast 6-камерний профіль, 2-х камерний склопакет, зовнішня ламінація, деякі вікна мають дзеркальне покриття. Чудовий вид з вікна! Якісні вхідні двері. Покрівля : 2-х скатна,металопрофіль , утеплення вата 200мм. Міжповерхове перекриття- бетонне. Сходи: монолітні,бетонні Огорожа : Євроштахетник, профнастил. Подвір’я : По периметру будинку-бетонна відмостка, стоянка під 2 авто, тераса 45,5 м2, підсипаний чорнозем. Відкатні ворота, хвіртка. Локація супер! Тиха вулиця в оточенні соснових лісосмуг. Вся інфраструктура поруч, в пішому доступі: Сільпо, ЖК Білий шоколад, ЖК Амстердам, школи, садочок, поліклініка, аптеки, кафе, приватні ставки, верхова їзда. ГАЗ- по вулиці (є можливість підключення).

можливий продаж по єОселя
Пасічна

Продається земельна ділянка 11,86 соток в центрі Білогородки вул Шевченко 74 та будинок під реконструкцію. Проведений газ, електроенергія, вода (свердловина), що економть кошти та час для життедіяльності будинку (можливий продаж хати с 6 сотками). Три фасадні сторони. Асфальтна дорога. Зручна локація. Поруч є магазини, зупинки транспорту та все, що потрібно для зручного проживання.

Шевченко, 74

Білогородка продам готовий будинок в стилі БАРН-ХАУС, площею 90 м2. Земельна ділянка 4,35 соток. Вулиця асфальтована. Планування: 3 кімнати (14,5м2, 14м2, 10 м2), простора кухня-студія 30 м2 з виходом на терасу, санвузол, котельня. Будинок побудований з газоблоку 300 мм, утеплений 100 мм пінопласт Дах - металопрофіль, утеплення 200 мм. Вода - свердловина 60 м Каналізація септик - 9 куб Заведено - 10 кВт електроенергії Поруч: магазини, зупинка транспорту, школа, дитячий садок та інше. До Києва - 13 км. Телефонуйте, домовимось про перегляд.

боярська

Продаж сучасного будинку в с. Білогородка - Шевченкове. В чудовому тихому місці з виходом до озера. Ділянка площею 7 соток. Вулиця обжита та забудована. Загальна площа будинку 120м2. Простора кухня-студія з виходом на терасу, дві окремі спальні, с/в суміжний з ванною кімнатою, гардеробна кімната, котельня, коридор. На другому поверсі мансардна кімната вільного планування. Будівництво тільки з якісних матеріалів, з дотримання всіх технологічних процесів. Максимальна комплектація. Гарантія якості, Всі процеси будівництва зняті на фото, відео!!! - стіни газоблок D300 - утеплювач пінопласт 100 мм - покрівля металопрофіль (утеплених мін. вата 200мм) - вікна 6 камерний профіль 3 скла дві камери з покриттям Solar + - відкатні ворота та калитка пофарбовані фарбою Tikkurila Комунікації: світло 13 кВт 3 фази (тариф день/ніч), свердловина 40м, каналізація септик компанія виробник "БіоСептик" (не плутати з вигрібною ямою). Телефонуйте, домовимось про перегляд.

Ягідна

#12701 Будинок в с. Білогородка, територія 1га в сосновому лісі, загальна площа будинку 1000 кв м. Територія повністю огороджена високим парканом, на якій розташовано будинок, повністю облаштований для проживання, господарське приміщення, генераторна, тенісний корт, бесідка, гараж та приміщення для охорони. Також в будинку є лазня, сауна, кімната відпочинку, більярдна, спортивна зала, три спальні кімнати, два кабінети, гардеробні кімнати,основна та робоча кухні.

Житомирська вул., 4

ГОТОВИЙ будинок. Дуплекс, ЦЕНТР Білогородки. Залишився ОДИН. Торг. Пропонуємо готовий дуплекс у самому центрі Білогородки — залишився один будинок. Місце для приватного будинку - найкраще. Все готово під ремонт. Асфальтований під’їзд до самої ділянки. Поряд уся інфраструктура (лікарня, школа, супермаркети), зручний виїзд до Києва. Вулиця повністю забудована, поруч зупинка. Площа житлового будинку — 98 кв.м. Площа земельної ділянки — 4 сотки. Дуплекс утеплений, зроблений зносостійкий фасад, встановлені якісні вікна. Окремий заїзд до будинку, зроблені ворота та площадка під авто. Ділянка огороджені парканом. Заведені всі комунікації. Власник. Торг присутній. Телефонуйте - для перегляду.

власник
Івана Франка вул.

Продається цегляний одноповерховий будинок 115 м2 на ділянці 5 соток в с.Шевченкове (Білогородка). Будинок збудований з червоної цегли, утеплений пінопластом 150 мм, перекриття утеплене мінеральною ватою 200 мм. Дах металочерепиця. Простора кухня-вітальня з виходом на терасу, 3 окремі кімнати, 2 санвузли та котельня. Комунікації: - свердловина 80 м - септик 12 м3 з переливом - світло - газ по вулиці Ділянка рівна та правильної форми, огороджена забором та в дворі викладена бруківка, встановлені відкатні ворота. Чудовий варіант для заміського життя! Ціна від забудовника! Без комісії для покупця!

Княгині Ольги

БЕЗ КОМІСІЇ #108872 До Вашої уваги пропонується 2-х поверховий таунхаус в с. Білогородка ЖК Норвегія, вул. Молодецька 33. Таунхаус 58 кв.м. 3 лінія. Повна здача осінь 2024 У будівництві використовується енергозберігаюча технологія - основа стін таунхауса заводський газобетон + зовнішнє утеплення 10 см + фасадна декоративна штукатурка. Планування таунхауса: на першому поверсі кухня-вітальня, з/в, передпокій. З вітальні передбачено вихід до власної ділянки. На другому поверсі дві спальні, ванна кімната. Змонтовано монолітні сходи на другий поверх. Заведено всі необхідні комунікації. У сусідніх секціях роблять ремонт, у деяких мешкають. Таунхаус знаходиться на початку селища, біля ЖК Амстердам та Білий шоколад 400 метрів до зупинки громадського транспорту, 700 метрів продуктовий маркет Фора та ринок, 900 метрів школа, 1200 м центр. АН "Квартали": Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірене житло від реальних продавців за адекватною ціною. Підтримка всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею!

Молодецька, 33

Комфортний таунхаус у зеленому передмісті столиці! Продається таунхаус в селі Білогородка, на вулиці Абрикосовій, 26а. Зроблений ремонт восени 2021-го року, підлогу додатково утеплили стиродуром, також була покращена теплоізоляція фасаду зовні. Меблі та техніка залишаються та входять у вартість. Комфортні кімнати, все помешкання виконано у світлих відтінках, що візуально розширює простір. Компактна, проте функціональна кухонна зона, продумана до дрібниць. Головною перевагою даного житла є наявність власного закритого двору із зоною барбекю. Таунхаус площею 4 гектари в зеленій частині передмістя столиці. Розвинена інфраструктура, все необхідне у пішому доступі. Супермаркети «Сільпо» та «Фора», ресторани за 10 хвилин пішим ходом. Поруч 2 дитячі садочки, школа та музична школа. На території таунхаузу є достатня кількість паркомісць для авто. Відстань до Кільцевої дороги не перевищує 7 кілометрів. Від таунхаусу «Бєлгород» проходить кілька автобусних маршрутів, зокрема до станцій метро «Нивки» та «Академмістечко», «ВДНГ» та Боярки. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Абрикосова, 26а

Звоніть/пишіть - надішлю детальний відеоогляд! Розглядаємо продаж по державним програмам; єОселя, єВідновлення, 280 постанова До вашої уваги пронується затишний будинок в котеджному містечку Зелений Бульвар Це окремо стоящий будинок на ділянці, яка має 6 соток В будинку є дві просторі окремі кімнати Роздільний санвузол Простора кухня Будинок з ремонтом Та окрема технічна кімната На теритріїї є місце для паркування Будинок повнісю утеплений ззовні та зсередини, є шумоізоляція також в будинку є підігрів підлоги Повністю проведені всі комунікації : каналізація, вода, такоє є фільтрація води та електропостачання Перегляди по домовленості в зручний для вас час. За більш детальною інформацією чекаю дзвінка або запиту на відео.

можливий продаж по єОселя
Приозерна, 20

Продається будинок з якісним авторським ремонтом, меблями та всією технікою! Без комісії для покупця! Будинок розташований в с. Білогородка, Шевченково, вул. Виноградна, що в 4км км від міської межі Києва. До найближчого метро "Житомирська" всього 15 хвилин на авто ( 12 км) по чудовій Житомирській трасі. Будинок побудований за архітектурним проектом з червоної цегли 380 мм, утеплений мінеральною ватою 150 мм. Будинок 2 поверхи - 180 кв.м., простора кухня-вітальня, дві спальні кімнати, дві ванні кімнати, кабінет, балкон, затишна тераса, гараж. Кухня Italy: меблі LUBE, техніка Rex( Electrolux), вбудовані: холодильник, кавомашина, плита, духовка. Всі меблі в будинку привезені з Італії. Скважина, газ, басейн, тепловий повітряний насос, котел VAILLANT- 2 контурний, гараж, 2 приміщення для для господарських потреб( стиральна машина, котел і т д) На ділянці басейн з підігрівом та системою очистки. Газон з автополивом. Навколо будинку виконаний шикарний ландшафтний дизайн. Ділянка 7,7 соток. Дорога до будинку асфальтована, поруч хвойний ліс, а сусіди приємні та порядні. Будинок приватизований. Ексклюзивний договір. Без комісії Вартість 399 000 доларів США

Виноградна
1 - 24 з 432 результатів

Популярні запити

Географія Білогородка