Новий будинок з дизайнерським ремонтом, з великою ділянкою - 12 соток. Будинок повністю готовий до життя, знаходиться в с. Погреби, Броварського р-н. Поряд річка, пляж, спортивні майданчики, добрі сусіди. Гарне та тихе місце для життя та відпочинку. Будинок можливо придбати за програмою "Є оселя", також можливий торг. Планування: Одноповерховий будинок – 134 м2. - Велика вітальня з кухнею – 46 м2; - Вихід з вітальні на терасу – 15 м2; - 3 спальні; - 2 санвузли; - Котельня; - Хол. Будинок дуже комфортний та ергономічний за плануванням. Просторі та світлі приміщення. Конструктивні особливості будинка: Готовність будинка – 100%. - технологія будівництва - монолітно-каркасний; - фундамент - монолітно стрічковий; - стіни несучі - газоблок Аерок; - димарі та вентиляція розведені по приміщеннях; - дах - натуральна цементно-піщана черепиця Аляска; - ливнестокова система покрівлі та дренажна система відливу дощової води; - фасад утеплений мінеральною ватою; - декоративне оздоблення фасаду “ Baumit” (Австрія) + оригінальний дизайн; - електроенергія заведена в будинок 16 кВт; - металопластикові вікна Євро 70 двокамерний пакет з енергозберігаючим склом та проти зламаною фурнітурою; - огородження ділянки, паркан+периметровий (автоматичні відкатні ворота); - каналізація - Септик об’ємом 6.5 м3; - глибина свердловини 55м ( труба 125мм+два фільтри та глибинний насос). Комфорт: - 5 км від Києва; - екологічно сприятливе середовище для проживання та відпочинку; - поряд річка, пляж, дитячі та спортивні майданчики; - своя свердловина; - поряд три магазини: Сільпо, Фора, АТБ; - ми надійна компанія «Лайфбуд», будуємо більше 20 років. Показ будинка зробимо в зручний для вас час. Телефонуйте, домовимось про зустріч. З повагою, Олександр.

власник
Кодацька

Продам будинок с. Зазимʼя. с. Зазимʼя, Броварський район, Київської області. Будинок 165 м2 розташований на 6,5 сотках землі та виконаний з якісних матеріалів. Фундамент( перевернута чаша) армований 20 см завтовшки. Стіни 1 поверху та перекриття монолітний бетон(20 см), 2 поверх піноблок( 30 см) тип перекриття моноліт. Будинок утеплений пінопластом (15 см). Всі вікна з потрійним склопакетом. Скаважена 86 м. Ремонт в будинку виконаний на 95% 1 поверх Тепла підлога, керамограніт, стіни декоративно штукатурка. 2 поверх підлога ламінат, стіни в приватних кімнатах шпалери. Окремий вхід в котельню в якій встановлено два котла твердопаливний та електро. Болер 100 літрів та водоочистка. На інші питання відповім за телефоном.

власник
можливий продаж по єОселя
Лесі Українки вул., 42

Пропонуємо двоповерховий будинок по в. Свободи с. Рожни Броварського району Будинок розміщений на ділянці розміром у 18 соток прямо в центрі села, що знаходиться у курортній зоні на р. Десні. Поруч з будинком знаходиться церква, зовсім недалеко – автобусна зупинка, школа, клуб, магазини. Відстань до Києва всього лише 25 км. У будинку є все необхідне для життя. На другому поверсі знаходяться три спальні та вітальня, на першому - кухня, вітальня, велика ванна кімната разом з туалетом і маленький туалет для гостей. З кухні є вихід у гараж, під яким розміщений підвал для зберігання городини та консервацій. Опалення будинку – газове. Як альтернативу можна використовувати твердопаливний котел і камін для дров у вітальні. На другому поверсі - батареї для опалення, а на першому – тепла підлога. На обох поверхах є кондиціонери та кабельний оптоволоконний інтернет. Все техніка і меблі залишаються по домовленості. Вода поступає із глибокої свердловини. На подвір’ї є колодязь, запаси дров та контейнер для зберігання інвентаря. Будинок має вихід на дві сторони – на подвір’я і у сад. Велика тераса з виходом на південь зручна для відпочинку, поруч невеличка тепличка. Ділянка огороджена по периметру, а у будинку встановлена бездротова система безпеки (AJAX). Земельна ділянка старанно доглянута та потопає в зелених насадженнях і квітах. Троянди, іриси, тюльпани, нарциси, півонії, самшит, бузок та багато інших чудових рослин створюють райську атмосферу. Крім декоративних рослин є також фруктові дерева, смородина, малина, полуниця та виноград. Всі документи в порядку. Продаж без комісійних і без ріелторів. Від єдиного власника! Особлива пропозиція! Є ексклюзивна можливість придбати і сусідню ділянку, приєднавши її до запропонованої садиби. Обидві ділянки гармонійно доповнюють одна одну, але можуть належати різним власникам. Розмір земельної ділянки – 20 соток, оформлена під забудову. Форма ділянки – прямокутна, рівна. Земельна ділянка має окремий в’їзд з вул. Стрілецька. На ділянці плодоносить молодий сад із елітних сортів черешні, вишень, слив, яблунь і груш. Посаджена велика плантація сортової полуниці. Ґрунт – родючий і доглянутий. Кому наша пропозиція цікава, телефонуйте, будь ласка.

власник
можливий продаж по єОселя
Свободи, 88 А
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонуємо на продаж від власника чудовий дуплекс в селі Погреби (4 км. від Києва), загальною площею 120 кв.м., ділянка 5,5 соток. Світлий, затишний будинок з дуже вдалим функціональним плануванням простору – 5 кімнат в т.ч. велика вітальня, а також багато місця для зберігання. На першому поверсі знаходяться тамбур, повноцінний санвузол з душовою кабіною, котельня, містка комора, кабінет, велика вітальня-кухня з виходом на веранду площею 23 кв.м. На другому поверсі - 3 спальні і великий санвузол з ванною. Також є вихід на горище для зберігання речей. Будинок утеплений, на першому поверсі та у ванній 2 поверху є тепла водяна підлога. На території довкола будинку є басейн 7 метрів, крите паркування на 2 авто з антресоллю, свердловина, плодові дерева та багато троянд різних сортів. Будинок знаходиться в кінці невеликої проїзної вулиці, тож тут тихо і не ганяють машини. Всі меблі та техніка пропонується разом з будинком. Є все для комфортного життя за будь-яких обставин: - Двозонний лічильник електрики день-ніч - Фільтр для води до будинку 3 ступені - Сигналізація Аякс - Оптоволоконний інтернет + запасний Старлінк (стаціонарний, аккаунт не вимкнено) - Бойлер для гарячої води - Дизельний генератор на 6 кВт (вистачає на весь будинок) з можливістю автозапуску - Безперебійник - Домашній кінотеатр з Андроїд ТБ - Твердопаливний котел Stropuva (підтримує температуру 2-3 діб на 1 завантаженні) + запас брикетів на наступну зиму - Електричний котел (програмований як завгодно або керований з телефону) - Басейн 7*3,5 з підсвіткою - Розсувні ворота - Автоматичний полив на ділянці - Залишаються також електричні газонокосарки для догляду за ділянкою Таким чином з точки зору автономності у нас мінімальна залежність від мереж плюс будинок, на щастя, на "щасливому трансформаторі" - відключення електрики тільки аварійне або через обслуговування мереж. Вся техніка та обладнання обслуговується та працює справно, багато пристроїв керуються з телефону. Є всі меблі та є безліч місць для зберігання речей. Будинок знаходиться в 4 км від Києва - тобто практично у місті за відстанню, але з зовсім іншим комфортом для життя. Навколо вся інфраструктура – магазини, ресторани, новий тенісний та футбольний клуби, НП, школа, багато іншого. Поруч дуже красиві та мальовничі місця – озера, Десна, лук, ліс, де можна гуляти чи кататися на велосипеді. Село входить до Зазимської ОТГ, яка активно розвивається. Ми продаємо будинок у звязку з планами виїжджати, тому в запропоновану ціну входить практично все, що Ви бачите на фото (включаючи навіть посуд) - варіант, якому ми віддаємо перевагу. Тим не менш, ми можемо обговорити з Вами і ціну, і те, що ми залежно від її корекції заберемо з собою. Будемо раді розповісти та показати Вам більше. П.С. Шановні агенти, ми цінуємо ваш та свій час. Фотографувати, рекламувати, просувати вміємо, ексклюзив не цікавий. Чекаємо на перегляд з вашими клієнтами.

власник
можливий продаж по єОселя
Незалежності

Продається ділянка 8 соток рівної форми, з двоповерховим каркасним будинком - 65м2 у стилі барнхаус. Ділянка знаходиться в селі Красилівка 15 хвилин від м. Лісова (25 км від Києва) На ділянку проведена електрика та вода. Великі панорамні вікна з видом на поле, фасад будинку повністю оздоблений. Проведена проводка. Без ремонту, можна робити планування під себе. Дуже затишне місце, навколо прекрасні сусіди, які завжди готові допомогти. До ділянки веде асфальтована дорога. Недалеко від будинку - повноцінний супермаркет Фора, Нова пошта. Також зупинка громадського транспорту прямо до м Лісова. Без комісії Ціна договірна

власник
провулок Польовий

Продаж гарного будинку з земельною ділянкою в садовому товаристві "Тарасівське" Київської області, Броварського району, Великодимерська територіальна громада, Жердівська сільська рада. Замельна ділянка площею 0.06 га. На території земельної ділянки розміщено: - огорожа по всьому периметру; - у дворі облаштована свердловина для водопостачання будинку та поливу з насосною станцією 1.4 атм; - альтанка для відпочинку; - господарське приміщення; - вуличний душ та туалет; - дровник. На ділянці облаштована та впорядкована городина та клумби з квітами. По вулиці прокладено трубопровід природного газу з можливістю підключення. Параметри будинку: Площа будинку складає 60 м². Фундамент під будинком армований, стрічковий залізобетонний 1200/400 мм. Кладка стін з газоблоку 200*300*600 мм, стіна 300 мм. Зовнішнє утеплення виконане з пінопласту 100 мм, з армуванням та нанесенням декоративної штукатурки (баранчик). Зовнішнє утеплення цоколю будинку виконано з пінополістирольних плит 60 мм. Перекриття будівлі виконано деревяними балками, обрешіткою, утепленням та пароізоляцією. Покрівля деревяна стропильна система з гідроізоляцією. Всі деревяні конструкції оброблені вогнебіозахисним розчином. Перекриття виконано з металочерепиці сірого кольору. Водостічна система та водовідведення змонтовані по периметру. До будинку через ел. лічильник заведено та підключено ел. кабель потужністю 6 кВт. Біля будинку влаштовано електричниц контур заземлення. До будинку заведено водопровід з підключенням. Підключено 2 септики по 2.5 м³ (окремо санвузол, окремо кухня). Майбутньому власнику необхідно визначитись з завершальним облаштуванням підлоги, стін та стелі на свій смак та вподобання. Попередньо можна переглянути будинок в будь який зручний час. Є можливість прописки в даному будинку. В садовому товаристві також є: - огорожена територія всього товариства під охороною та вїздом через шлагбаум; - зупинка громадського транспорту (автобуси прямують через м. Бровари до м. Київ); - поруч немає ніяких промислових підприємств; - міні-маркет з продовольчими товарами; - гарне озеро для риболовлі та відпочинку; - поряд з садовим товариством є ліс.

власник
7-а дачна

Продам двухэтажный недостроенный дом в Княжичах, ул. Королева, общая площадь 243 кв.м. жилая 83 кв.м. готовность 70%. Вода, свет. Газ можно провести. Гараж с ямой на 2 авто, можно под сто. Участок 16 соток. Тихое место, тупиковый проулок. Вопросы пишите на вайбер или олх.

власник
Продам дом Княжичи

продажа дома: отличная дача в садовом кооперативе “Ялинка” возле с. Княжичи. Броварской р-н, ул.Садовая 12. Год постройки: 2015 Без комиссии, продает хозяйка. Кол.комнат - 2 11 км. от Киева (ст. метро "Лесная") 25 мин. электричкой к метро "Выдубичи" двухэтажный кирпичный, утепленный. внутри обшит деревянной вагонкой, с наружной стороны - пенопласт-короед. дача находится в тихом, уютном и удобном месте. общество надежно охраняется. полностью пригодна для круглогодичного комфортного проживания. Участок – 17,8×29,5 (5,25 соток) Дом – 6,5×7,5 (48,75 м²) + пристроенная веранда (8,0 м²). заведенный газ. отопление – камин и газовый котел, чугунные радиаторы под каждым окном. своя новая скважина, вода заведена в дом. бойлер, ванная, туалет, стиральная машина. полы деревянные и кафель. рядом - рынок, магазины, парикмахерская, остановка маршрутки "Киев-Княжичи", и остановка электропоезда "Ялинка". рядом сосновый лес, канал, озеро. организованный вывоз мусора. электроэнергия – 9 КВТ. Коммуникаций в доме: - заведенный газ-отопление (камин и газовый котел) - чугунные радиаторы в каждой комнате-своя - печь буржуйка на первом этаже - скважина-водоснабжение заведено в дом - электроэнергия 9 КВТ - организованный вывоз мусора (каждый день) Удобства в доме: - душ-туалет-полы деревянные и кафель. бытовая техника: плита, варочная панель, холодильник, стиральная машина. мультимедиа: спутниковое ТВ, Wi-Fi, скоростной интернет, телевизор. комфорт: ванная, душевая кабина, терраса, камин, охраняемая территория, забор, ограждение, автонавес, беседка, мангал, подсобные помещения, сад, огород, цоколь, подвал все окна - стеклопакеты 7 шт, веранда - стеклопакеты . 1-й этаж: кухня 14 м², ванная и санузел совмещен 6 м², газовый котел и стиральная машина автомат 4 м². большая комната - 24 м² паркетный пол, шкаф-купе, круглый стол, семейная двуспальная кровать, диван, сервант, окно в сад и окно в палисаднике на улицу. 2-й этаж: большая комната - 24 м², компьютерный стол, 2 дивана, плетенный стол и 2 кресла. меньшая комната 8 м² с односпальной софой, книжными полками 8 шт, окном. Цокольный этаж с отдельным входом 2 бронедвери с улицы, 17.1 м². оборудованная комната для проживания. там находится камин, кафельный пол, виницианская штукатурка стены и отдельная кухонька, заведенная вода, рукомойник, небольшое окно. стол, шкафчик и двуспальный диван в цокольном этаже. Участорк усадьбы 5,65 соток огражден мет-проф. забором, ворота, калитка на замке, навес для 2-х автомобилей, туалет и летний душ. печь-барбикю, рядом стол и посудный шкаф, качель садовая с навесом, прекрасная зона для отдыха. хоз.сарай, дровник, беседка, к дому подходят твердые и асфальтированные дороги. Много разных фруктовых деревьев и кустов, как молодых, так и зрелых: орех, яблоня, алыча, абрикоса, вишня, шелковица и молодые саженцы: 5-ти летние 3 яблони, зимние сорта, 7 вишен, черешня, груша, яйва. посаженны 2-х летние саженцы киви 3 шт., хурмы 3 шт. и гранатового дерева 3 шт. виноградник (4 шт.) - оплетающий навес над столом для 12 человек. рядом порядочность и спокойные соседи. усадьба ограждена металлопластиковым забором по периметру, оконные ворота для машин и калитка на замке. при вьезде на улицу шлагбаум с пультовым управлением. дорога с асфальтным покрытием. остановка маршрутки от дома в 25 м. Звоните, смотрите, решайте, но не медлите. эта дача очень хорошая. удобна во всех отношениях.

власник
продажа дома в садовом кооперативе Ялинка возле с. Княжичи Бровары

Будинок 2019 року забудови. Площа забудови 221м.кв, загальна площа будинку 202 м.кв. виконані частково ландшафтні роботи. Встановлена вентиляційна установка з рекуперацією, розведені траси під кондиціонери. зроблена електрика. опалення електричне, тепла підлога перший поверх. детальна інформація за телефоном 09******24

власник
продаж будинку с.Княжичі вул. Незалежності, 12 Броварського р-ну.

Сімя продає світлий будинок на 2 виходи с. Скибин біля центальної зупинки, вул. Київська, поряд супермаркет АТБ. Площа 104 кв.м, 3 спальні, кладова, 2 кухні та 2 ванні кімнати (бойлер, газова колонка). Вода, зручності в домі, інтернет. Парове опалення, газовий котел. Капітальний ремонт в половині будинку, косметичний в іншій половині. Гараж, сарай, літні кухня. Землі 29 соток (город, молодий сад). Документи в порядку, один власник. Доброзичливі сусіди. Техніка, меблі, посуд є - заїжджайте. Торг доречний.

власник
Будинок шукає нових господарів

Мрійте про дім – просторий новий будинок у Великій Димерці, лише за 29 км від Києва! Відкрийте для себе ідеальне місце для вашого омріяного дому в спокійній місцевості Великої Димерки, розташованому на великій ділянці 900 кв.м, оточеній лісами. Цей чарівний двоповерховий будинок, побудований у 2017 році на міцному бетонному фундаменті та з масивними стінами з червоної цегли, пропонує просторий житловий простір 240 кв.м на двох поверхах, а також корисний бетонний підвал 30 кв.м. Основні характеристики: Щедрі розміри: 120 кв.м на кожному поверсі, розроблені як відкриті простори з великими вікнами, які наповнюють інтерєр природним світлом та повітрям. Міцні фундаменти та стіни: Бетонні фундаменти глибиною 1.3-2.2 м та шириною 0.4 мб, цегляні стіни завтовшки 0.48м та бетонні перекриття забезпечують стабільність та довговічність. Комунальні послуги: Обладнаний сучасним насосом для води та надійною електричною системою потужністю 5 кВт, 220 В. Зручне розташування: Всього за 29 км до динамічної столиці Києва із зручним залізничним сполученнями. Насолоджуйтеся спокоєм природи з комфортом міського життя. Місцева інфраструктура: Школа, супермаркет та лікарня, поліція та пожежна частина, ЦНАП в доступності, забезпечуючи все необхідне в самому населеному пункті. Незалежно від того, чи плануєте ви створити сімейний дім або місце сімейного відпочинку на вікенд, ця нерухомість пропонує безмежні можливості для налаштування та розширення. Простора земля надає достатньо місця для садівництва, занять на свіжому повітрі або навіть майбутніх розширень. Інвестуйте у своє майбутнє - життя комфорту та зручностей чекає на вас. Заплануйте свій перегляд сьогодні та наблизьтеся до володіння вашим ідеальним домом! Цікаві факти: - будинок збудовано для себе, з дотриманням всіх технологій та ніколи не планувалось для продажу - унікальне планування поверхів та криші (криша візитівка будь-якого поважного будинку:) - підвал можна використовувати як надійне бомбосховище, але краще хай не доведеться - перед домом ніколи не буде проїжої частини, бо там роща і вона у вашому розпорядженні - оптоволоконний інтернет вже в будинку

власник
Будинок, смт Велика Димерка, вул Квітнева (Вокзальна, Залісська)

Продається затишний будинок на два входи, розташований у селі Русанів, на вулиці Шевченка 42. Площа будинку - 92 м² з двома окремими спальними кімнатами. Побудований у 1970-х роках з якісної цегли. В будинку є газове опалення, електрика, встановлені пластикові вікна, що гарно тримають тепло взимку. Свердловина на ділянці - 45 метрів, проведена вода до кухні. Поруч з будинком є сарай та погреб. Доступність до міста – до 30 км. Асфальтована дорога, поруч в пішій доступності школа, дитячий садок та магазини. Просторий двір, що вміщає до 3-х автомобілів, по периметру високий та міцний паркан. Загальна площа земельної ділянки з будинком – 45 соток. Конктакна особа - Віктор, тел. + 38************88

власник
Будинок у с. Русанів, Броварського району

Продається двох поверховий приватний будинок у с. Погреби Київської обл. Броварський район. Загальною площею 85 м²,на 5 сотках землі приватизованій, цільове призначення ділянки - під забудову будь яких споруд. В центрі села, від магазину "Фора" 800 м. Тиха вулиця, Незаледності 35 б. до м. Київ 3 км. Будинок з газоблоку,криша метало-черепиця,перегородки газоблок,фундамент стрічковий зверху плита монолітна. Тепла підлога. По будинку розводка по каналізації готова.Район новобудов,поруч чисті водойми,зелена зона відпочинку. Ми господарі,не агенство не рієлтор.

власник
Продаєм будинок під Києвом с.Погреби

Продаємо будинок в селі Гребельки який розсташований на великому участку землі. Дуже великий огород. Вулиця Миру 6 Ділянка (0,55 га), кадастровий номер: 3221288402:02:001:0018 Ділянка (0,25 га), кадастровий номер: 3221288402:02:001:0017 В будинку більше 5 років ніхто не живе, також деякі хоз. постройки та погреб пошкоджені під час окупації. Стан трохи занедбаний, бо немає кому тримати господарство, тому все заросло травою. Додаємо відеоогляд = який зроблений в травні 24. Ссилка на ютуб (скануйте QR код в фотогалереї - друге фото): Первинний просморт территорії = самостійно, зайдете до сусідів = вони проведуть на территорію покажуть. Якщо це те, що ви шукаєте = тоді ми приїдемо на зустріч. Все інше = по телефону Інфраструктура в селі відсутня, є автобус до Київа (Київ - Михайлівка). Магазинів немає. Найближчі в сусідньому селі. В дворі будинку є колонка з водою, залишки асфальту, бесідка, виноград. Далі був сад, деякі плодові дерева досі плодоносять. Є металевий каркас теплиці, напівзруйнований орками погреб (можно відновити). Навпроти будинку = гараж, літня кухня, сарай для худоби. Стан потребує ремонту. Сам будинок готов для проживання, є електроенергія, газ, бойлер, котел опалювати зимою. Звісно ремонт дуже давно робився. Сам будинок теплий, єдине що орки 3 вікна вибили (наразі забиті фанерою). Так як будинок без господарів декілька років, ще мишей побороти треба, періодично отраву розкидуємо. Огород дуже великий, земля дуже плодородна була, років 10 тому виращували від картоплів до кавунів. Роки 3 нічого не садили, але відновити плодородний потенціал не важко. У нас немає можливості підтримувати территорію в належному стані, тому це причина продажу. З будь-яких питань краще пищіть на месенджери, не завджи можемо відповісти на дзвінки, тому краше пишіть питання, пропозиції щодо будинку. Євгеній, 09*********13

власник
Продаємо будинок та землю (0,80 га) в селі Гребельки

Продам будинок з ділянкою 0.5 гектара. Тут можна втілити ваші архітектурні мрії. Село Гоголів Броварського району, вул. Шевченка. 35км від Киева. Житловий будинок загальною плошею 70 кв м.. 3 житлові кімнати. Опалення газ + піч. Поряд 2 лінії єлектро передач. Ділянка розташована на розі. Є можливість зробити заїзд з двох сторін. В дворі є погріб та літня кухня, колодязь зі смачною водою. Також садок з фруктовими деревами : абрикос, вишня, груша, кізил, виноград. В будинок вода не проведена. В селі є багато магазинів, ринок, дитячий садок та школа. Можливий торг.

власник
Продам будинок в с. Гоголів, Київська область

Продаю дом-коробку с оконченными фасадными работами на участке 6 соток по улице Школьная, садовое товарищество Ландыш, село Рожны, Броварской район. Дом построен частично из красного кирпича, частично из газоблока. Перекрытия между этажами – бетонные плиты. Установлены металлопластиковые окна. Крыша утеплена, с гидроизоляцией, покрытие – металлочерепица. Есть гараж с заездом с улицы, являющийся частью дома. Общая площадь дома – 346 м², из которых: жилая – 174,6 м²; вспомогательная – 143 м². под веранды – 28,4 м². Состоит из 3-х этажей: - цокольный этаж – полноценный. Отведены помещения под котельную, прачечную, сауну и бассейн. - 1-й этаж – по плану: прихожая, гостиная, кухня-столовая, санузел. Есть выходы на веранду и в гараж. - 2-й этаж – по плану: спальня, детская, гостевая, санузел. В спальне есть выход на балкон. Улица газифицирована и электрифицирована. Территория СТ «Ландыш» закрытого типа (2 КП), охраняемая, установлено видеонаблюдение и проведён оптоволоконный интернет. Есть озеро, пляж, несколько детских площадок, магазин, кафе, автобусная остановка. Главное преимущество – в пешей доступности большой лесной заповедник «Залесье». Относительно недалеко протекает река Десна. Возможен торг. Добро пожаловать на просмотры! Собственник.

власник
Продаю дом-коробку, СТ "Ландыш", с. Рожны, Броварской район

Продам дерев’яний будиночок : одна житлова кімната і кухня. В будинку є електрика, грубка і газ: конвектор і газова плита. Будинок без меблів і потребує косметичного ремонту. Біля будинку є колодязь, погріб, город. вулиця Піщана 28. Кадастровий номер 3221286801:01:053:0061 Документи готові. Ціна 20000 у/о, торг.

власник
Пухівка, продаж будиночка.

Одноповерховий житловий будинок по вул.Жовтнева в с.Гоголів Броварського району Київської обл. Будинок добротний, побудований із цегли, 1956 року. 4 кімнати, кухня, коридор, котельня, санвузол 104,4 кв.м У дворі цегляний гараж, погреб, двоповерхова будівля, де є газ підведений, піч, кімната також можна жити, побудований 1997 року. Земельна ділянка під забудову - 24 с. По комунікаціям : - світло - вода подача : скважина - вода злив : вигрібна яма - газ заведений в будинок і в двоповерхову окремостоячу будівлі . Будинок опалюється грубкою та газовим котлом. Підʼїзд асфальтований, поруч зупинка транспорту, магазин. В кінці городу озеро, поле, зручна транспортна розвязка

власник
Продаж будинку під Києвом

Продам будинок в с. Рудня, вулиця Івана Франка, будинок 55 квадратних метрів, три кімнати, одна прохідна, залишається майже всі меблі та частково техніка, санвузола в хаті немає, є вода, газ, світло, баня участок 18 соток. 18000 у.е. 09******40

власник
Продам будинок в с. Рудня Броварського району

Продам сучасні таунхауси 77 м2 та 114 м2 в с. Рожни за адресою вул. Науки 39 (А-Д). Повний пакет документів на будівлю та землю. Від $55 000. Можлива розстрочка або через програму є-оселя. Поруч Національний природний парк "Залісся", річка Десна, притока Любич, чудовий ліс, багатий на гриби, зелені зони, озера, бази відпочинку, відоме садове товариство Трудовик з пляжем. Безпосередньо поруч з будівлею є магазини, продуктові, побутові, АЗС, зупинка автотранспорту до Києва та Броварів. Загальна інформація та матеріали: Рік будівництва - 2023 Фундамент: стрічковий, зі збірних бетонних блоків, монолітна залізобетонна плита Загальна площа: 77 м2 та 114 м2 Площа ділянки: від 1,5 сотки до 1,8 сотки Дах: металочерепиція Утепленя даху: мінеральна вата 200 мм Матеріал стін: газоблок 300 мм Зовнішнє утеплення: пінополістерол 150 мм Міжповерхове перекриття: залізобетонні плити Висота поверху: 3,3 метра Бетоні сходи Двері металеві, антизлом Металопластикові вікна Rehau, пятикамерний профіль, двокамерний склопакет Оздоблення фасаду: декоративна штукатурка Балкон: є Планування: Вільне (входить у вартість) Комунікації: Система опалення: індивідуальне електро Каналізація: подвійний перелевний біосептик Електроенергія: 10 кВт, 3 фази, день/ніч Свердловина: 79 метрів Інтернет: оптоволокно Газопостачання: підключення за домовленістю Незавершені роботи, які входять у вартість: Огорожа території подвіря та зони барбекю Підсипка території чорноземом Ділянка перед будинком оздоблена фем-бруківкою Індивідуальні ворота Земельна ділянка Ціни залежать від метражу та розміру ділянки відповідно Можливі ремонтні роботи, що не входять у вартість: Під ключ 06******56 Юрій

власник
Продаж Таунхаусів в с. Рожни, документи готові, розстрочка / єОселя

Продам Пів дому в Літочках по, вул. Нова, є піч, скважина, туалет душ на вулиці, сарай, лях і літня кухня, плодові дерева та кущі, квіти город, село розвинуте, є все для життя, поряд річка, ліс-свіже повітря, магазин , аптека, у другій половині дому ніхто не мешкає, сусіди дружні )

власник
Пів будинку в селі Літочки.

Продам земельну ділянку з будинком в с. Погреби Броварського району. Ділянка 24 сотки 200 м. від кордону з Києвом. При вїзді з боку ТЕЦ 6, вул. Столична 2. Будинок 1-но поверховий площею 150кв.м. Рік побудови 1995. Має 6 кімнат. До будинку підведено газ та світло. Потребує ремонту. Гарне розташування. До центру Києва 20км. Я власник.

власник
Продаж будинку з землею 24 сотки

продам будинок з газом світлом скважиною придатний до проживання знаходиться по вул Преображенська зупинка маркет поруч вулиця асфальтована

власник
продам будинок с Княхичі

Продається будинок , введений в експлуатацію 22.02.2022р. За адресою Броварський район, село Княжичі, вул. Тиха ,4. Будинок під лісом , до метро 12 км, всі дороги до ділянки в селі асфальтовані , декілька виїздів з села , на сусідній вулиці лісовій є ґрунтова дорога до вулиці Бориспільська 27-а через ліс , до метро Червоний Хутір 5.6км. Ліс , який прилягає до ділянки вже територія Києва . Будинок будувався для себе з 2021 по 2022 рік , не на продаж , був розрахований на сімʼю з 3 дітьми . Всі стіни - блок 400 мм, Кровля - німецька металочерепиця, утеплена зверху по всій площі кровля і утеплення між чердаком і другим поверхом , товщина утеплення -200 мм. Площа будинку по документах 172.4 кв.м( яка отоплюється ), в загальну площу не врахована тераса 40кв.м, ганок- 3.5 кВ.м , та чердак на всю площу поверху біля 60 кВ корисної площі . Чердак оснащений 2 мансардними вікнами , його можна розділити на 2 приміщення ( планувалась там ігрова кімната з гостьовим ліжком чи диваном ). Електрика , інтернет заведені в гофрів на чердак. В будинку 4 спальні , 2 спальні з своїми санвузлами , і 1 санвузол ( з 2 виводами під 2 умивальники на другому поверсі для 2 спалень , всі закладні під душову кабіну, ванну і інсталяція під унітаз встановлена). В будинку 4 санвузли . У всіх санвузлах встановлення інсталяції під унітаз , сушки для рушників , виводи під всю сантехніку . Всі приміщення світлі , у всіх приміщеннях є вікна , у всіх спальнях по 2 вікна , спальні розташовані так , що у всі кімнати потрапляє ранокове сонце . Кухня і вітальня при бажанні можуть бути розділені , мають 2 виходи на терасу . Вікна преміум класу, енергозберігаюче сонцезахисне скло, профіль повність кольору графіт не поклеєний плівкою , а литий. Маскітні сітки також в наявності , ручки на вікнах тимчасові , постійні також додаються ( металеві ). В будинок заведено 3 фази 380 вт, 15кв . Електрокотел встановлений , водяна тепла підлога на весь перший поверх та у всіх санвузлах на 2 поверсі . В спальнях по 2 блоки телевізійних , інтернетних та електророзеток, що дасть можливість не привязуватись до електровузлів при розстановці меблів . Розетки також виведені під дах для підключення новорічних гірлянд чи підсвітки будинку . Котельня оснащена електрокотлом , газовий котел також модна встановити при бажанні, газова руба проходить на дорозі, виводи під пральну , сушильну машини, враховане місце для газового або альтернативного котла ( можлива установка глубинних насосів для опалення, є місце , де їх можна установити на території ) , електрощитова також розташована в котельні . Заведена вода в будинок , свердловина 87 м . Каналізація 2 вигрібні ями з переливом по 5 м. Також каналізація закладена під гостьовий будинок або зону барбекю . Першу зиму будинок опалювався . Штукатурна і стяжка в будинку виконані під чистове оздоблення . Стіни гаража збудовані , парковка залита бетоном ( на дах гаража є дерево , складене на терасі ). В гараж заведено всі комунікації , на даху гаража планувались сонячні батареї , тому провід від опори також заведений і розводка зроблена . Загальна площа гаража ( гараж планувався на 1 машину і відведене місце для садового інвентарю ) і парковки ( на 2 машини і велосипеди ) біля 70 кВ. Територія під відеонаглядом ( 3 камери по периметру ). Земельна ділянка під будинком 0.16 га , поруч ще 2 ділянки 0,08 га +0.121 га, які прилягають до цієї ділянки і виходять в ліс . На одній ділянці стоїть старий будинок . Фундамент з закладними під паркан , ворота і калітку залиті . Будинок знаходиться в живописному місці , дорога асфальтована , охорона по бажанню. Будинок продається в звʼязку з переїздом за кордон .

власник
Продам свій новий будинок введений в експуатацію
123...7
1 - 24 з 160 результатів

Популярні запити