Жилой дом. Хоз постройки. Подвал. Сад. Участок 50 соток. Колодец во дворе. Газовое отопление. Прекрасный вариант для дачи, для постоянного проживания нужно делать ремонт.Дорога с твердым покрытием. До трассы Конотоп- Сумы 700 метров. Рядом луг, озеро. В конце участка ручей .Все вопросы по телефону. Дополнительные фото по запросу.

власник

Продам будинок в с.Чернеча Слобода, Конотопський р-н. 35 км. до м.Конотоп. Знаходиться в центрі села, є газ, вода, також є дровяний котел. Всі зручності знаходяться в будинку( ванна кімната, кухня та туалет ). За більш детальною інформацією телефонуйте.

власник
Продам будинок в с.Чернеча Слобода

Продається будинок на березі р. Сейм в с. Піски Буринського району. Без зручностей. Є можливість підключити високошвидкісний інтернет (на вулиці працює Онлайн-Телеком, GPON) Територія потребує чистки від порослі молодих дерев, догляду(викошування трави), є огорожа. Поряд з будинком є невеликий город (16 соток), та новий сарай з гіпсоблоку (на 2 відділи). Є два підвали (один під хатою, вхід з веранди) та окремою постройкою. За 100 м від будинку - пляж, річка. Можливий торг. За всіма питаннями телефонувати 09******90 - Іван Ілліч

власник
Будинок в с. Піски
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається газифікований будинок з усіма надвірними спорудами в місті Буринь. Вода централізована, є земельна ділянка 0,24 га. Тел. 09******61, 06******37.

власник
Продається будинок (не здається)

Продається будинок в м.Буринь, газифікований (збереглося і пічне опалення),має три кімнати, кухню, 27 соток городу, сарай, підвал.Ціна договірна.За додатковими питання звертатися за телефоном 09*********69.

власник
Будинок в м.Буринь на Шиловці НЕ оренда чистий продаж!

Продається будинок в центрі села Слобода, Конотопського района, Сумська область. Загальна площа будинку 72кв.м. в житловому стані. Газифікований, парове опалення, є грубка. Буднок деревяний, утеплений пінопластом. Вікна - пластик, вода холодна/гаряча (бойлер). Окремо збудована літня кухня з погребом, є дровяна грубка, газ підведений. Побудовані два окремі сараї на двоє дверей, комора, погріб. У дворі колодязь, скважина. Земельна ділянка біля будинку 60соток +. Інфракструктура: дитячий садочок,школа,лікарня,аптека, магазин, супер-маркет, нова пошта, укрпошта, автобусна зупинка, залізнична станція. Відстань до районного центру Буринь 18км, до Конотопу 35км. Ціна: 4000Euro/договірна/18000грн За детальною інформацією звертайтеся за номером: +38********48 Людмила Viber|Telergam|Messeger

власник
Продаж будинка в центрі села Слобода

Будинок в селі Слобода Буринського району з надвірними спорудами. Газ, вода, зручності у будинку Ділянка оброблена, сад Документи готові для переоформлення

власник

Продам двоповерховий утеплений будинок в місті Буринь по вулиці Пилипа Орлика 6. В будинку газове та електро опалення центральне водопостачання та каналізація, на першому поверсі: сауна, роздільний санвузол та велика кухня-студія. На другому поверсі дві просторі спальні. Меблі та техніка за домовленістю. Поруч з будинком розташовані гаражі 7шт. В трьох із них є ремонтно- оглядові ями. Гаражі можна під СТО чи який інший бізнес. Оренда не цікавить, тільки продаж. Всі питання по телефону 06******95 Григорій Іванович.

власник
Продам двоповерховий будинок у місті Буринь Сумської обл.

Продається будинок у м.Буринь, вул.Ватутіна, 12. Опалення газове та пічне. Централізоване водопостачання (колонка в дворі). Звертайтеся за телефоном 095875758нуль. Будинок в ОРЕНДУ НЕ ЗДАЄТЬСЯ .

власник
Продається будинок у м.Буринь

Продається будинок в с. Пірки Полтавської області. На подвірї є: два сараї, гараж, вхідний погріб, колодязь, сінник та навіси. Також на подвірї знаходиться старіший будинок, в якому є газове опалення.

власник
Продається будинок в селі Пірки Полтавської області

Продається приватний будинок на вулиці Дронівській. Будинок не потребує ремонту. Всі вікна в будинку пластикові. Великий город та садок. Є просторий гараж . Двір та садок огороджений. За додатковою інформацією телефонуйте. Реальним покупцям - знижка.

власник

Рядом ж/д вокзал,автовокзал. Также вокруг дома около километра в радиусе три продовольственных магазина также есть хозяйственные тд.тп

власник
Продам полдома с приусадебным хозяйством практически даром

Будинок знаходиться за адресою вул Довженка, ( 18 Партзїзд). Район Шиловка.Будинок отоплюється.Стан жилий. За детатальною інформацією звертатися за номером. 097192773шість. В ОРЕНДУ НЕ ЗДАЄТЬСЯ.

власник
Продаж будинку м.Буринь вул.О.Довженка (18 Партзїзд)

Популярні запити